Σελίδες

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Νεκρός ο 24χρονος δολοφόνος της Τουλούζης. Τρείς αστυνομικοί τραυματίες


1forsane-alizzaΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 32 ΩΡΕΣ ΉΛΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΡΙΛΕΡ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ..."RED ALERT" ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Στο εσωτερικό του διαμερίσματος όπου επί 32 ώρες  βρισκόταν οχυρωμένος ο 24χρονος Μοχάμεντ Μεράχ εισέβαλαν λίγο πριν το μεσημέρι της 22ας Μαρτίου οι άνδρες των επίλεκτων γαλλικών αστυνομικών δυνάμεων.
Η επέμβαση ξεκίνησε περίπου στις 10:30 με τη ρίψη παραλυτικού αερίου. Στη συνέχεια, η αστυνομία προσπάθησε να εξακριβώσει την κατάσταση στο διαμέρισμα αλλά ο Μοχάμεντ Μεράχ βγήκε από το μπάνιο ανοίγοντας πυρ με "πρωτοφανή βία" ενώ οι ελεύθεροι σκοπευτές της RAID προσπαθούσαν να τον εξουδετερώσουν.
Ο Μοχάμεντ Μεράχ, συνεχίζοντας το καταιγισμό πυρών πήδηξε από το παράθυρο προσπαθώντας να διαφύγει, αλλά τελικά δέχτηκε θανάσιμο χτύπημα και λίγο μετά τις 12.00 έγινε γνωστό ότι ο 24χρονος ήταν νεκρός. Οι πρώτες...
πληροφορίες από την επιχείρηση κάνουν λόγο για 3 αστυνομικούς τραυματίες ένας εκ των οποίων σοβαρά.
Με κομμένη την ανάσα η Γαλλία παρακολούθησε την επιχείρηση σύλληψης του 24χρονου που σύμφωνα με προηγηθείσες δηλώσεις του Γάλλου υπουργού Εσωτερικών Κλοντ Γκεάν «ήθελε να πεθάνει με τα όπλα στα χέρια». Ο ίδιος κυβερνητικός αξιωματούχος σημείωνε ότι καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας δεν υπήρξε επαφή με τον ύποπτο εικάζοντας ότι ίσως και να μην είναι ζωντανός.
Για να σπάσει το ηθικό του ταμπουρωμένου 24χρονου η αστυνομία πραγματοποίησε το βράδυ ισχυρές εκρήξεις: «Θέλουμε να τον εκφοβίσουμε γιατί δείχνει να έχει αλλάξει γνώμη και δεν θέλει να παραδοθεί«, εξήγησε εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργείου Εσωτερικών που χαρακτήρισε παράξενο το γεγονός ότι ο δράστης δεν αντέδρασε στις εκρήξεις.
plsttt_dees
Η εικόνα προέρχεται απο την ισλαμική οργάνωση Forsane Alizza, και που "εμπνέει" με μίσος τους εκτελεστές όπως ο Μοχαμεντ Μεράχ να κάνουν κατά πολύ κτηνωδέστερα αυτών που υποτίθεται θέλουν να εμποδίσουν.
"Χώστε το πρόβλημα... κάτω από το χαλί" !!!
Στην Γαλλία όπως και σε όλη την Ευρώπη, βάζοντας το πρόβλημα ως συνήθως κάτω από το χαλί, στην πραγματικότητα επιχειρούν να αδυνατίσουν την διαφαινόμενη πραγματική αιτία, επικεντρώνοντας περισσότερο στη προσωπικότητα του 24χρονου -ύποπτου- δολοφόνου.  Αλλά από πολλές πηγές μαθαίνουμε αυτό που ο καθένας υποψιάζεται. Ο Μοχάμεντ Μεράχ ήταν μέλος μίας ακραίας ισλαμικής οργάνωσης που δρα στο εσωτερικό της Γαλλίας αλλά και άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Forsane Alizza

Ο Μοχάμεντ Μεράχ, φέρεται ότι ήταν μέλος ακραίας ισλαμικής οργάνωσης που δρούσε στην Γαλλία αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, τηςForsane Alizza (ο ιστότοπος της οργάνωσης έχει ήδη καταργηθεί, δείτε τον απο τις αποθηκευμένες σελίδες του) η οποία κρίθηκε πριν από ενάμιση μήνα  επικίνδυνη και παράνομη με αποτέλεσμα τυπικά τουλάχιστον να διαλυθεί..  Ωστόσο ήταν -όπως λέγεται- ή δεν ήταν μέλος της ο Μοχαμεντ Μεράχ, είναι βέβαιο ότι «εμπνεύστηκε» τις παρανοϊκές εν ψυχρώ δολοφονίες 3 αθώων μικρών παιδιών και του πατέρα των δύο, αλλά και των άλλων τριών ανύποπτων Γάλλων στρατιωτών από τις ίδιες τις μισαλλοδοξίες της Forsane Alizza.
Οι δυτικές κοινωνίες, μέσα από το ανόητο και πλασματικό όσο και επικίνδυνο πολυπολιτισμικό πείραμα, τώρα φαίνεται ότι ήλθε ο καιρός να «δρέψουν» τους δηλητηριώδεις καρπούς του.
Στην Ελλάδα όπου γεωγραφικά βρισκόμαστε πολύ πιο κοντά στα κέντρα του ισλαμικού φονταμενταλισμού και όπου η λαθρομετανάστευση είναι πολύ πιο ανεξέλεγκτη, και με το κράτος μας πιο ανοργάνωτο, αλλά και με την κρατούσα νοοτροπία που διαχέεται από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, στο άμεσο μέλλον ίσως να δεχτούμε κατά πολύ μεγαλύτερα κοινωνικά παρόμοια πλήγματα.   Σε αυτό το πλαίσιο κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποιές παρόμοιες κακοδαιμονίες μπορεί να κυοφορούνται στο ήδη αλλοτριωμένο Αθηναϊκό κέντρο.
Και ενώ στην Ευρώπη, έχει ανάψει ήδη το "red alert", εμείς εδώ στην Ελλάδα θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο καλωπισμός του Αθηναϊκού κέντρου θα απομακρύνει το πρόβλημαΣαν να ήταν η περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα η χειρότερη των Αθηνών πριν φτάσει σε αυτά τα χάλια..

Δεν υπάρχουν σχόλια: