Σελίδες

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΜΦΟΛΥΓΑΣ! Ο Βενιζέλος, ο οποίος εάν ήταν σε οποιαδήποτε μικρομεσαία εταιρεία θα είχε απολυθεί άμεσα....



Ο Υπουργός Οικονομικών, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και προαλειφόμενος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με προοπτική …Πρωθυπουργού (!!!) Ευάγγελος Βενιζέλος, για μια ακόμη φορά επέδειξε, το πόσο πομφόλυγας (κοινώς φούσκας) και αλαζόνας, είναι. Στη συνέντευξή του στον Γιώργο Παπαδάκη, χασκογελώντας και με ύφος που εξόργισε τους πολίτες, είπε: «Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε ακόμα για να γίνουμε Εσθονία»!
Με στοιχεία αναλγησίας, χλευασμού και... υπεροψίας μπροστά στο δράμα που βιώνει ο ελληνικός λαός, ο Ε. Βενιζέλος, όχι μόνο παραδέχθηκε ότι στόχος του ως Υπουργού είναι να φτάσει η χώρα και οι Έλληνες στο βιοτικό επίπεδο της Εσθονίας, αλλά, χαμογελώντας σαρδώνια, είπε ότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, δηλαδή μεγαλύτερος πόνος και εξαθλίωση, ώστε να αγγίξει το στόχο αυτό!!!
Ο άνθρωπος αυτός, εκτός των άλλων φροντίζει κάθε τόσο να καταστήσει σαφές και στους πιο δύσπιστους, πόσο πομφόλυγας είναι. Οι δηλώσεις του-φούσκες, πάνε κι έρχονται και όποιον πάρει ο χάρος! Και όμως, ο Ε. Βενιζέλος παραμένει στην ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, παρά την ανεπάρκειά του. Ο επίδοξος ηγέτης του ΠΑΣΟΚ, έχει δηλώσει ότι ο προϋπολογισμός του 2012 θα είναι πλεονασματικός! Ήδη το έλλειμμα του 2012 στους πρώτους δύο μήνες αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ, το οποίο αν συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό και δεν επιδεινωθεί, τότε το ετήσιο έλλειμμα θα είναι έξι δισεκατομμύρια ευρώ, τουτέστιν 3% έλλειμμα επί του ΑΕΠ!
Πού είναι το πλεόνασμα που προέβλεψε ο …ιδιοφυής Υπουργός Οικονομικών; Μαντέψτε πού!
Και βέβαια, επισημαίνεται και πάλι ότι η πρόβλεψή μας για 3% ετήσιο έλλειμμα είναι αισιόδοξη!
Ο Βενιζέλος, ο οποίος εάν ήταν σε οποιαδήποτε μικρομεσαία εταιρεία θα είχε απολυθεί άμεσα, στην Ελλάδα παραμένει αμετακίνητος στο Υπουργείο Οικονομικών για να καταδικάζει με τις φούσκες, την αλαζονεία και αναλγησία του τον λαό!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: