Σελίδες

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ


 
Βρισκόμαστε στην εποχή που οι προσωρινοί κυρίαρχοι της πολιτικής εξουσίας και οι διεθνείς οργανισμοί του διεθνιστικού νεοταξισμού μεθοδεύουν την κατάργηση των εθνικών κρατών και την περιστολή των λαϊκών ελευθεριών με τη συνέργεια των τοπικών τους ενεργούμενων. Ο ασφαλέστερος τρόπος προκειμένου να αλώσουν όλοι αυτοί οι εκλεκτοί της παγκόσμιας εξουσίας τις τοπικές κοινωνίες είναι η διάβρωση της ενότητας και της πίστεως των λαών στο εθνικό αλλά και στο θρησκευτικό συναίσθημα. Στην Ευρώπη όπως ακριβώς και στην Πατρίδα μας ο Πατριωτισμός και ο Χριστιανισμός αποτελούν έννοιες συνυφασμένες που έχουν μάλιστα θεμελιακή και δομική θέση στην ιδεολογία του Εθνικισμού.

Τα λάβαρα της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού έχουν βρεθεί σε όλες τις ιστορικές στιγμές στην πρώτη γραμμή του Έθνους. Η Πίστη των Ελλήνων έχει ευλογήσει τα όπλα της Φυλής και...

έχει σταθεί στο ταμπούρι της λευτεριάς κάθε φορά που ο σηκωμός σάρωνε τα δεσμά της σκλαβιάς. Κλήρος και λαός κάνανε το ιερό χρέος προς την Πατρίδα. Το ίδιο συνέβαινε από τα βάθη της ελληνικής αρχαιότητας. Υπέρ βωμών και εστιών πρώτα και υπέρ Πίστεως και Πατρίδος στη συνέχεια. Και όπως έλεγε ο Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης όταν πήραν οι Έλληνες τα όπλα κίνησαν για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την ελευθερία.

Δεν είναι τυχαίο γεγονός η επιλεκτική και ανελαστική στοχοποίηση της Ελλάδος με την οικονομική εισβολή και την λαθρομετανάστευση σήμερα ή ενδεχομένως τα τουρκικά όπλα αύριο. Το έχουν άλλωστε ξαναπράξει οι «περιούσιοι» εργοδότες των προσωρινών μας γειτόνων και τοκογλύφοι δανειστές μας. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που παράλληλα με την εμπορία των εθνών εμπορεύονται και το θρησκευτικό συναίσθημα. Παρεισφρέουν μέσα στις ατυχείς εθνικές κοινότητες και επιδιώκουν την άμβλυνση των υποτιθέμενων διακρίσεων.

Και έτσι για να μην ξεχωρίζουν από τους λαούς υποδοχής στον δρόμο για τη λήψη της παγκόσμιας εξουσίας, για την επίτευξη δηλαδή της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ζητούν την παγκοσμιοποίηση, δηλαδή την ομογενοποίηση των εθνών σε μια ενιαία κοινότητα δίχως σύνορα και οικονομικούς φραγμούς. Και για να αποσπάσουν την θεοποίηση της εξουσίας τους ζητούν την πτώση του θρησκευτικού συναισθήματος μέσα από την καλλιέργεια της πανθρησκείας, την συνένωση των θρησκειών δηλαδή σε ένα δόγμα δίχως αρχές και κανόνες.

Ο Εθνικισμός είναι η ιδεολογία που στηρίζεται στις Αρχές και την Ενότητα της Εθνικής Κοινότητας. Η θέση μας είναι σταθερή και αδιαπραγμάτευτη υπέρ της προασπίσεως και της συντηρήσεως της εθνικής ιδιοπροσωπείας του Ελληνισμού μας. Είμαστε υπέρμαχοι της εθνοφυλετικής μας συνοχής, της διαφυλάξεως των συνόρων και της στερεώσεως της Πίστεως στο Χριστό. Είμαστε κατηγορηματικά ενάντιοι στην πρόσμιξη στα εσωτερικά μας πράγματα και την αλλοίωση της κανονικής τάξεως της Πατρίδος μας για λόγους τάχα συνεννοήσεως, συνεργασίας και ανθρωπισμού.

Τούτες τις κρίσιμες ώρες που οι δήθεν σωτήρες και σύμμαχοί μας επιδιώκουν να ελέγξουν τα πολιτικά πρόσωπα που θα επιλέξουμε να διοικήσουν το κράτος μας, εμείς σεβόμαστε την ετερότητα των άλλων λαών και απαιτούμε τον σεβασμό της δικής μας κοινότητας που επιθυμούμε να παραμείνει κλειστή απέναντι στους οπαδούς των ανοικτών κοινωνιών. Κι αν νομίζουν οι λάτρεις της λαθρομετανάστευσης ότι θα μας αναγκάσουν τάχα να δεχτούμε την μετατροπή του εθνικού κράτους σε αποθήκη αλλοεθνών και αλλοφύλων, πρέπει να τους πούμε ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε ούτε με την πίεση της ξένης εγκληματικότητας ούτε με την απειλή των «γειτόνων» ούτε με τη μεθοδευμένη φτώχια. Δεν πρόκειται να συμβιβασθούμε με τη σπορά των ξένων τόπων λατρείας ούτε με την μείωση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Ως Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές και Χριστιανοί Ορθόδοξοι αρνούμεθα να παραδώσουμε την ψυχή των προγόνων μας και τη ζωή των παιδιών μας στα λυκόρνεα που τάχα προσποιούνται τους κυνηγημένους και έχουν βαλθεί να ρημάξουν τις δικές μας ελευθερίες προς χάριν της δικής τους ασυδοσίας. Η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός δεν πρόκειται να μεριάσουν για να μπουν στη γη των αγίων και των ηρώων ξένοι επικυρίαρχοι. Ανδρείκελα που φοβούνται το Ελληνικό Έθνος γιατί είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να συντρίψει την παγκοσμιοποίηση του νεοταξικού τέρατος.

Τον δε Εθνικισμό μας τον φοβούνται το ίδιο οι εσωτερικοί δούλοι και οι εξωτερικοί εισβολείς, ανεξαρτήτου ιδεολογικής αφετηρίας, διότι είμαστε αντίθετοι με τον ίδιο άτεγκτο τρόπο τόσο ενάντια στον «προοδευτικό» διεθνισμό όσο και στη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση. Είμαστε ενάντιοι στους εμπόρους των ψυχών και των οικονομιών που πιστεύουν ότι μπορούν να αγοράσουν Ελλάδα και Ορθοδοξία, αφού οι ολετήρες της πανθρησκείας και της παγκόσμιας διακυβέρνησης είναι οι ίδιοι απόκοσμοι και αντίχριστοι αλαζόνες. Είναι εκείνοι οι τύποι που οικειοποιούνται ταυτότητες και στη συνέχεια πουλάνε συνεργασίες και φιλανθρωπίες.

Όμως ο Σταυρός και η Γαλανόλευκη δεν υποστέλλονται. Μονάχα υψώνονται, βαδίζουν μπροστά και μεγαλύνονται. Η Ελλάδα με ηγέτιδα πολιτική δύναμη τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό και σύμμαχους τους ορθόδοξους αδελφούς μας της Ρωσίας και της Σερβίας θα σκορπίσει τους εραστές της παγκοσμιοποίησης εντός και εκτός συνόρων. Υπέρ Πίστεως αλλά και υπέρ Πατρίδος. Με την Ελλάδα στην κεφαλή της νέας συμμαχίας. 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: