Σελίδες

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Στην Κύπρο μας επί γελοίου κομμουνιστή Χριστόφια....


....Κύπριος πάντρεψε τις κόρες του με αλλοδαπούς από τρίτες χώρες έναντι αμοιβής

Ζεύγος επιφανών Κυπρίων, αρκετό γνωστό στην επαρχία απ΄ όπου κατάγεται, πριν από αρκετά χρόνια προχώρησε σε υιοθέτηση δύο βρεφών από την Ρουμανία, μιας και οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να αποκτήσουν δικά τους παιδιά.
Επιστρέφοντας στην Κύπρο, άρχισαν το μεγάλωμα των παιδιών τους. Πρόκειται για δύο κοριτσάκια τα οποία μεγάλωναν μέσα σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον. 
Όπως έγκαιρα πληροφορείται η Κουκουβάγια, πρόσφατα κι ενώ οι υιοθετημένες κόρες του ζεύγους έχουν πλέον μεγαλώσει, ο πατέρας τους φρόντισε να τις παντρέψει. Αυτό άλλωστε επιδιώκει ο κάθε γονέας για τα παιδιά του. Μια σωστή δηλαδή, αποκατάσταση.
Όμως, οι γαμπροί που βρήκε ο πατέρας τους δεν ήταν όποιοι κι όποιοι. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι, ο ένας είναι Αιγύπτιος και ο άλλος Σύριος και μάλιστα, οι δύο αλλοδαποί από τρίτες χώρες, φαίνεται να πλήρωσαν τον πατέρα των κοριτσιών για να κάνουν αυτούς τους γάμους. 
Κατά πάσα πιθανότητα, οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί που έφτασαν με κάποιο τρόπο στην Κύπρο, ήθελαν να μείνουν μόνιμα. Έτσι, διέθεσαν χρήματα για να παντρευτούν με Κύπριες οι κοινοτικές κοπέλες, για να αποκτήσουν μόνιμη άδεια παραμονής στο Νησί.
Έτσι, ο πατέρας των δύο κοριτσιών που υιοθετήθηκαν, προθυμοποιήθηκε φαίνεται να παντρέψει τις κόρες του με τους συγκεκριμένους αλλοδαπούς, λαμβάνοντας κι ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για την ανταλλαγή. 
Τα συμπεράσματα δικά σας για την κοινωνία που ζούμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: