Σελίδες

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η «Χρυσή Αυγή» και τα «Χρυσά Αυγά». Υπήρχε περίπτωση να έβλεπε άνοδο η Χρυσή Αυγή, αν όλο αυτό το συνονθύλευμα πολιτικών και δημοσιογράφων, δεν υπέκυπτε σε επιχειρηματίες και τοκογλύφους;

Καθημερινά βλέπω τον ... θρήνο, τον πόνο και τον οδυρμό των πολιτικών αλλά και των δημοσιογράφων, για την δημοκοπική άνοδο της «Χρυσής Αυγής» και αναρωτιέμαι:

Τι είναι χειρότερο στο νου του μέσου Ελληνα; Nα μπει η «Χρυσή Αυγή» στη Βουλή ή να παραμείνει Πρωθυπουργός ο Παπαδήμος με την ... φαντασμαγορική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου;
Ποιον θα φοβάται άραγε η Ελλάδα μετά τις εκλογές; 

Την απάντηση την ξέρετε όλοι!

Προσωπικά, δεν με βρίσκουν σύμφωνο οι περισσότερες θέσεις της «Χρυσής Αυγής»! Ούτε οι πρακτικές της και κυρίως τα σύμβολά της!

Αλλά, γιατί ξαφνικά έπιασε ο φόβος τους δήθεν προοδευτικούς πολιτικούς;

Αυτοί δεν ήταν που με την ανοχή τους και την ψήφο τους, στήριζαν τον Ακη Τσοχατζόπουλο ; Αυτοί δεν ήταν που επί χρόνια «ξεπουλούσαν» την Ελλάδα και επέτρεπαν στους κλέφτες να κάνουν πλιάτσικο στη χώρα;

Αλλά γιατί ξαφνικά έπιασε ο φόβος τους δήθεν προοδευτικούς δημοσιογράφους;

Αυτοί δεν ήταν που εξυμνούσαν επί χρόνια τις πολιτικές των Κυβερνώντων; Αυτοί δεν ήταν που ξεροστάλιαζαν έξω από πολιτικά γραφεία, για να τους ψιθυρίσουν στο αυτί, τι πρέπει να πουν οι πολιτικοί και να γράψουν; Αυτοί δεν ήταν που επί χρόνια κατηγορούσαν όποιον ξέφευγε από τις «γραμμές» του δημοσιογραφικού κατεστημένου κι έλεγε αλήθειες; 

Υπήρχε περίπτωση να έβλεπε άνοδο η Χρυσή Αυγή, αν όλο αυτό το συνονθύλευμα πολιτικών και δημοσιογράφων, δεν υπέκυπτε σε επιχειρηματίες με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα σύστημα που εγκλιμάτισε αλλά συνεχίζει να εγκληματεί κατά της χώρας;

Το 5% της Χρυσής Αυγής τους ξένισε τώρα; Μα γιατί;

Δικό τους δημιούργημα είναι!

Αυτοί οδηγούν τον κόσμο στην απόγνωση , αυτοί είναι που εξευτέλισαν την πολιτική και οδηγούν μερίδα του λαού σε ακραία κόμματα!

Τόσα χρόνια στην Ελλάδα, το συνονθύλευμα αυτό, βρίζει την άκρα-δεξιά και τον Εθνικισμό, ενώ ... εξυμνεί την άκρα αριστερά και την τρομοκρατία! Έπιλεκτικά γιατί έτσι έκαναν τις ... δουλειές τους!

Και με δεδομένο ότι σήμερα, που ο λαός είναι έτοιμος να τους πετάξει στη θάλασσα , είναι ικανοί ακόμη και νοθεία των εκλογών να σκεφτούν να επιχειρήσουν! Γι` αυτό χρειάζεται επαγρύπνηση!

Γιατί μπορεί η «χρυσή αυγή» να αποτελεί ένα ακραίο τμήμα του Ελληνικού πολιτικού χάρτη, αλλά συγχωρέστε με, τα μεγάλα εγκλήματα τα έκανε το «προοδευτικό κέντρο»!

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, έσκισαν τις σάρκες της Ελληνικής Κοινωνίας και Οικονομίας διαπράττοντας το έγκλημα που ζούμε όλοι μας! Και σαφώς το μερίδιο του ΠΑΣΟΚ είναι μεγαλύτερο από αυτό της ΝΔ!

Συνεπώς το «αυγό του φιδιού» βρίσκεται σε αυτά τα δύο κόμματα! 

Και το αυγό αυτό είναι χρυσό! Τόσο χρυσό, που αξίζει πάνω από ένα τρισεκατομμύριο ευρώ! Τόσα λείπουν από τα ταμεία της χώρας από το 1980 και μετά


Τόσα έκλεψαν οι προοδευτικοί και λοιποί τεθλιμμένοι συγγενείς που σήμερα προσπαθούν να πας πείσουν ότι κινδυνεύουμε από τη Χρυσή Αυγή

Μιλούν για νίκη της πολιτικής στην Γαλλία οι σύντροφοι του Ε.Βενιζέλου και δεν λένε ότι στην «προοδευτική» Γαλλία η ακροδεξιά έχει φτάσει στο 18%!

Γι αυτό άλλωστε δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν οι πολιτικοί χωρίς την προστασία ειδικών αστυνομικών δυνάμεων που εσχάτως απ ότι μαθαίνω, εκπαιδεύονται στο να τρώνε αυγά και νεράντζια , προφυλάσσοντας τους πολιτικούς που συνοδεύουν!

Εκεί έφτασαν οι πραίτορες του «χρυσού αυγού»! Να τρώνε αυγά μελάτα στο κεφάλι κάθε φορά που ξεμυτίζουν στην κοινωνία!

Ο Ελληνας αυτή τη φορά θα ψηφίσει με την συνείδησή του κι όχι με την κομματική του ταυτότητα!! Γι αυτό θα δείτε τα μεγάλα κόμματα να μικραίνουν και τα μικρά να μεγαλώνουν. Και να δούμε μετά πως θα πληρώσουν τα δάνεια τους στους τραπεζίτες, μιας και έχουν υποθηκεύσει τις χρηματοδοτήσεις τους εως το 2020 με δεδομένο ότι έπαιρναν 3.000.000 ψήφους!!!

Στις 6 Μαΐου λοιπόν θα καταλάβουν όλοι τους, μέσα κι έξω από τη γυάλα όπου ζουν και προσποιούνται τους «Σωτήρες» μας, ότι άλλο πράγμα η «Χρυσή Αυγή» κι άλλο πράγμα το ... «Χρυσό Αυγό» του φιδιού!

 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: