Σελίδες

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Προεκλογική παρέμβαση Παπαδήμου!!


Προεκλογική παρέμβαση Παπαδήμου!!

Προεκλογική παρέμβαση, που δεν συνάδει με τον υποτιθέμενο υπερκομματικό χαρακτήρα της θέσης του, από τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο και απευθυνόμενος στους Έλληνες εκλογείς τους κάλεσε να ψηφίσουν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση «φωτογραφίζοντας» μάλιστα ποια κόμματα.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό στις εκλογές της Κυριακής κρίνεται το μέλλον της χώρας.      

«Σε λίγες μέρες θα παραδώσουμε τη σκυτάλη στην κυβέρνηση που θα προκύψει από το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής. Σε αυτές τις εκλογές...
κρίνεται ο στρατηγικός προσανατολισμός της Ελλάδας», είπε ο κ. Παπαδήμος για να συμπληρώσει: «Κρίνεται το μέλλον της χώρας τις επόμενες δεκαετίες, κι όχι απλώς το ποιά κυβέρνηση θα σχηματιστεί μετά τις εκλογές. Γι αυτό πιστεύω ότι ο δημόσιος διάλογος πρέπει να επικεντρώνεται και στην καλύτερη κατανόηση της πραγματικότητας. Είμαι όμως βέβαιος ότι οι αποφάσεις των πολιτών θα είναι στραμμένες στο αύριο και όχι στο χθες».

Αναφερόμενος στο κυβερνητικό έργο επί πρωθυπουργίας του εξέφρασε την ικανοποίησή του.

«Δείξαμε, σε αντίθεση με την εμπειρία του παρελθόντος ότι, όταν οι συνθήκες το απαιτούν, μπορούμε να βάζουμε κατά μέρος τις πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές μας, να συνθέτουμε απόψεις και να παίρνουμε αποφάσεις για το συμφέρον της χώρας και των πολιτών της, αγνοώντας το πρόσκαιρο πολιτικό κόστος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: