Σελίδες

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΣΙΚΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ.

Τις ύστατες προσπάθειες για δημιουργία Οικουμενικής κυβέρνησης  κατέβαλλε ο Πρόεδρος Δημοκρατίας, προτείνοντας στους Σαμαρά-Βενιζέλο-Κουβέλη, τη δημιουργία κυβέρνησης τεχνοκρατών.
Ο κ. Κουβέλης επέμεινε στις θέσεις του τονίζοντας επιπλέον ότι "η Κυβέρνηση τεχνοκρατών αποτελεί ήττα της πολιτικής". 
Εμείς θα συμπληρώναμε ότι η αυριανή συνάντηση στο Προεδρικό μέγαρο από την οποία αποκλείεται η 'Χρυσή Αυγή",  αποτελεί ήττα της Δημοκρατίας!  
Τι θα πει αποκλείεται από την συνάντηση ένα κόμμα το οποίο πήρε 7%; Και αυτό το δέχονται όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί; Ο ελληνικός λαός έστειλε ή όχι το κόμμα της "Χρυσής Αυγής" στην Βουλή; Με ποιο δημοκρατικό δικαίωμα λοιπόν αποκλείεται από τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο εκπρόσωπος του 7% ; Και αυτό λέγεται Δημοκρατία;
Ε, τότε ας βγάλουν οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί, και νομοθετικό διάταγμα για να αποκλείσουν μια και καλή από την βουλή την "Χρυσή Αυγή". 
Σημείωση: Όποιοι τολμήσουν να πουν ότι είμαστε με την "Χρυσή Αυγή", θα τους πάρει ο διάολος. Εμείς δεν ψηφίσαμε "Χρυσή Αυγή". Όμως είμαστε με την τήρηση των κανόνων της Δημοκρατίας και δεν δεχόμαστε να είμαστε βουβοί μάρτυρες στο θέατρο του παραλόγου που παίζεται από τους υποτιθέμενους θεματοφύλακες της Δημοκρατίας. Αυτή και μόνον η στάση τους, να περιφρονήσουν δηλαδή το 7% του λαού, δείχνει και το πώς περιφρονούν τον λαό λαμβάνοντας ερρήμην του αποφάσεις, που υπηρετούν όχι τον λαό αλλά τα ίδια τα κόμματα!

πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η δημοκρατια πρεπει να ειναι ανεκτικη προς ολους εκτος απο τους ναζιστες
Σε αυτους που διεκδικουν το δικαιωμα στο ξυλο λογω κομπλεξ και παραληρηματος ανωτεροτητας καμια ανοχη