Σελίδες

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΣΕ ΡΟΛΟ... ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ!


Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, ο Κάρολος Παπούλιας κατά τη συνάντησή του με τους πολιτικούς αρχηγούς για την εξεύρεση λύσης και την δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας, ενεργεί ως κομματάνθρωπος του ΠΑΣΟΚ! Κινείται και δρα δηλαδή όχι όπως επιβάλλει ο θεσμός του Προέδρου Δημοκρατίας αλλά ως πασοκικό κομματικό στέλεχος, ως  άλλος Βενιζέλος, που ασκεί αφόρητες πιέσεις στον Τσίπρα προκειμένου να εξασφαλίσει την θετική του απάντηση για να συσταθεί κυβέρνηση συνεργασίας. 
Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες αξιόπιστες πηγές μας, ο Κάρολος Παπούλιας έχει υπερβεί τα εσκαμμένα, με το να προχωρήσει σε υποβολή εκβιαστικών διλημμάτων προς τον κ. Τσίπρα, του στυλ ότι η στάση του υπηρετεί αντεθνικά συμφέροντα ή ότι με την μη συμμετοχή του σε οικουμενική κυβέρνηση, θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και το μέλλον της χώρας. 
Γι' αυτό τον λόγο ο κ. Τσίπρας στο μήνυμά του προς τον ελληνικό λαό, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τους πολιτικούς αρχηγούς υπό τον Πρόεδρο Δημοκρατίας, ζήτησε να δοθούν στην δημοσιότητα τα πρακτικά των όσων διημήφθησαν σε αυτή! Ακριβώς γιατί...

τα όσα τού είπε ο Πρόεδρος Δημοκρατίας και οι εκβιαστικού τύπου πιέσεις που δέχτηκε, καταδεικνύουν τον εργολαβικό ρόλο υπέρ του ΠΑΣΟΚ που ανέλαβε ο Κάρολος Παπύλιας! 
Βενιζέλος, Σαμαράς και Παπούλιας έχουν πέσει με νύχια και με δόντια πάνω στον Τσίπρα ώστε να τον εξαναγκάσουν να αποδεχτεί τη συμμετοχή του στο ανίερο κυβερνητικό σχήμα-μαϊμού που έχουν ετοιμάσει ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. υπό την καθοδήγηση της Μέρκελ. Ένα σχήμα που θα υπηρετεί πρωτίστως τα συμφέροντα των δανειστών με την συνέχιση του Μνημονίου και την παραμονή στο τιμόνι της εξουσίας της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ!
Οι δηλώσεις Τσίπρα αμέσως μετά την έξοδό του από το προεδρικό μέγαρο, τα λένε όλα:
«Μετά τη σημερινή συνάντηση είναι σαφές δεν ζητούν συμμετοχή, ούτε καν ανοχή. Ζητούν συνενοχή. Στο όνομα της πατριωτικής ευθύνης, δεν μπορούμε να την παρέχουμε» είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
«Τα τρία κόμματα έχουν 168 βουλευτές. Ας προχωρήσουν. Η πίεσή τους να συμμετάσχει και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παράλογη και 
πρωτοφανής. Ζητούν να δώσουμε ψευδή αίσθηση νομιμοποίησης», συμπλήρωσε.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: