Σελίδες

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ;;; (Είναι μήπως, ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ;)

Καλά γιατί τόση έκπληξη και δήθεν υποκριτική ντροπή για το ότι κάποιοι ψηφίσαν Χρυσή Αυγή στο Δίστομο;… 

Να θυμηθούμε λίγο ιστορία ; 

Το 1944 στο Δίστομο 228 άνδρες, γυναίκες και παιδιά εκτελέστηκαν από Γερμανούς στρατιώτες (και όχι από… Χρυσαυγίτες) για αντίποινα. 
Το 1944 στον Μελιγαλά 1450 άνδρες ,γυναίκες και παιδιά σφαγιάστηκαν από Έλληνες Κομμουνιστές του ΕΛΑΣ όχι καν για δήθεν αντίποινα… . Τους σφάξανε επειδή θέλανε να σφάξουν ! 

Και όμως υπάρχουν ΚΑΙ εκεί στη περιοχή του Μελιγαλά, ψηφοφόροι που ψήφισαν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ…

 Βλέπει κανείς όμως έστω την αντίστοιχη ευαισθησία και έκπληξη για αυτό από τα ΜΜΕ ή και γενικά ; 
ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ !

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία ντοκουμέντο το θυμα πριν σφαγιασθεί εχει υποστεί και το μαρτυριο της κονσέρβας.. Του βάλανε καποιοι συντροφοι μια κονσερβα στο κεφάλι ενω ήταν ζωντανός σε διαστάσεις αντιστοιχες οπου οταν μπηκε, με την ανάλογη συντροφική πίεση βεβαίως βεβαίως, του ακρωτηρίασε τη μυτη και τα αυτιά. Μετα μ ενα καταβιδι πιθανόν οι συντροφοι τον απάλλαξαν και απο τον πόνο (του κάνανε και τη χάρη δηλαδή...) Αυτο είναι γεγονός απο τη σφαγη του ΜΕΛΙΓΑΛΑ και θαυμάστε εκείνους τουλάχιστον την υποκρισία τους που στα ΜΜΕ  ουρλιάζουν για την ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ για το Δίστομο.... 


Υ.Γ. Σημείωση για αριστερόστροφους που έχουν επιλεκτική μνήμη και συνάμα αντίληψη ενίοτε αργόστροφου : Στο Δίστομο τις εκτελέσεις δεν τις έκανε η … Χρυσή Αυγή, Γερμανικό τάγμα τις έκανε... Στο Μελιγαλά, η σφαγή Ελλήνων, έγινε (και ακόμα εδώ έχει διαφορά) από τους Ήρωες κομουνιστές Τους όπως λέει και το σημερινό Μας ΚΚΕ…. Έτσι απλά. 

Υ.Γ. 2 Οι φωτογραφίες είναι αληθινές, και ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ αναλλοίωτα από αριστερές παρεμβάσεις και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: