Σελίδες

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Γνωρίζοντας τον Παπούλια, προσωπικά πιστεύω τον Π. Καμμένο...


Π. Καμμένος: Δεν έχω δώσει κανένα χαρτί στην Προεδρία 


Διέψευσε εκ νέου κατηγορηματικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ότι έδωσε έγγραφο με εναλλακτικό σχέδιο του κόμματός στον πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με το έγγραφο, το οποίο φέρεται να παρέδωσε στην Προεδρία ο κ. Καμμένος, εάν τεθεί ζήτημα εθνικής ανάγκης το κόμμα του θα δώσει υπό προϋποθέσεις ψήφο ανοχής για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα λίγων μηνών στην όποια κυβέρνηση σχηματιστεί από τις λοιπές πολιτικές δυνάμεις.

«Δεν έχω δώσει κανένα χαρτί στην Προεδρία. Αυτό το έγγραφο δεν...
έχει κατατεθεί ποτέ από εμάς», επανέλαβε σήμερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Σημείωσε ότι θα παραστεί κανονικά στη σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί για τις 14.00, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πάει στην κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον κ. Παπούλια, εκτός κι αν αφορά, όπως είπε, τα στοιχεία που έχει ζητήσει να του δοθούν επισήμως.

Εκανε επίσης λόγο για προβοκάτσια, σημειώνοντας ότι «κυβερνήσεις συνεργασίας δεν γίνονται με προβοκάτσιες» και υποστηρίζοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δέχονται «επίθεση κάτω από τη ζώνη».

Πάντως, η προεδρία της Δημοκρατίας ανακοίνωσε χθες ότι ο κ. Καμμένος παρέδωσε το σχετικό έγγραφο, το οποίο στη συνέχεια διενεμήθη στα πολιτικά κόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: