Σελίδες

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση από διαχειριστές του blog....



Κατά την γενικευμένη επίθεση που δέχτηκαν τις τελευταίες ώρες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν έμεινε εκτός σχεδίου και το blog μας.

Με επιθέσεις τύπου "troll" (δείτε εδώ τι σημαίνει) προσπάθησαν να διαβάλουν και να δημιουργήσουν ένα κλίμα αναταραχής και στο blog μας.

Αναγκαστήκαμε λοιπόν να διαγράψουμε αρκετά σχόλια, τουλάχιστον τα υβριστικά, συκοφαντικά και εκείνα που προερχόταν από συγκεκριμένους υπολογιστές με χρήση διαφορετικών ονομάτων.

Ζητάμε συγνώμη και κατανόηση από τους αναγνώστες μας αν μέσα σε αυτή την προσπάθεια, διαγράφησαν κατα λάθος και κάποια σχόλια που απλά έκφραζαν την αγωνία και την ανησυχία σας σχετικά με... το νέο πόλεμο λάσπης που δέχτηκε το Κίνημα μας.

Φτάνουν στο αστείο σημείο (ακόμη και τώρα) να μας κατηγορούν για την συνεχή ροή αναρτήσεων-ειδήσεων. "...γίνεται εσκεμμένα για να μην διαβάζονται τα σχόλια.." είπαν!!! Έλεος!!!

Παρά την επίθεση που δεχόμαστε καθημερινά, όχι μόνο μέσω φανερών σχολίων - αυτή γίνεται αντιληπτή εύκολα από τον κάθε αναγνώστη - ένα έχουμε να δηλώσουμε σαν blog:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ, TROLL, ΚΛΠ, ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: