Σελίδες

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Να γίνει τώρα ο Τσίμπλας πρωθυπουργός και να κάνει αυτά που είπε! Να τα κάνει, να γίνει κυβέρνηση και να σώσει την Ελλάδα!


“Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει ότι η επιλογή του είναι μέσα στο ευρώ. Θα προβούμε και σε δημόσιο έλεγχο των τραπεζών. Έχουμε δώσει ή θα δώσουμε ως ελληνικός λαός, 200 δισ. στις ελληνικές τράπεζες για να τις σώσουμε τα οποία ανήκουν στο λαό. Επομένως με  το δημόσιο έλεγχο θα εγγυηθούμε καταθέσεις και θα έχουμε χρήματα για την ανάπτυξη. Και το τρίτο, άμεση κατανομή του πλούτου για να έχουμε ανάπτυξη και να δώσουμε μισθούς και συντάξεις που πρέπει να αποκατασταθούν”, τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθηνών Δημήτρης Στρατούλης,
Απαιτώ ΤΩΡΑ Τσίμπλα πρωθυπουργό! Να κάνει κατανομή πλούτου για να υπάρχει ανάπτυξη! Δηλαδή να πάρει τα χρήματα (καταθέσεις του Α) για να δώσει μισθούς και συντάξεις στους δημοσίους.  Σαν δημόσιο θα εγγυηθεί τις καταθέσεις και θα έχουν χρήματα για ανάπτυξη! Είναι πανεύκολο και τόσο απλό. Σοσιαλισμός στο μεγαλείο του. Πάρε τα χρήματα του Παύλου και δώστα στον Πετρό. Πώς θα γίνει αυτό μέσα στο Ευρώ? Μικρολεπτομέριες….
μπορεί απλώς μετά να τυπώνει Δολλάρια ζιμπάμπουε, αλλά θα τα εγγυάται και θα μοιράζει μισθούς και συντάξεις! ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
Άλλωστε όσες τράπεζες ελεγχεί το δήμοσιο (διάβασε Αγροτική) τα πάνε τέλεια! ΠΩΠΩ γουστάρω Τσίπλα πρωθυπουργό! Ο μόνος τρόπος να αποδείξεις (στους χιμπατζήδες) ότι οι χαζές ιδέες δεν λειτουργούν, είναι να τους αφήσεις να τις εφαρμοσούν!
Δεν θα χαραμίσω άλλη φαία ουσία για την ελληνική πολιτική. να συνηθίσετε απλώς την υπάρξη τέτοιων χαρτονομισμάτων
ΥΓ ξέρω ότι το έχετε δει! αλλά τι δεν θα έδινα να δω τον Τσίπλα να διαπραγματεύεται με την Κ. Μέρκελ

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: