Σελίδες

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Βγάλτε το σκασμό όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και ασχοληθείτε με την Ελλάδα, αν πιστεύετε σ΄αυτή


Σχετικά με το επεισόδιο στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, σήμερα το πρωί όπου ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε δημόσια εναντίον δύο γυναικών, υποψηφίων βουλευτών, της κ. Ρένας Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ και της κ. Λιάνας Κανέλλη του ΚΚΕ, έχω να πω τα εξής :

1) Προς αποφυγή πάσης παρεξηγήσεως ΔΕΝ είμαι Χρυσαυγίτης και δεν το ψήφισα αυτό το κόμμα.

2) Είμαι πάντα υπέρ ενός πολιτισμένου δημοκρατικού διαλόγου για οποιοδήποτε θέμα συζήτησης σε παρέα ή ομάδα ανθρώπων, ανεξάρτητα που ανήκουν πολιτικά.

3) Βλέποντας λοιπόν σήμερα κατ΄επανάλειψη το VIDEO με το εν λόγω συμβάν, είδα ότι η Λιάνα Κανέλλη, πρώτα αυτή προκάλεσε τον Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής πετάγοντας εναντίον του κάποιο βιβλίο, ή περιοδικό, ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να ήταν, και μετά ο Κασιδιάρης ανταπέδωσε, πολύ κακώς βέβαια, με χτυπήματα προς την κ. Κανέλλη. Προηγουμένως όμως τον είχε...
προκαλέσει η του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, με λόγια βέβαια, κατά της Χρυσής Αυγής, πράγμα το οποίο ενόχλησαν τα λεγόμενα της τον Κασιδιάρη και επειδή εκείνος θεώρησε ότι τον προσέβαλε μ΄αυτά που είπε η Δούρου, της πέταξε νερό με το ποτήρι, πολύ κακώς βέβαια κι αυτή η χειρονομία.

Πέρασε λοιπόν μια σκέψη από το μυαλό μου, μήπως η σκηνή αυτή ήταν στημένη από τις δύο κυρίες για να δημιουργηθεί αυτό, το απαράδεκτο βέβαια, γεγονός εκ μέρους του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, με σκοπό να εξευτελίσουν το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, ώστε ο Ελληνικός λαός να αηδιάσει και να το καταψηφίσει στις 17 Ιουνίου 2012.

Καταγράφω αυτή τη σκέψη μου γιατί..όλα τα άλλα κόμματα λίγο έλλειψε να πάθουν εγκεφαλικό όταν είδαν να μπαίνει στη Βουλή η Χρυσή Αυγή, εκλέγοντας 21 βουλευτές, νίκη πολύ μεγάλη για ένα κόμμα που δεν του έδωσε μικρόφωνο και βήμα κανένα τηλεοπτικό κανάλι και ραδιόφωνο, ενώ όλα τα άλλα κόμματα διέδιδαν και διαβεβαίωναν το λαό σε διάφορα πάνελ ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Ελληνικός λαός να ψηφίσει ένα ναζιστικό, χιτλερικό κόμμα.


Δεν τη θέλουν τη Χρυσή Αυγή μέσα στη βουλή ούτε τα κομμουνιστικά κόμματα, (τι κομμουνιστικά δηλαδή, άλλά τέλος πάντων), αλλά περισσότερο δεν τη θέλουν και τα δεξιά κόμματα, διότι θεωρούν ότι ψηφοφόροι δικοί τους είναι αυτοί που τους έφυγαν και ανέδειξαν κοινοβουλευτικό κόμμα τη Χρυσή Αυγή.

Θέλω να ρωτήσω τον Αλέξη Τσίπρα, πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, που παριστάνει το μεγάλο δημοκράτη, ο οποίος έκανε μια πρόταση, να γίνει δηλαδή ένα ντιμπέιτ μεταξύ των αρχηγών όλων των κομμάτων, πλην του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Γιατί κ. Τσίπρα αυτή η εξαίρεση, μήπως η Χρυσή Αυγή δεν εκλέχθηκε δημοκρατικά από το λαό που της έδωσε 440.000 ψήφους και εξέλεξε 21 βουλευτές στις 6 Μαίου 2012 ;

Αυτό το κόμμα δεν το αναγνώρισε ο ΄Αρειος Πάγος ως υποψήφιο να κατέλθει στις εκλογές μαζί με το δικό σου, τόσο στις προηγούμενες της 6ης Μαίου, όσο και στις επερχόμενες στις 17 Ιουνίου ;
Αφού σήμερα που δεν έχεις καμία εξουσία στα χέρια σου κ. Τσίπρα δεν σέβεσαι ένα κομμάτι του Ελληνικού λαού 440.000 Ελλήνων, αλλά γνησίων Ελλήνων και όχι ιμιτασιόν, καταλαβαίνεις τι εννοώ, σκέπτομαι ότι, αν αύριο ο Ελληνικός λαός ξεγελασθεί και γίνεις πρωθυπουργός, σίγουρα θα τον γράψεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου, αφού θα εξουσιάζεις εσύ πλέον τη χώρα. Τόσο μεγάλος δημοκράτης είσαι λοιπόν αγαπητέ Αλέξη Τσίπρα. Το πρόσεξα.

Γιατί όλοι εσείς οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων στο Συμβούλιο που κάνατε υπό την Προεδρία του κ. Παπούλια, για σχηματισμό κυβέρνησης, αξιώσατε να μην παρευρίσκεται μαζί σας και ο Γ, Γραμματέας της Χρυσής Αυγής κ. Μιχαλολιάκος ; Σε τέτοια δημοκρατία πιστεύετε όλοι σας οι λοιποί αρχηγοί ; Κατά την άποψη συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας κακώς έκανε δεκτή την αξίωσή σας και απέκλεισε το Μιχαλολιάκο από τη σύγκληση του Συμβουλίου Αρχηγών πολιτικών κομμάτων.

Ας μη ξεχνάμε όμως και ένα όχι απλώς παρόμοιο, αλλά κατά πολύ μεγαλύτερο περιστατικό που συνέβει κάποτε με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, τότε δηλαδή που όλα τα έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά, όπου ο τότε Υπουργός Εθνικής ΄Αμυνας Αντώνης Δροσογιάννης χαστούκισε δημόσια στη Μακεδονία ένα όργανο τάξεως, εν ώρα υπηρεσίας και δεν ενδιαφέρει ο λόγος, αλλά η χειρονομία ενός Υπουργού κατά ενός αστυνομικού, ή μήπως τα ….. δικά μας είναι σύκα και δεν ακούγονται, ενώ των ….. άλλων είναι καρύδια και κάνουν δυνατό θόρυβο ;

Πρόσεξα επίσης ότι σήμερα όλα τα τηλεοπτικά μέσα ασχολούνται όλη μέρα με το συμβάν Κασιδιάρη-Κανέλη-Δούρου και απορώ πως δεν αντέδρασαν τόσο δυναμικά και πεισματικά με την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων και δεν στράφηκαν κατά του τότε αρχηγού του ΠΑΣΟΚ , του Γιώργου Παπανδρέου, του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, του μετέπειτα Υπουργού Οικονομικών και σημερινού αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου και κατά όσων άλλων ενήργησαν στη προδοσία μας, στο ξεπούλημα της Ελλάδας προς στους ξένους τοκογλύφους και στον εξευτελισμό της χώρας μας διεθνώς.

Οι εν λόγω «κύριοι» αν και πρωταίτιοι αυτού του μεγάλου οικονομικού εγκλήματος κυκλοφορούν σήμερα ελεύθερα ανενόχλητοι ανάμεσά μας, πολιτεύονται και ξαναπολιτεύονται για να έχουν ασυλία και για έναν τιποτένιο και άγνωστο μέχρι σήμερα Κασιδιάρη αναστατώθηκαν τα πάντα, κινητοποιήθηκαν εισαγγελείς και αστυνομικές αρχές για τη σύλληψή του και την οδήγησή του στο αυτώφορο.

Θα ήταν ευχής έργον αν παρόμοια δικαστική και αστυνομική κίνηση γίνονταν και κατά των ανωτέρω πολιτικών προσώπων, που παραμένει απαίτηση όλων των Ελλήνων, οι οποίοι προκάλεσαν το τεράστιο οικονομικό χάος στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας ξένα συμφέροντα, αφού μάλιστα δεν τυγχάνουν ασυλίας αυτό το διάστημα, και δεν έχουν βουλευτικό αξίωμα, διότι διαλύθηκε η Βουλή και έχουν προκηρυχθεί νέες εκλογές.

Τελειώνοντας θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους αρχηγούς αυτών των “ πολύ δημοκρατικών κομμάτων ” και να τους πω ότι θα πρέπει να βγάλουν όλοι τους το σκασμό και να ασχοληθούν με τα φλέγοντα θέματα της ΕΛΛΑΔΑΣ, αν πιστεύουν σ΄αυτή, και να σταματήσουν να παίζουν θέατρο ενώπιον του λαού, εις βάρος του λαού και προς ίδιον όφελος. Και να μην ξαχνάνε ότι αν καμιά φορά έρχεται χούντα στην Ελλάδα, αυτοί και τα κόμματά τους την φέρνουν με την εξέγερση του λαού που προκαλούν, κατηγορόντας το ένα κόμμα το άλλο και οι ΄Ελληνες αλληλομισούνται, αφού τους ποτίζουν το δηλητήριο του πολιτικού μίσους.

Και κάτι τελευταίο όλοι εσείς οι πολιτικοί του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜ.ΑΡ δεν έχετε και το πιο έντιμο και αθώο πολιτικό παρελθόν στην ιστορία του Ελληνικού Κράτους, για να αποκαλείτε ναζιστικό και χιτλερικό κόμμα τη Χρυσή Αυγή, έτσι ; Το υπενθυμίζω αυτό για να μη ξεχνιώμαστε

Αναγνώστης (Κ.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια: