Σελίδες

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Διαβάστε ένα κείμενο του «Βήματος» που αποπνέει το μίσος ενός φασίστα που θέλει να αυτοαποκαλείται δημοκράτης...

Εγώ,συγχωρήστε μου το «εγώ»,  στην μέχρι σήμερα ζωή μου, δεν έδωσα δραχμή (όταν είχαμε) και ευρώ (από όταν το αποκτήσαμε) για να αγοράσω το ΒΗΜΑ, το έντυπο αυτό που θέλει να λέγεται εφημερίδα και που υπηρέτησε με συνέπεια Γερμανούς, επί κατοχής αλλά και τον Γ. Παπαδόπουλο  οπότε αυτόν τον γελοίο στη φωτογραφία πιο κάτω δεξιά, τον Σπινθουράκη πρώτη φορά τον διαβάζω από ανάρτηση σοβαρού και μετριοπαθούς ιστολογίου. Αυτός ο άνθρωπος (;) νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να αποκαλεί ξεφτιλισμένους όλους ανεξαρτήτως τους Έλληνες ανεξαρτήτως ιδεολογίας, θέσεως, επαγγέλματος, δραστηριότητος ενώ στο τέλος, περιλαμβάνει τον εαυτό του στους Έλληνες. Στο ιστολόγιο που πρωτοδιάβασα το κείμενο διαμαρτυρήθηκα απλά και ευγενικά και το μεταφέρω εδώ για να τον περιλάβω.
«Ποιος ρε αλήτη Σπινθουράκη σου έδωσε το δικαίωμα να με αποκαλείς ξεφτιλισμένο από την φυλλάδα σου; Επειδή εσύ έχεις κόμπλεξ και αισθήματα ενοχής επειδή άλλα πιστεύεις και άλλα είσαι υποχρεωμένος να γράφεις στο έντυπο αυτό που δουλεύεις και στις ελάχιστες φορές που το έπιασα στα χέρια μου αυτά λερώθηκαν, θα με βρίσεις εμένα βρε απολειφάδι της δημοσιογραφίας; Εσύ που τολμάς να αποκαλείς δημοκράτες τους φασίστες της αριστεράς και να τους αντιδιαστέλλεις από από τους άλλους; Έχεις, ρε   ξεφτιλισμένε δημοσιογραφίσκε, ασχοληθεί ποτέ σου με τον φασισμό του κομμουνισμού ή είσαι από αυτούς που θεωρούν ότι «ο κομμουνισμός περικλείει πλέρια την έννοια της δημοκρατίας»; Πιστεύεις ρε ανθρωπάκο ότι είναι σωστό το να συναγελάζονται όσοι συναγελάζονται με την Παπαρρήγα ή την όψιμη «δημοκράτισσα» Κανέλλη που τώρα στα γεράματα διαπίστωσε ότι της ταιριάζει ο κομμουνισμός και δεν σε θίγει η παρουσία τους στα ΜΜΕ; Το ότι είσαι φασίστας μέχρι μυελού των οστέων το έχεις πάρει είδηση ή θέλεις να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου; Ξέρεις, εσείς τα φασισταριά έχετε...
την συνήθεια να θεωρείται τους άλλους αλλά και τους εαυτούς σας, βλάκες άσχετα αν δεν το παραδέχεσθε, τουλάχιστον φανερά. Στον καθρέπτη σας όμως; Αν και, αν κρίνω από την φωτογραφία, μάλλον δεν θα έχεις καλές σχέσεις ούτε και μ΄αυτόν... Οδυσσεύς


Φτου σας ρε ξεφτιλισμένοι


Γράφει
ο Μανώλης Σπινθουράκης

Ξεφτιλισμένοι δημοσιογράφοι που εδώ και χρόνια καλείτε στις εκπομπές σας κάθε είδους φασισταριά χωρίς να αντιδράτε (όπως είσαστε υποχρεωμένοι) στις άθλιες και απάνθρωπες «ιδέες» τους.
Ξεφτιλισμένοι πολιτευτές που για ένα τηλεοπτικό παράθυρο συναγελάζεστε με Χρυσαυγίτες.
Ξεφτιλισμένοι εισαγγελείς που ουδέποτε ως χθες (τώρα είναι πια αργά)

 αντιδράσατε στα παραπάνω.

Ξεφτιλισμένα κόμματα που έχετε ψηφίσει νόμο ο οποίος υποχρεώνει σήμερα τα μέσα ενημέρωσης να προβάλλουν μαζί με τις απόψεις σας και τις ιδέες του ναζισμού.

Ξεφτιλισμένοι υπουργοί Δημοσίας Τάξεως που παραδώσατε την ασφάλεια των πολιτών στους απόγονους των Εσατζήδων.

Ξεφτιλισμένοι υπουργοί Παιδείας που ουδέποτε μάθατε στα ελληνόπουλα τα δεινά του ρατσισμού και του μίσους κατά του «άλλου».

Ξεφτιλισμένοι δάσκαλοι που δεν τους τα μάθατε χωρίς άνωθεν εντολή.

Ξεφτιλισμένοι παπάδες που τίποτα δεν γνωρίζετε για την αγάπη του Χριστού.

Ξεφτιλισμένοι Δεξιοί που τους ψηφίσατε και τους χαϊδεύετε.

Ξεφτιλισμένοι Αριστεροί που διαδηλώσατε μαζί τους στα κινήματα της Κερατέας και των Αγανακτισμένων.

Ξεφτιλισμένοι Ελληναράδες που τους αναθρέψατε

Ξεφτιλισμένοι Ελληνες που τους ανεχόμαστε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: