Σελίδες

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Μήνυμα εθνικής ευθύνης από τον Σαμαρά

Σε κάλεσμα συγκρότησης κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας προχώρησε ο Αντώνης Σαμαράς, με τη δήλωση την οποία έκανε στο Ζάππειο, και την οποία επανέλαβε στα αγγλικά, προκειμένου να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα και στους διεθνείς εταίρους της Ελλάδας.
Ο μεγάλος νικητής των εκλογών, στάθηκε στην ιστορική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας, πίσω από την οποία στοιχήθηκαν όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου. Όσοι Έλληνες θεωρούν ότι ο φυσικός εθνικός προσανατολισμός της χώρας βρίσκεται στην κατευθύνση...

της παραμονής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη, σχηματίζοντας μια εθνική πλειοψηφία απέναντι σε εκείνους που φλέρταραν με το χάος, την ακυβερνησία, τη διολίσθηση της χώρας σε μια εθνική περιπέτεια.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε εγγυητής της συγκρότησης κυβέρνησης που θα αναλάβει να βγάλει την Ελλάδα από τη σημερινή κρίση. Και δήλωσε έτοιμος να ξεκινήσει τις σχετικές συζητήσεις με τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής.
Ο Αντώνης Σαμαράς έγινε δεκτός στο Ζάππειο εν μέσω αποθέωσης από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Σύνταγμα, και το κεντρικό εκλογικό κέντρο της Παράταξης
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: