Σελίδες

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η Παράταξη...

Μένω με την εντύπωση ότι το θέμα δεν τελειώνει εδώ. Η ΝΔ κέρδισε μεν τις εκλογές αλλά όλα δείχνουν ότι θα σχηματίσει μια βραχύβια κυβέρνηση ειδικού σκοπού και η διακυβέρνησή της θα διαρκέσει όσο θα εξυπηρετεί αυτόν τον «ειδικό σκοπό».
Κατά τα άλλα οι ΝΔκρατες ψήφισαν σκεπτόμενοι το μέλλον της χώρας με αποτέλεσμα οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» να χάσουν σημαντικοί δύναμη. Πιστεύω ότι ο Π. Καμμένος θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει τόσο την πολιτική του όσο και την στάση (συμπεριφορά ) του απέναντι στην παράταξη.
Ο ΛΑΟΣ πλήρωσε την «διεστραμμένη», με την αρχαιοελληνική έννοια της λέξεως, πολιτική τακτική Καρατζαφέρη. Θα πρέπει αυτός ο «κύριος» να αλλάξει επάγγελμα. Η παράταξη δεν χρειάζεται πολιτικάντηδες...
Η ΧΑ παρέμεινε σταθερή. Πιστεύω ότι και αυτό το κόμμα θα πρέπει να...
επαναπροσδιορίσει την τακτική του. Το πρόγραμμά του πλέον θα μπει κάτω από το «μικροσκόπιο» όλων και τόσο οι κινήσεις του, όσο και τα λεγόμενά του, από εδώ και στο εξής, δεν θα αντιμετωπίζονται με ελαφρότητα. Ας έχουν υπόψη τους οι εκλεγμένοι του κόμματος ότι θα τύχουν αυστηρής κριτικής και αυτός ο λόγος θα πρέπει να τους κάνει πιο προσεκτικούς και ενήμερους. Τυχόν επιπόλαιες κινήσεις τους, θα διογκώνονται από τα ΜΜΕ και θα διαστρεβλώνονται. Επίσης να έχουν υπόψη τους ότι το προνόμιο της «βουλευτικής ασυλίας» δεν θα ισχύει γι αυτούς. Σε κάθε περίπτωση το κοινοβούλιο θα κάνει κατάχρηση άρσεως της ασυλίας ειδικά για τους βουλευτές της ΧΑ...
Η ΝΔ έχει πολλά να διορθώσει τόσο  στην συμπεριφορά της απέναντι στους οπαδούς της, όσο και στην λειτουργία της σαν κόμμα. Εκεί στην Συγγρού θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο ΝΔκρατης δεν είναι απλά ο νεροκουβαλητής της παράταξης και ότι πλέον διεκδικεί τον ρόλο του στα τεκταινόμενα αλλά... έχουμε καιρό να τα λέμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: