Σελίδες

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Κάτω το μνημόνιο ζήτω το Οθωμανιστάν...

Τί να λέμε τώρα!

Τί να μιλάμε για απαγγιστρώσεις, για καταγγελίες και για επαναδιαπραγματεύσεις του "κακού" μνημονίου! Ένα μνημόσυνο είμαστε ως κοινωνία, ως κράτος και ως Δημόσια Διοίκηση. Μέσα στον ορυμαγδό των προεκλογικών ειδήσεων και των ειδήσεων περί χρεοκοπίας, ή μη της Χώρας, έχουμε χάσει ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ, την πιο ουσιαστική.

Είμαι Δημόσιος υπάλληλος σε Διεύθυνση Υγιεινής της Περιφέρειας Αττικής. Αυτά που θα σας πω είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ, αλλά εξόχως Ελληνικά.

Με τον Νόμο 3904/2010, αποποινικοποιήθηκαν όλες οι υγειονομικές παραβάσεις και έγιναν από πλημμελήματα πταίσματα. Οι λόγοι σαφέστατοι.

Πρώτος λόγος: Eσπασαν τα κυκλώματα διαφθοράς και εκβιασμών από υπαλλήλους εμπλεκομένων...

υπηρεσιών, (Δ/νσεις Υγιεινής-Δημοι-Αστυνομία).

Πήγαινε δηλαδή ο ελέγχων υπάλληλος, ένστολος ή Δημοτικός, ή άλλης υπηρεσίας, και προκειμένου ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος να αποφύγει μία πλημμεληματική μήνυση και ένα αυτόφωρο, έδινε ένα μπαξίσι, 300-500 ή και 1000 ευρώ ανάλογα με την περίπτωση.

Αυτό βέβαια γινόταν σε μηνιαία βάση. Οι εισπράξεις διοχετεύονταν στα "κοινά ταμεία" της Μαφίας-Παρασιτοκρατίας, που υπάρχει στην Δημόσια Διοίκηση και στις εμπλεκόμενες υπηρεσίες ελέγχου των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ο Δεύτερος λόγος: Να ξεμπλοκάρει η Ελληνική Δικαιοσύνη, από χιλιάδες δικογραφίες άνευ ουσίας και να ασχοληθεί με σοβαρές υποθέσεις.

Αυτά έγιναν. Ελα ντε όμως που εδώ είναι ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!

Και την Δημόσια Διοίκηση δεν την κυβερνούν πολιτικοί, αλλά τα κυκλώματα αριστοκρατίας και διαφθοράς μίας Μαφίας.

Και νάσου πριν την λήξη της Κυβέρνησης ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, λίγο πριν το ΠΑΣΧΑ, τότε που οι τροπολογίες πέφτανε βροχή, σε άσχετο νόμο, τον Νόμο 4075/2012, μέσα σε μία ουρανοκατέβατη τροπολογία, οι παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που είχαν αποποινικοποιηθεί, ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ και πάλι!!! Από πλημμελήματα πού είχαν γίνει πταίσματα, ξαναέγιναν πλημμελήματα και αυτόφωρα αδικήματα!!!

Θα πρέπει να είναι κάποιος πολύ Ηλίθιος, γιά να μην καταλαβαίνει ότι οι μαφιόζικες ομάδες παρασιτοκρατίας στην Δημόσια Διοίκηση, που κυβερνούν πραγματικά, και είχαν χάσει την μάσα, έκαναν τον πάν να περάσουν την τροπολογία. Αυτές οι μαφίες στο Δημόσιο "νομοθετούν", και οι άσχετοι και ανεπάγγελτοι πολιτικοί ψηφίζουν χωρίς να αντιλαμβάνονται τα κίνητρα!!Αυτό είναι το πρόβλημα της Ελλάδας.

Μία μαφιόζικη κάστα στην Δημόσια Διοίκηση διοικεί τα πάντα. Ύστερα από αυτά ποιός μπορεί να σώσει την Ελλάδα από τους ίδιους τους Έλληνες; "Εθνική κυριαρχία", λοιπόν, κάτω το "κακό μνημόνιο", για να συνεχίζεται το εθνικό κλέψιμο και το εθνικό νταβατζηλίκι και οι εκβιασμοί κρατικών οργάνων!!

Ύστερα από αυτά ποιόν πολιτικό να ακούσεις να υποκρίνεται στα κανάλια, τούτο τον καιρό και να μην σε πιάνει κατάθλιψη; Η Δημόσια Διοίκηση στην Ελλάδα κυβερνά μία μαφιόζικη αριστοκρατία, που προσαρμόζεται σε κάθε κόμμα που γίνεται κυβέρνηση. Φτάνει να συνεχίζει να κλέβει ασύστολα.

Όταν ένας νόμος ο 3904/2012,καταργείται πριν καν περάσουν δύο χρόνια, με μία τροπολογία, σε έναν άλλον νόμο τον 4075/2012,προκειμένου να συνεχίσει η Παρασιτοκρατία να τα παίρνει, τότε τίθεται και πάλι το ερώτημα: Ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο; Και να γνωρίζετε πώς το μαύρο χρήμα από τα μπαξίσια στις υγειονομικές παραβάσεις είναι πάρα-πολύ.

"Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!"

Γι΄ αυτό κάτω το "μνημόνιο", Ζήτω το Οθωμανιστάν!!!
Δ.Μ Δημόσιος υπάλληλος με 30 χρόνια υπηρεσία


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: