Σελίδες

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ο Βενιζέλος νίκησε Λοβέρδο, Χρυσοχοϊδη και… Γιώργο

 
Με τακτική νίκη του Ευάγγελου Βενιζέλου… στα σημεία, ολοκληρώθηκε η κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, η οποία αποφάσισε να συνταχθεί με τον πρόεδρο του Κινήματος, και να υποστηρίξει την απόφασή του να μην εκπροσωπηθεί το Κίνημα στην κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με προβεβλημένα στελέχη και πρώην υπουργούς των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου.
Απέναντι στην πρόταση Βενιζέλου στάθηκαν ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, γύρω από τους οποίους συνασπίστηκαν μια σειρά από στελέχη με την ίδια άποψη, που ωστόσο δεν κατάφεραν να συνθέσουν πλειοψηφία στους κόλπους της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Παρά το γεγονός ότι την ίδια άποψη με τους Λοβέρδο και Χρυσοχοϊδη φέρεται να είχε και ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος παρακολούθησε τη συνεδρίαση της Κ.Ο.
Το κλίμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ πάντως είναι εξαιρετικά εύφλεκτο, και πολλοί προβλέπουν “δύσκολη συγκατοίκηση” για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τα κορυφαία στελέχη που τον αμφισβήτησαν ευθέως.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: