Σελίδες

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Οι καιροί επιτάσσουν εγρήγορση

-Η αλήθεια είναι ότι με το “επαναλαμβανόμενο ψέμα” οι Σκοπιανοί διεκδικούν να κλέψουν τη γη της ελληνικής Μακεδονίας μας, περιμένοντας τη συγκυρία και την ευκαιρία. Προς το παρόν δεν διαφαίνεται ότι μπορούν να επιτύχουν στον στόχο τους. Έχουν όμως σφετερισθεί την ψυχή της στα συστατικά της που είναι,

Όνομα – Εθνικότητα – Ιστορία – Πολιτιστική κληρονομιά,

-Με εξαίρεση τη Γλώσσα που είναι ένα συνοθύλευμα από Σλάβο-αλβανό-βουλγαρική, και που φρόντισαν και το πέτυχαν να την βαφτίσουν “μακεδονική”. 


-Όλα τα άλλα -Όνομα-Εθνικότητα-Ιστορία- Πολιτιστική κληρονομιά - είναι κλεμμένα και προσεκτικά παραποιημένα, αλλοιωμένα και παραπλανητικά.

-Όλα είναι πλεκτάνη απατηλή.

-Όλα είναι ψεύτικα.-

-Όλα τα ψεύτικα είναι άσχημα.

-Η προσάρτηση ψυχικών γνωρισμάτων που δεν ανήκουν σε σένα αλλά...

σε κάποιον άλλον είναι άδικη, και δεν είναι απόδειξη ότι είναι δικά σου αλλά είναι απόδειξη ότι είσαι απατεώνας και κλέφτης ψυχής.

-Ένα οικοδόμημα που χτίζεται πάνω στην άμμο θα καταρρεύσει, έτσι και ένα Έθνος βασισμένο στα ψέματα αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσει.

-Η ουσία είναι μία. Ότι οι Μακεδόνες και οι λοιποί Έλληνες μιλούσαν αποδεδειγμένα από την Αρχαιότητα Ελληνικά. Στην ΠΓΔΜ μιλάνε Σλάβο-αλβανό-βουλγαρικά.

-Οι Σκοπιανοί και οι πέριξ στη Π.Γ.Δ.Μ. δεν είναι ούτε Μακεδόνες ούτε Έλληνες. Τι είναι; Αυτό πού είναι η γλώσσα τους, Σλάβο-Αλβανό-Βούλγαροι.

Συμπέρασμα:

-Είμαστε σε διπλωματική εμπόλεμη κατάσταση με τους Σκοπιανούς. Δεν επιτρέπεται να ανεχθούμε την κλοπή της ψυχής της Μακεδονίας μας είτε αυτούσια είτε παραποιημένη είτε αλλοιωμένη. Όποιος δεν τον εκλαμβάνει με τη δέουσα σοβαρότητα αυτόν τον σφετερισμό, ή η νοημοσύνη του είναι μετρία, ή τα πατριωτικά του ανακλαστικά αδρανούν. Πρέπει να πολεμήσουμε διπλωματικά με όλες τις δυνάμεις μας. Το οφείλουμε στους προγόνους μας οι οποίοι έχοντες μέσα στη ψυχή τους την Ελλάδα πολέμησαν με αυταπάρνηση για την ελευθερία της και πολλοί από αυτούς έδωσαν και τη ζωή τους στα πεδία των μαχών, ώστε σήμερα να έχουμε την Ελλάδα ελεύθερη. Το οφείλουμε και εμείς στους απογόνους μας να παραδώσουμε την Μακεδονία όπως την παραλάβαμε, και γιατί όχι ακόμη μεγαλύτερη. Η Μακεδονία ήταν είναι και θα είναι, το προπύργιο του Ελληνισμού. Η Μακεδονία ήταν είναι και θα είναι, η ψυχή της ψυχής των Ελλήνων, δεν την διαπραγματευόμαστε με κανέναν αλλόφυλο. 

Παύλος Καρκανίδας 
Σύδνεϋ, 22 Απριλίου 2013


Δεν υπάρχουν σχόλια: