Σελίδες

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Η Γαλλία ξύπνησε! Εξεγερσιακή κατάσταση με τους νέους στους δρόμους με αφορμή τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων 

ΚΟ: Εδώ και μέρες, χιλιάδες κόσμου - και ιδιαίτερα νέοι και νέες - κατεβαίνουν στους δρόμους του Παρισιού και των πόλεων της Γαλλίας και μάχονται με πάθος - ημέρα και νύχτα - κατά του επιχειρούμενου «γάμου» των ομοφυλόφιλων του μασόνου Ολάντ. Η σοσιαλιστική αστυνομία χρησιμοποιεί βία, παραποιεί τις εικόνες από τις συγκεντρώσεις για να φαίνονται ‘μικρές’, τα ξεπουλημέναmedia κατά την συνήθη πρακτική τους είτε λασπολογούν ασύστολα δαιμονοποιώντας όλους αυτούς τους ανθρώπους, είτε κάνουν κοινώς, την «πάπια», ενώ από δίπλα πάντα οι γνωστοί τελάληδες της νέας τάξης φωνάζουν για κακούς «ομοφοβικούς» και «φασίστες» και ζητούν την καταδίκη τους. Με αυτά και μα αυτά η αυταρχική αντιχριστιανική Νέα Τάξη των «δικαιωμάτων» κάνει την παρουσία της στην καρδιά της Ευρώπης. Αλλά το ίδιο και η νέα (και ίσως έσχατη) εθνική αντίσταση!

Τα ελληνικά media και ‘πρακτορεία ειδήσεων’ χορεύουν στους ίδιους ρυθμούς. Εάν έβγαιναν 10 αλλοδαποί να φωνάξουν (και να κάψουν κανένα αυτοκίνητο) σε κανένα σοκάκι του Παρισιού θα είχαμε «εκτενή αναφορά». Μπορεί να το βάπτιζαν και «εξέγερση» των «νέων». Εάν έβγαζαν τα ρούχα τους οι γνωστές υστερικές υπηρέτριες του Soros θα είχαμε «συνεχείς ανταποκρίσεις». Αλλά τώρα με αυτό το... πλήθος, τα έχουν βρει σκούρα τα φερέφωνα της θολοκουλτούρας. Και σα να βλέπω τα υποκριτικά τους πρόσωπα να συνοφρυώνονται. Είναι και αυτό μία ικανοποίηση..


Χάρτης της Γαλλίας με τις πόλεις που έχουν εκδηλωθεί διαμαρτυρίες
Ένας αναγνώστης έστειλε στον ΚΟ το παρακάτω μήνυμα και βίντεο:

Θερμή παράκληση προς φίλους και αδερφούς! Διαδώστε αυτές τις εικόνες που έρχονται από τις διαδηλώσεις στο Παρίσι κατά του εκφυλισμού της οικογένειας ! Εδώ βλέπουμε (δες το εδώ) βίαιη σύλληψη παραδοσιακού κληρικού της Ιερατικής Αδελφότητος Άγιος Πίος ο Θ' από την αστυνομία στις 19/04 στην προσπάθεια του να προστατεύσει από τα γαλλικά CRS (ΜΑΤ) έναν μικρό ανήλικο χριστιανό! Στο τέλος συλλαμβάνονται και οι δύο! Από το Παρίσι στέλνουμε ένα μήνυμα σε ολόκληρο τον κόσμο, η Νέα Τάξη δεν θα μπορέσει να μας σταματήσει ακόμα κι αν στείλει εναντίον μας όλες τις πάνοπλες κατασταλτικές της μονάδες! Η ωμή βία δεν μπορεί θα νικήσει την πίστη!


Ακολουθεί μετάφραση γαλλικού άρθρου.

H Γαλλία ξύπνησε επιτέλους!

Η Νεολαία της Γαλλίας έχει ξεσηκωθεί και βγαίνει μαζικά στους δρόμους, κάθε βράδυ, εδώ και εβδομάδες, πολεμώντας τον «gay γάμο», και την υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, αλλά κατά γενικότερα πολεμώντας την ολοκληρωτική βία του σοσιαλιστικού καθεστώτος. Παρά τη βία της αστυνομίας, παρά τα ψέματα των ΜΜΕ, ή τη σιωπή τους στην καλύτερη περίπτωση, πολεμούν γενναία, απαντώντας στον ολοκληρωτισμό με αγάπη, προσευχές, φιλοσοφία και απολύτως χωρίς βία. Αγωνίζονται ενάντια στα ψεύδη, τον κυνισμό και τον ωχαδελφισμό με όπλα την αλήθεια, την ευφυΐα, την ποίηση, την ομορφιά και την ελπίδα. Αυτή η ειρηνική επανάσταση εξαπλώνεται και αυξάνεται κάθε μέρα που περνά σε όλη τη Γαλλία και σε άλλες χώρες. Αποκαλούν τους εαυτούς τους "les Veilleurs pour la famille", το οποίο σημαίνει «οι Φύλακες της οικογένειας».

Τα γεγονότα τρέχουν γρηγορότερα από οτιδήποτε μπορούσε να είχε προβλέψει κάποιος πριν από δύο μήνες. Τα γαλλικά blogs ‘βράζουν’ από έντονες συζητήσεις με μια έκρηξη πάθους και την ελπίδα να έχει ανατείλει για τα καλά.
Ένας νεαρός που ονομάζεται Nemo γράφει στο ‘Notre Journal’:

Μα, την αλήθεια έχουν τρελαθεί! Ο «γάμος για τον καθένα», το σκάνδαλο Cahuzac (ο πρώην υπουργός Προϋπολογισμού της Γαλλίας Ζερόμ Καουζάκ, παραδέχτηκε ότι διατηρούσε κρυφούς λογαριασμούς στην Ελβετία), οι τραπεζικοί λογαριασμοί των υπουργών, οι επιδοτήσεις της οικογένειας, η Ευρώπη, οι μεταρρυθμίσεις στην δικαιοσύνη, το έγκλημα, οι φόροι ... όλα ένα φιάσκο, αποφάσεις που λαμβάνονται από ανθρώπους για τους οποίους αναρωτιέσαι αν δραπέτευσαν από κανένα φρενοκομείο.

 Το αποτέλεσμα είναι ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο, ο Ολάντ, μέσα από τις δογματικές και ανόητες αποφάσεις του, τα μικροπρεπή σχέδιά του, και την προφανή στενομυαλιά του, οδήγησε τη Γαλλία σε μια σαφώς εξεγερσιακή κατάσταση! Όσο και να πας πίσω και να ψάξεις στη γαλλική ιστορία, ποτέ δεν θα δεις τέτοιο χάος και πάνω απ’ όλα, ποτέ οι Γάλλοι δεν είχαν σε τέτοιο βαθμό την αίσθηση ότι ο καπετάνιος, με όλο το πλήρωμα του, έχουν εγκαταλείψει το πλοίο και ότι μόνο οι επιβάτες που προορίζονται για την απώλεια έχουν παραμείνει στο σκάφος.
 
  
Και όταν μιλάω για το πλήρωμα, δεν νομίζω ότι ξεχνάω την αντιπολίτευση. Είτε πρόκειται για την κατεστημένη αντιπολίτευση που ξοδεύει τον ελεύθερο χρόνο της σε συζητήσεις σχετικά με το ποιος – ο Fillon, ο Copé, ο Borloo θα είναι ο πιο μέτριος προκειμένου να πάρει τη νίκη όταν έρθει η ώρα, ή η "δεξιά της δεξιάς" με την  Marine Le Pen της οποίας οι θέσεις, εκτός από το ζήτημα της εγκληματικότητας, μοιάζουν με αυτές του Jean-Luc Mélenchon σαν δύο σταγόνες νερό, κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του: Δεξιά και Αριστερά συν-αδελφικά σώες και αβλαβείς στις ίδιες σωσίβιες λέμβους. (Η Marine Le Pen έχει κρατήσειαπόσταση από τις διαδηλώσεις δυσαρεστώντας πολλούς).

Και όλα αυτοί οι ωραία τύποι μας αφήνουν με μια οικονομική άβυσσο αρκετών χιλιάδων δισεκατομμυρίων ευρώ (το πραγματικό χρέος της Γαλλίας είναι ακόμη υψηλότερο από το επίσημο), μια πνιγμένη οικονομία....
 
Αλλά δεν σταματά εκεί! Δεν είναι αυτό που καταστρέφει τη χώρα – άλλωστε μια οικονομική πληγή δεν φέρνει το θάνατο – η δεξιά και η αριστερά κρυφά μας οδηγούν σε ηθική και πνευματική πτώχευση καταστρέφοντας συστηματικά, στο όνομα μιας ‘laïcité’ που κανείς δεν καταλαβαίνει και ένα «κοινωνικό μοντέλο» που καμία άλλη χώρα δεν θέλει, τις ηθικές και εθνικές αξίες που έχουν διαμορφώσει την ταυτότητα της Γαλλίας και των Γάλλων για σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια. Το τελικό χτύπημα, πριν από το μοιραίο χτύπημα της ‘παρένθετης μητρότητας για όλους’ και την απαγόρευση - στο όνομα της ‘ισότητας’ - των «φύλων», σχετικά με τη φυσική αναπαραγωγή, υπήρξε αυτή η παράλογη νομοθεσία Taubira που θα μας επιτρέψει να παντρευτεί «το φεγγάρι με πράσινο τυρί», (δηλαδή, να παντρευτεί μια ψευδαίσθηση με μια οφθαλμαπάτη).

Ώστε τελειώσαμε; Ναυαγούμε; Όχι, φίλοι μου, αδελφοί μου, αν είστε εθνοτικοί Γάλλοι ή γαλλόφωνοι, υπό την προϋπόθεση ότι είστε Γάλλοι μέσα στις καρδιές σας. Επειδή η Γαλλία, όπως οι υπονομευτές της έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν, είναι λίγο πιο σκληρή από ό, τι νόμιζαν! Και χάρη στους σοσιαλιστές και στο γάμο τους «για τον καθένα» και το τυφλό πείσμα τους, έχουν προκαλέσει εκείνους που νόμιζαν ότι ήταν σε μόνιμη κατάσταση ζόμπι από την πεντηκονταετή αριστερή, multi-culti(πολυπολιτισιμική), εαυτοφοβική, ηττοπαθή πλύση εγκεφάλου, να ξεσηκωθούν . Η καρδιά της Γαλλίας έχει ξυπνήσει μετά από ένα μακρύ ύπνο. Αυτοί οι «επικίνδυνοι τρομοκράτες φασίστες» που άφησαν τις Κυριακές τους ή τα βράδια τους για να πουν όχι σε αυτή την μεθοδική καταστροφή της πατρίδας τους είναι οι Γάλλοι που σηκώνονται κάθε πρωί να πάνε στη δουλειά, που πληρώνουν φόρους, έτσι ώστε οι αυτοκινητόδρομοι να είναι ανοιχτοί, έτσι ώστε τα νοσοκομεία να φροντίζουν για τους φτωχούς όπως και τους πλούσιους, ώστε τα σχολεία να δίνουν το μέγιστο των ευκαιριών σε όλα τα παιδιά της Γαλλίας, και οι οποίοι είναι έτοιμοι να δώσουν το αίμα τους για την πατρίδα τους, αν χρειαστεί. Όλοι αυτοί οι Γάλλοι, περιφρονημένοι από εκείνους που βολεύονται σε κάθε πράξη δειλίας και κάθε αποποίηση των ευθυνών, επιτέλους αποφάσισαν ότι φτάνει πια, και ότι στο εξής τίποτα δεν θα γίνει χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Και σας λέω: καμία εξουσία, όποια και αν είναι, θα είναι σε θέση να εμποδίσει αυτό το παλιρροιακό κύμα που όλο ανεβαίνει!

Παρίσι, 19 Απριλίου : ένα τεράστιο πανό γράφει τα λόγια του Ολάντ όταν ήταν υποψήφιος: «Όταν θα είμαι πρόεδρος, θα φέρω τους Γάλλους μαζί!» και ακολουθούν οι λέξεις: "Εδώ είμαστε λοιπόν!" 


Δεν υπάρχουν σχόλια: