Σελίδες

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Με πλαστό πτυχίο παριστάνει τον καθηγητή βουλευτής (;)
 Δεν έχει ενδιαφέρον και είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο στην ελληνική πραγματικότητα τα πλαστά πτυχία. Το αναρτώ απλά και μόνο για να τονίσω αυτά που έγραφα «εδώ» σήμερα σχολιάζοντας την επιπόλαιη στάση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Δένδια στην Μανωλάδα εκεί προς το τέλος της ανάρτησης. Καθηγητές πανεπιστημίου χωρίς πτυχίο, γιατροί χειρουργοί που το  διδακτορικό το πήραν στο κρεοπωλείο του πατέρα τους, στελέχη της ΚΝΕ σταλμένα με υποτροφία σε κομματικές σχολές προπαγάνδας των τέως «ανατολικών» χωρών που γύριζαν με πτυχία σχολών που ούτε καν τις είδαν στο εσωτερικό τους που  διεκδικούσαν και κέρδιζαν  έδρες  καθηγητών στα πανεπιστήμιά μας μετατρέποντάς  τα σε φυτώρια  και άσυλο ταυτόχρονα αναρχικών και οτιδήποτε  άλλο μπορεί  να φαντασθεί ο νους μας. Και να αναγκάζεται ο σωστός Έλληνας οικογενειάρχης να πεθαίνει της πείνας για να σπουδάσει τα παιδιά του εδώ ή στην αλλοδαπή και με μηδενικό αντίκρυσμα γιατί τις θέσεις που θα διεκδικούσαν τα παιδιά του, τις είχαν καπαρώσει οι επιτήδειοι. Διαβάστε το άρθρο του «Ξυπνήστε ρε!__» για να πληροφορηθείτε, αν θέλετε, το ο όνομα του «κυρίου καθηγητού» και βουλευτού και γιατί όχι, και υπουργού και πρωθυπουργού αύριο-μεθαύριο... «Ήπειρος, η πατρίδα μας»
   
Ψάχνει ψάχνει, αλλά τίποτα ο εισαγγελέας πρωτοδικών Ρόδου Κ. Μπούτσικος...
Χωρίς Ιταλικό πτυχίο ο απατεώνας βουλευτής της Ν.Δ. Μάνος...
Κόνσολας.

Νόμιζε ότι το πήρε, αλλά το μπέρδεψε με εκείνο της "Σχολής του Παυλίδη", επειδή "σπούδαζε" συγχρόνως και στις 2 Ακαδημίες...

Διπλοθεσίτης, απατεώνας και συνεχίζει να παριστάνει τον "καθηγητή" χάρη στο μεγάλο Παραδικαστικό Κύκλωμα Ρόδου όπου προφανώς τα "σκάει" χονδρά....

Ο τέως υπάλληλος του αμαρτωλού πολιτικού γραφείου του Αριστοτέλη Παυλίδη, εισήχθη παράνομα στο 2ο έτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ. Παράνομη και η εξομοίωση του Αιγαίου στην πορεία και παράνομη και η εκλογή του στη συνέχεια ως λέκτορα και επίκουρου από μαιμού επιτροπές. 

Πιο συγκεκριμένα:

Α. Δεν τελείωσε ποτέ τη Σχολή Magistero του Bari, επομένως μπήκε από το παράθυρο στο 2ο έτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας το 1986.

Β. Η "εκλογή" του Κόνσολα και στις δυο βαθμίδες, λέκτορα και επίκουρου, ήταν και είναι μη σύννομη, δηλαδή 100/100 ΠΑΡΑΝΟΜΗ, από μαιμού εκλέκτορες, που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται καθόλου στο χώρο του πανεπιστημίου.

Γ. Και το πτυχίο εξομοίωσης είναι παράνομο, αφού δεν τηρήθηκε η εγκύκλειος του Υ.ΠΑΙ.Π.Θ.Α..

Δ. Και στο γνωστικό αντικείμενο στο οποίο έχει εκλεγεί, δεν υπάρχει συνάφεια και κακώς διδάσκεται από τον Κόνσολα.

Ο Μάνος Κόνσολας απέκτησε νομότυπα και σπίτι 200 τ.μ. στο κέντρο της Ρόδου επί της οδού Παύλου Μελά πληρώνοντάς το μόνο 50.000€ περίπου στα κατασχεμένα της Τράπεζας Eurobank Ρόδου, μέσω Καρίκη.
Το διαμέρισμα αυτό ανήκε σε μια καρκινοπαθή η οποία είχε χρέος 20.000 € στην τράπεζα αλλά αδυνατούσε να το αποπληρώσει.

Υ/Γ

"Η αλήθεια και το δίκαιο έχουν απ' τη φύση μεγαλύτερη δύναμη απ' το ψέμα και το άδικο", έλεγε ο Αριστοτέλης. Όχι ο Παυλίδης.


Εσείς κε "καθηγητά", κε βουλευτά, κε Κόνσολα; Συμφωνείτε με τον Αριστοτέλη;

Manos Diacomanolis

Δεν υπάρχουν σχόλια: