Σελίδες

Σάββατο 20 Απριλίου 2013


Χείμαρρος τους παρέσυρε όλους!
Ενημερωτικό Δελτίο από την Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.
Την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του ιστορικού συλλόγου της Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας. Το κίνημα μας με τη στήριξη των φοιτητών σκαρφάλωσε στο 20,3% και με τις 248 ενωτικές ψήφους κερδίσαμε 2 έδρες στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Κ.
Ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. θέλουμε να ευχαριστήσουμε  όλους τους φοιτητές της Αθήνας που έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Ιδιαίτερα όμως θέλουμε να δώσουμε τις ευχαριστίες μας σε όσους μας στήριξαν, ήταν κοντά στο κίνημα και στις ιδέες μας και έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη μοναδική ΑΥΤΟΝΟΜΗ – ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ παράταξη στην Αθήνα.
Ενώ οι κομματικές παρατάξεις είχαν αριθμητική πτώση, το ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. είχε αριθμητική άνοδο. Απεδείχθη έτσι πως οι φοιτητές ξύπνησαν, τα μάτια τους έχουν ανοίξει, και έχουν αγανακτήσει με τα κόμματα και τις παραφυάδες τους. Οι εγκληματικοί χειρισμοί του ΔΗΣΑΚΕΛ τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο οικονομικό οδήγησαν...
τη Κύπρο μας στην εξαθλίωση. Αυτοί και οι νεολαίες τους δείχνουν ανήμποροι να αντιμετωπίσουν την υπάρχουσα κατάσταση.
Οι φοιτητές όμως δήλωσαν παρόντες. Με τη στήριξη τους στο κίνημα μας έδειξαν πως είναι πρόθυμοι να αγωνιστούν μέχρι εσχάτων για τη τελική δικαίωση. Έστειλαν το μήνυμα σε κάθε ομοσπονδιακό, ανθέλληνα πολιτικό πως δεν θα συμβιβαστούν με την οδυνηρή λύση ομοσπονδίας. Πως θέλουν το νησί μας να παραμείνει ελληνικό και θα σταθούν εμπόδιο στο δρόμο όσων προσπαθούν να το αφελληνίσουν.
Ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. δηλώνουμε υπεύθυνα πως θα αξιοποιήσουμε τη στήριξη του φοιτητή και με το πλεονέκτημα της δεύτερης έδρας θα αγωνιστούμε για μια Ε.Φ.Ε.Κ. αυτόνομη, διεκδικητική, μακριά από κομματικούς παρεμβατισμούς.  Υποσχόμαστε πως θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε να εκπροσωπήσουμε επάξια το 20,3% των ελεύθερα σκεπτόμενων ασυμβίβαστων φοιτητών που πίστεψαν σε εμάς και στην ιδεολογία μας.
Ο αγώνας τώρα αρχίζει και σας καλούμε να στηρίξετε τη προσπάθεια μας να στείλουμε το μήνυμα πως:τούτη η γη δεν πουλιέται. Μαζί ας τους βροντοφωνάξουμε ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ και ας αγωνιστούμε μέχρι η απελευθέρωση να ’ρθει.
Το αντιομοσπονδιακό ποτάμι έχει δυναμώσει και όλο και φουντώνει.
45 χρόνια ιστορίας
45 χρόνια αγώνων
45 χρόνια ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ.
ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ - ΕΝΩΣΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: