Σελίδες

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013


Μετά και το Βουδούρη, έρχεται το ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑ που θα ΣΑΡΩΣΕΙ! Ελάτε να πάμε μαζί!


Όσα πάνε κι όσα φέρουν αρχίζει να θυμίζει το πολιτικό σκηνικό στη χώρα μας. Ο καθένας ιδρύει κόμμα και φιλοδοξεί να το παίξει συνέταιρος σε συνασπισμούς.

Μετά λοιπόν τον Ιωάννη Καποδίστρια το Β’ γνωστότερο ως Ανδρέα Λοβέρδο που αφού ψήφιζε με τα δύο χέρια σηκωμένα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ τώρα θέλει να ιδρύσει την Δ’ Δημοκρατία της Ελλάδας, το Χρήστο Ζώη (ακόμη κι αυτός έγινε πολιτικός αρχηγός – ζωή να χει) ήρθε ένας ακόμη πρώην ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Οδυσσέας Βουδούρης με κάποιον κο Μουτσινά που θυμήθηκαν πως στην πολιτική πρέπει να ισχύει το «Η κοινωνία πρώτα».
Το νέο κόμμα θα παρουσιαστεί αύριο το πρωί στην καφετέρια “Μαύρη Πάπια”. Τυχαίο; Δε νομίζω.
Όνομα και πράγμα Οδυσσέας αυτός ο Βουδούρης που από το μνημονιακό ΠΑΣΟΚ και τα ΝΑΙ, έγινε ανεξάρτητος, πήγε στη ΔΗΜΑΡ, ξανάγινε μνημονιακός δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο Σαμαρά και τώρα λέει “πρώτα η κοινωνία”. Αυτό κι αν είναι Οδύσσεια! Χειρότερη κι από εκείνη του ξεριζωμένου Νίκου Ξανθόπουλου της ΚΛΑΚ ΦΙΛΜΣ.
Κάτι αντίστοιχο είδαμε και με το “Εθνικό φόρουμ” απαρτιζόμενο κατα βάση από πρώην στελέχη του ΛΑ.ΟΣ. το οποίο θα ήταν μακριά από κόμματα κτλ και με μία μόνο συνδιάσκεψη μετεξελίχθηκε σε κόμμα με όνομα “Πατριωτικό Κέντρο” και τσουπ πήγε και...
κόλλησε στους ΑΝΕΛ. Κι ο Καμμένος μετεξελίχθηκε σε Αλλαγμένος ανοίγοντας την αγκαλιά του ενώ παλαιότερα έλεγε πως δε συνεργάζεται με κανέναν που να έχει ψηφίσει μνημόνιο.
Αφού είναι της μόδας οι συνιστώσες και συνεργασίες, ας προσαρμοστούμε στη μόδα της εποχής. Ιδρύουμε κόμματα και το παίζουμε συνομιλητές – ρυθμιστές της πολιτικής ζωής. Και κάπως έτσι ξαναμπαίνουμε από πλάγια πόρτα στη Βουλή.
Καλώ λοιπόν κι εγώ τους φίλους αναγνώστες να ενωθούμε και να ιδρύσουμε το ΚΤΠ, το νέο μεγάλο κομματικό σχηματισμό.
ΚΤΠ είναι τα αρχικά. Σημαίνουν Κόμμα της Πλάκας, που ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα και την πολιτική σκηνή της εποχής.
Προσυνεδριακή συνδιάσκεψη στο Δελφινάριο στις 4-5/6/2013 και διαξαγωγή Συνεδρίου για την εκλογή των ρόλων – υποκριτών, με συγχωρείτε οργάνων του κόμματος στο θέατρο ΑΛΣΟΣ στις 7-10/7/2013.
Σύνθημά μας: ΑΣ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΙ ΑΠ’ΤΟΝ ΠΑΤΟ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: