Σελίδες

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ανθελληνικό και ραγιαδίστικο το νομοσχέδιο, στρέφεται κατά των Ελλήνων. Αυτά συμβαίνουν όταν νομοθετούν κομπλεξικοί της αριστεράς...


Επιμένει το υπουργείο Δικαιοσύνης στην κατάθεση του νομοσχεδίου για την καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού'''' και'''' ξενοφοβίας, προβλέπουν αποκλεισμό από δημόσιες παροχές, ενισχύσεις και επιδοτήσεις, ανάκληση ή αναστολή της άδειας λειτουργίας έως έξι μήνες σε πολιτικά κόμματα που δημόσια εγκωμιάζουν ή εκμηδενίζουν τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου.
Αυτή την φορά οι διατάξεις είναι πιο συγκεκριμένες, αλλά και πάλι είναι βέβαιο ότι προκύψει  Χάος από την προσπάθεια εφαρμογής των διατάξεων του νομοσχεδίου το οποίο τα μόνα που  δεν  προβλέπει είναι η  προστασία των Ελλήνων που πέφτουν θύματα Της εγκληματικότητας Των λαθρομεταναστών.
Σε κοινωνικό επίπεδο, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα δημιουργήσει πόλωση μέσα στην ήδη διχασμένη ελληνική κοινωνία, ενώ φαινομενικά η στοχοποίηση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή είναι δεδομένη, αλλά στην πράξη αυτό δεν ισχύει: Κάποιες ιστορικά αναθεωρητικές απόψεις και θέσεις αναφορικά με τα γεγονότα του Β'ΠΠ ορισμένων κορυφαίων στελεχών του κόμματος έχουν πάψει εδώ και πολύ καιρό να εκφράζονται δημόσια, αντίθετα π.χ. με τον κομμουνισμό και ακόμα χειρότερα τον σταλινισμό που αποτελούν επίσημες πολιτικές θέσεις του ΚΚΕ και απειλούν το πολίτευμα της χώρας.
Αν δούμε τι προβλέπουν οι διατάξεις του τροποποιημένου νομοσχεδίου, το οποίο θα ήταν πλήρες και για το οποίο κανείς δεν θα είχε αντίρρηση (έχουμε τονίσει ότι ο ρατσισμός σε όλες του τις μορφές και η ξενοφοβία ήταν ανέκαθεν ως έννοιες και ως ενέργειες απορριπτέες από την ελληνική κοινωνία ) αν  είχε έστω και ένα άρθρο το οποίο να αναφερόταν στην τιμωρία ενόχων για στον ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων και για αλλοίωση ιστορικών γεγονότων που έχουν να κάνουν με την ιστορική πορεία "δια πυρός και σιδήρου" του Ελληνισμού, όπως η γενοκτονία των Ποντίων, οι σφαγές των κομμουνιστών κ.α

Δεν υπάρχουν σχόλια: