Σελίδες

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Το δήθεν «Mεγάλο σκάνδαλο στην ‘Ήπειρο και η τεράστια ζημιά για το Δημόσιο».

Είμαι  σίγουρος ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η «είδηση» για ζημιά € τριών εκατ. στα νοσοκομεία της Ηπείρου αναρτήθηκε σε πολλά ιστολόγια της χώρας που απλά θέλοντας να γεμίσουν χώρο και να αποκτήσουν επισκεψιμότητα (οι διαφημίσεις γαρ...) αναδημοσιεύουν   από το ioablognews το οποίο όπως είδα, αναδημοσιεύει από το newsbomb το οποίο, αναδημοσιεύει..... 
Πρώτον μην ξεχνάτε ότι άτυπα έχουμε προεκλογική περίοδο για την ΤΑ και ορισμένοι έχουν ήδη κηρύξει πόλεμο κατά των αντιπάλων τους και ότι μείνει από την λάσπη. 
Δεύτερον ο συγκεκριμένος αυτοδιοικητικός όταν ήταν νομάρχης μπορούσε έχει σχέση μόνο με τα δύο νοσοκομεία της πόλεως των Ιωαννίνων και μερικά Κ.Υ. του νομού ενώ επίσης δεν θα πρέπει να διαφεύγει της προσοχής σας ότι άλλοι μιλούν για μερικά βιβλιάρια υγείας, άλλοι για δεκάδες και άλλοι για εκατοντάδες. Σε λίγο θα μιλούν και για χιλιάδες. 
Το τρίτο, και κυριότερο, που δεν πρέπει να σας διαφεύγει είναι ότι αν τα βιβλιάρια δόθηκαν σε άπορους Ηπειρώτες του σκλαβωμένου εδαφικού διαμερίσματος της Ηπείρου, καλώς δόθηκαν και όλοι  εσείς που αναπαράγεται την «είδηση» ρίξτε και άλλο νερό στον μύλο όσων επιθυμούν αυτοί οι άνθρωποι να αποξενωθούν από την μητέρα πατρίδα. 
Αν η ζημιά των € τριών εκατομμυρίων που έχουν τα νοσοκομεία όλης της Ηπείρου προέρχεται από αυτόν τον λόγο θα πω ότι αυτό είναι το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει η αχάριστη πατρίδα για τους ανθρώπους που υπέστησαν φυλακίσεις, εξορίες, καταναγκαστικά έργα, μεικτούς γάμους με Αλβανούς, από το κομμουνιστικό καθεστώς του Χότζα, για να αποβάλλουν την ελληνικότητά τους.
Θα πρέπει να σας προβληματίζει αγαπητοί ιστολογιούχοι το γεγονός ότι Αλβανοί υπήκοοι στην χώρα μας, με ελληνικότατα ονοματεπώνυμα συμπεριφέρονται εχθρικά τόσο απέναντι των Ελλήνων, όσο και απέναντι της Ελλάδας που τους φιλοξενεί. Δεν ξέρετε το γιατί, αλλά είναι πολύ απλό. 
Ανήκουν σε οικογένειες που προήλθαν από μεικτούς γάμους όπου η Αλβανίδα μητέρα γαλούχησε , όπως άλλωστε κάνουν όλες οι μητέρες όλου του κόσμου ,  όπως ήθελε τα παιδιά της μια και οι πατεράδες έχουν σοβαρότερα πράγματα (τσιγάρο, πρέφα και καφέ) να κάνουν. 
Αυτά προς το παρόν και συγγνώμην για το ύφος μου αλλά «βγήκα από τα ρούχα μου»

«Ήπειρος, η πατρίδα μου»
ΥΓ. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τον συγκεκριμένο αυτοδιοικητικό δεν τον γνωρίζω προσωπικά , δεν του χρωστώ τίποτε και μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τον χρειασθώ στο μέλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια: