Σελίδες

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

«....Επολλαπλασίασες τα αμαρτήματα της πορνείας σου, ώστε να ενθυμηθής την εποχήν της νεότητάς σου, όταν είχες παραδοθή εις πορνείαν εκεί εις την Αίγυπτον. Ωρμούσες με ακόλαστον επιθυμίαν προς τους Βαβυλωνίους, των οποίων αι σάρκες είναι όμοιαι με τας σάρκας των όνων, και τα αιδοία των, όπως τα αιδοία των ίππων....»

Είναι απόσπασμα από την ιερή  παράδοση δύο, μπορεί και τριών αλλά δεν έχω άποψη για τον Ισλάμ, θρησκειών. 
Δεν έχει σημασία με ποιον από τους βασιλείς του τα έχει ο «προφήτης»  ירמיהו‎ Γιρμεγιάχου ή  ירמיה‎ Γιρμεγιά που θα πει «ο Ιεχωβά εξυψώνει ή απελευθερώνει (ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ)», επί το ελληνικότερο Ιερεμίας και πιο απλά Γεράσιμος αλλά το τι λέει ο πλημμυρισμένος από μίσος λόγος του.Φαντασθείτε, αλλά γιατί να φαντασθείτε την στιγμή που είναι καταφανής η περιφρόνηση του «άγιοποιημένου» αυτού ανθρώπου προς δύο άλλους λαούς εκ των οποίων μάλιστα ο ένας, ο αιγυπτιακός, τον προστάτευσε και από τους συμπατριώτες του που έπνεαν τα μένεα εναντίον του.
Οι σάρκες τους, όμοιες των γαϊδουριών και τα αιδοία τους, όπως τα αιδοία των αλόγων... Αν συνέχιζε λίγο περισσότερο έχω την γνώμη ότι θα περιέγραφε  τους Βαβυλωνίους ως έχοντες πρόσωπο γουρουνιού, ψυχή ύαινας (αν είχε), και συναισθήματα κόμπρας και να είστε σίγουροι ότι κάπως έτσι, και χειρότερα, περιέγραφαν  τους προγόνους μας  αν δεν το κάνουν ακόμη και
για μας, τους σημερινούς Έλληνες.
Πιστεύετε ότι ένας λαός που είχε για προφήτες, δηλαδή αυτούς που λένε  κάτι εμπνευσμένο από τον Θεό, τέτοιους ανθρώπους θα διέφερε σε κάτι από αυτούς; Ότι θα ήταν πιο πολιτισμένος ας πούμε και ότι άνθρωποι σαν αυτόν αποτελούσαν την παραφωνία μέσα στο σύνολο; Λάθος διότι τότε δεν θα ήταν σήμερα ιεροί οι λόγοι του και κανόνας ζωής για τον «περιούσιο» εβραϊκό λαό.
Υπάρχει σήμερα πιο ρατσιστικός λαός από τον εβραϊκό που απελαύνει από το Ισραήλ ακόμη και τους ομοθρήσκους του μαύρους από την Αφρική, για τους οποίους κάποιοι λένε ότι είναι η χαμένη τους φυλή, μήπως και «μολύνει» την ράτσα τους. Και αν αυτό δεν είναι ρατσισμός «του κερατά» τότε τι είναι; 
Άκου να προφυλάξουν την γνησιότητα της ράτσας τους!  Μια ράτσα  που δημιουργήθηκε από τα περισσεύματα που απέμειναν στον Πανάγαθο κατά την δημιουργία του κόσμου.
Ναι ξέρω... Θα μου πείτε ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται, είμαι ρατσιστής, αντισημίτης, αντισιωνιστής, χρυσαυγήτης , άθεος, αγράμματος, μοχθηρός ... Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν είμαι χρυσαυγήτης, ούτε ρατσιστής, ούτε άθεος μια και πιστεύω στον μοναδικό Θεό της Αγάπης που κατά την γνώμη μου, δεν έχει καμιά σχέση με τον βάρβαρο και απολίτιστο εβραϊκό θεό που «λαλεί» με τέτοιους προφήτες,  αλλά  ούτε και αντισημίτης μια και εκτιμώ βαθύτατα τους λοιπούς σημιτικούς λαούς. Και ναί, είμαι βαθιά αντισιωνιστής. 
Τώρα, αν με αυτά που ανέφερα, εμπίπτω στις διατάξεις του νόμου του αριστερόστροφου και έξωθεν κινούμενου Ρουπακιώτη καλώς να ορίσουν οι ηρακλειδείς της νομιμότητας. 


«Ήπειρος, η πατρίδα μας»


Δεν υπάρχουν σχόλια: