Σελίδες

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Mr Alexis: Με μια «ομιλία σούπα» και με 19 δεσμεύσεις προς τον ελληνικό λαό ο ΣΥΡΙΖΑ μεταμορφώνεται σε απόκομμα...

Από την Αυγή
Με 19 δεσμεύσεις προς τον ελληνικό λαό ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα ανοίξει τις διαδικασίες της Κεντρικής Επιτροπής στον δρόμο για την ενοποίηση του κόμματος, στο cine Κεραμεικός.

Από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, ο mr Alexis αναμένεται να μιλήσει για την μεγάλη μεταμόρφωση του ΣΥΡΙΖΑ από το κόμμα των συνιστωσών στον ΣΥΡΙΖΑ των μελών, στον δρόμο για τις εργασίες για το ιδρυτικό συνέδριο.

Στην ομιλία του σύμφωνα με ανταπόκριση του δημοσιογράφου της «Α» Ν. Παπαδημητρίου στον ρ/σ 105,5 στο Κόκκινο, ο mr Alexis αναμένεται να εξαπολύσει δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά με αιχμή του δόρατος τις αποκρατικοποιήσεις, αλλά και την επιστράτευση των καθηγητών.

Συγκεκριμένα, ο mr Alexis αναμένεται να αμφισβητήσει ευθέως την πρόβλεψη του πρωθυπουργού ότι υπάρχει «φως στο τούνελ» και πως το Μνημόνιο δεν τελειώνει με την τρικομματική κυβέρνηση. Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει και ειδική αναφορά στην επιστράτευση των καθηγητών και στην χθεσινή πρόταση νόμου για ακύρωση του μέτρου. Ταυτόχρονα, αναμένεται να διατυπώσει ξεκάθαρα ότι στην επόμενη φάση η κυβέρνηση δεν θα βρει μπροστά της συνδικαλιστές, αλλά ολόκληρη την κοινωνία.

Ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εναντιώνεται στις αποκρατικοποιήσεις, ειδική θα είναι η αναφορά στον ΟΠΑΠ, αλλά για την ΔΕΗ και τις δημόσιες επιχειρήσεις νερού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: