Σελίδες

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Η «Πολιτική Ορθότητα» σε σχέση με την Αλήθεια.Αλήθεια που επιβάλλεται με νόμους και ψηφίσματα δεν είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!

Σύμφωνα με δύο εγκυκλοπαίδειες, Αλήθεια είναι:
1. Η συμφωνία της γνώσεως προς τον εαυτό της και τους λογικούς κανόνες, οπότε ονομάζεται «κατ' είδος», ή «ειδολογική», ή «τυπική», ή «λογική» ακόμη δε και «ορθότητα».
2. Η συμφωνία της γνώσεως προς το «πραγματικό περιεχόμενό της», οπότε ονομάζεται «καθ' ύλην ή υλική αλήθεια» ή «πραγματική».
Η υλική (ή πραγματική) αλήθεια είναι πάντως και «κατ' είδος ορθή» (ορθότητα) ενώ η ορθότητα μπορεί στην πραγματικότητα να είναι αληθινή αλλά μπορεί και ψευδής.
Επειδή τελευταία κατάντησε φορτίο αβάστακτο για τον ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο Έλληνα η νέα στην χώρα μας  ασθένεια που λέγεται «πολιτική ορθότητα» και μας απειλεί (εν όψει και του αντιρατσιστικού) με φυλακίσεις , κάτεργα ή και εκτελέσεις ακόμη - και μην αμφιβάλλετε ότι θα φθάσουν σ΄αυτό το σημείο- για να υπερασπίσουν  την δική τους αλήθεια ας δούμε κάποια παραδείγματα τυπικής αλήθειας ή ορθότητας σε σχέση με την «υλική ή πραγματική αλήθεια».
Παράδειγμα πρώτον. «Άνδρας που έχει υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου και ζει ως γυναίκα, αντιμετωπίζεται ως γυναίκα» (ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ, στο λήμμα  πολιτική ορθότητα). Σύμφωνα λοιπόν με τον νόμο ένας άνδρας που του αφαίρεσαν μέρος των (δικών του) εξωτερικών και εσωτερικών  γεννητικών  οργάνων και του άνοιξαν μια σχισμή ίσα-ίσα για να κάνει την μία του φυσική ανάγκη  μεταμορφώθηκε σε γυναίκα και πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε σαν γυναίκα. Έτσι διατάζει η (πολιτική) ορθότητα και αλίμονό  μας αν
δεν υπακούσουμε στην δια νόμου επιβεβλημένη αλήθεια.
Να δούμε τι λέει η «υλική ή πραγματική» αλήθεια; Αυτός άνθρωπος που υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλλου δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να λέγεται και  να αντιμετωπίζεται ούτε σαν άνδρας ούτε σαν γυναίκα. Άνδρας δεν μπορεί να λέγεται γιατί του λείπουν τα βασικά εξωτερικά γεννητικά όργανα χωρίς  όμως να έχει απαλλαγεί από  βασικά εσωτερικά (όπως ο προστάτης ας πούμε) ενώ ταυτόχρονα έχασε την ικανότητά του να «γονιμοποιεί» αλλά δεν μπορεί να ονομασθεί και γυναίκα γιατί οπωσδήποτε εκτός του ότι έχει ακόμη ανδρικά όργανα δεν έχει και τα απαραίτητα προς αναπαραγωγή γυναικεία. Είναι βέβαια κάτι αλλά τι(;) κάτι, ώστε μια αστυνομική ταυτότητα  να  το ονομάζει γυναίκα διά του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν». Δεν γίναμε ακόμη θεοί όσο και αν μερικοί έχουν διαφορετική άποψη.
Παράδειγμα δεύτερο. Το «Ολοκαύτωμα» ανήκει εξ ολοκλήρου στους Εβραίους διότι έξι εκατομμύρια (6.000.000) έχασαν την ζωή τους στα στρατόπεδα των ΝΑΖΙ (πολιτική ορθότητα) και αλίμονο σε όποιον δεν αποδέχεται αυτήν την , διά νόμου, επιβεβλημένη πολιτική ορθότητα.
Να δούμε τι λέει η «υλική ή πραγματική αλήθεια»;  Σύμφωνα με το ψήφισμα 60/7 του ΟΗΕ [....η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ επαναβεβαιώνει ότι «το Ολοκαύτωμα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του ενός τρίτου του εβραϊκού λαού μαζί με αμέτρητα μέλη άλλων μειονοτήτων...]. Τι μας λέει αυτό το ψήφισμα; Ότι άλλες, εκτός των Εβραίων, μειονότητες, έχασαν αμέτρητα (δεν κατέστη δυνατή η καταμέτρησή τους λόγω του πλήθους) μέλη σε σχέση με το 1/3 του εβραϊκού λαού των εννέα εκατομμυρίων εκείνη την εποχή, και επομένως το «Ολοκαύτωμα», μάλλον ανήκει στις μειονότητες αυτές.
Παράδειγμα τρίτο και τελευταίο. Στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία (πολιτική ορθότητα).
Τι λέει επ' αυτού η  πραγματική αλήθεια;  Στην Ελλάδα ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ να έχουμε δημοκρατία!!! Αληθινή και όχι ψεύτικη, όπου το κράτος θα σέβονταν τον Έλληνα πολίτη και τα δικαιώματά του και δεν θα τον καταδίκαζε σε πείνα λόγω των εγκληματικών σφαλμάτων όσων διακυβέρνησαν αυτή την χώρα μέχρι τώρα.  Θα προστάτευε την θρησκεία του, την ελευθερία του, την εργασία του, την οικογένεια του, την ζωή του, την περιουσία του από κάθε ξένη και εσωτερική επιβουλή. Θα τιμωρούσε  και  θα εξαφάνιζε από προσώπου γης  κλέφτες και καταχραστές του δημοσίου χρήματος και τα λαμόγια συνδικαλιστές όλων των αποχρώσεων. Τα πάντα θα γίνονταν με  πλήρη διαφάνεια. Ακόμη και  οι εξοπλισμοί!  
Κυβέρνηση και αντιπολίτευση για το μόνο που θα ενδιαφέρονταν θα ήταν η ευημερία του λαού μας και όχι για το αν οι  λαθρομετανάστες είναι αδέλφια μας και θέλουν να μας βοηθήσουν ώστε να διατηρήσουμε την καθαρότητα της φυλής μας, για το αν η κάθε μειονεκτική μειονότητα θέλει να αισθάνεται υπερήφανη και εμείς οι υπόλοιποι επιβάλλεται να το δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα ή για το αν θα θιχθεί η κάθε εθνικοθρησκευτική μειονότητα που σε όποια χώρα και αν έζησε απεργάζονταν σχέδια σε βάρος της χώρας αυτής.
Θα μπορούσαμε  να έχουμε αληθινή δημοκρατία αν είχαμε τίμιους πολιτικούς, καταρτισμένους, υπερήφανους Έλληνες και όχι ευθυνόφοβους ραγιάδες που κάνουν εξωτερική πολιτική με ζεϊμπέκικα και κουμπαριές της πλάκας,  οπαδούς  των πολιτικών και οικονομικών θεωριών που επικρατούν κάθε φορά (και μάλιστα με καθυστέρηση) ανά τον κόσμο.


Οδυσσεύς Πάτσης, «Ήπειρος, η πατρίδα μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: