Σελίδες

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Συνεχίζεται η ανθελληνική παρασπονδία των Τούρκων


Picture 0 for Συνεχίζεται η ανθελληνική παρασπονδία των Τούρκων
Βρήκαν ευκαιρία οι Τούρκοι πολιτικοί -φίλοι κάποιων ιθαγενών ομολόγων τους και οικονομικών συμφερόντων- από την δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκονται Κύπρος και Ελλάδα, και συνεχίζουν ακάθεκτοι την εποίκηση των Κατεχομένων με Τούρκους πολίτες.
Ο σκοπός είναι σαφής. Όταν επιβληθεί «λύση» στο κυπριακό, ακόμη και με κατά πολύ καλύτερο σχέδιο από αυτό του λόρδου Χάνεϊ (με το ψευδώνυμο Σχέδιο Ανάν), η τουρκοποίηση του νησιού θα είναι θέμα λίγων δεκαετιών. Η αλλαγή των πληθυσμιακών συσχετισμών έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις. Κάποτε, μιλούσαμε για 80% Ελληνοκυπρίους και 20% Τουρκοκυπρίους (εξισλαμισμένους Έλληνες δηλαδή, γι’ αυτό και υπήρχε ειρηνική συνύπαρξη). Σήμερα, ο αριθμός των κατοίκων των Κατεχομένων πλησιάζει τον αριθμό των Ελληνοκυπρίων.
Εν όψει των εκλογών -τέλος του Ιουλίου- στα Κατεχόμενα, υπήρξαν καταγγελίες, που πρέπει να ανησυχήσουν σφόδρα την ελληνική πλευρά. Η λεγόμενη «υπουργός εσωτερικών», κ. Γκιουλσιούν Γιουτζέλ, αποκάλυψε ότι η ψευτοκυβέρνηση Κουτσιούκ πρόφερε κατά εκατοντάδες υπηκοότητες σε Τούρκους εποίκους. Να σημειωθεί, πως οι Τουρκοκύπριοι, μη μπορώντας να ζήσουν υπό το καταπιεστικό τουρκικό καθεστώς, εγκατέλειψαν την Κύπρο σε ποσοστό που
υπολογίζεται σε 40%!
Επίσημα, οι Τούρκοι ανακοινώνουν ότι σύμφωνα με την Απογραφή του 2011, που έγινε στα Κατεχόμενα, ο αριθμός των κατοίκων ανέρχεται σε 294.906. Ο αριθμός αυτός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, και αμφισβητείται ακόμη και από Τουρκοκύπριους, οι οποίοι χαρακτηρίζουν την εικόνα που επιχειρείται να δοθεί ως παραπλανητική.

Είναι προφανές -γράφει ο «Φιλελεύθερος»- πως στόχος της Άγκυρας και του κατοχικού καθεστώτος, είναι να αποκρύψουν τους πραγματικούς αριθμούς, πρωτίστως το σχέδιο μεταφοράς πληθυσμού από την Τουρκία στο ψευδοκράτος. Και τούτο διότι, όταν -και εάν- σχηματισθεί ενιαίο κυπριακό κράτος, τότε η σύνθεση μουσουλμάνων και χριστιανών, θα αλλάξει δραματικά υπέρ των πρώτων. Και με δεδομένη την υπογεννητικότητα των χριστιανών, είναι σαφές πως σε λίγα χρόνια η πλειοψηφία του νησιού θα ελέγχεται από την Άγκυρα.
Το ψεύδος της Τουρκίας -για το οποίο κανείς Έλληνας πολιτικός δεν κάνει λόγο στις συναντήσεις με Τούρκους αξιωματούχους, παρά αρκείται να χασκογελά- διαπιστώνεται εύκολα από την δημοσιογραφική έρευνα. Πριν από λίγα χρόνια, δημοσιογράφοι της εφημερίδας της Λευκωσίας «Σημερινή», έκαναν μια έρευνα στα Κατεχόμενα, που έδωσε εκπληκτικά αποτελέσματα, επειδή οι Τούρκοι δεν αντελήφθησαν τον πραγματικό σκοπό της.
Ζήτησαν στοιχεία από το Εμπορικό Επιμελητήριο των Κατεχομένων, σχετικά με την δραστηριότητα των Αρτοποιείων. Διαπιστώθηκε, ότι καθημερινά ψήνονται 700.000 κιλά ψωμιού. Αν υπολογίσει κάποιος, ότι ένας αριθμός από αυτά διοχετεύεται παράνομα στον ελεύθερο τομέα, τα υπόλοιπα καταναλώνονται από κατοίκους των Κατεχομένων. Δεν μπορεί λοιπόν μια τόσο μεγάλη ποσότητα να καταναλώνεται μόνον από 250.000 ανθρώπους (τόσοι έλεγαν, ότι υπήρχαν τότε).
Υπάρχει και άλλο στοιχείο. Όταν μελετήσει κάποιος τους αριθμούς που έρχονται κατά καιρούς στην δημοσιότητα, διαπιστώνει πως μέχρι το 2005 οι Τούρκοι ανακοίνωναν αύξηση του πληθυσμού κατά 1%, ενώ το 2006 το ποσοστό αυτό αυξήθηκε στο 16.9%. Τι συνέβη το 2006 και παρατηρείται τόσο έντονη ερωτική δραστηριότητα στους Τουρκοκυπρίους;
Παρόμοια ανακολουθία υπάρχει και στην είσοδο ασθενών στα νοσοκομεία. Τι συνέβη και σε λίγα χρόνια από 100.000 ασθενείς που είχαν καταγραφεί, έφτασαν τις 700.000; Λέμε βέβαια, πως οι αριθμοί δεν ανταποκρίνονται πάντα στην πραγματικότητα, όταν όμως γνωρίζει κάποιος να τους διαβάζει, βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα.
Η Τουρκία διαθέτει ασιατική υπομονή. Δεν χρειάζεται άλλος Αττίλας. Η τουρκοποίηση του νησιού, μπορεί να γίνει με «ειρηνικούς» τρόπους, όσο τα αρμόδια υπουργεία της Ελλάδας γίνονται εργαλείο κομματικών ισορροπιών.

Ο Μακεδών

Δεν υπάρχουν σχόλια: