Σελίδες

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Η ψευδαίσθηση ενός ήδη τέως πρωθυπουργού και κατά φαντασίαν ηγέτη μιας προδομένης παρατάξεως...

Η δήλωση του Κεδίκογλου δεν αφήνει καμία αμφιβολία ενώ θα γελοιοποιηθεί η κυβέρνηση αν προσπαθήσει να δικαιολογήσει την αθλιότητα λέγοντας ότι πρόκειται για φραστικό λάθος.
Για όλους εμάς «έχουν ταυτοποιηθεί οι 3 δράστες για τη την εν ψυχρώ δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων στην MARFIN και είναι προσωρινά ελεύθεροι» και το ερώτημα είναι γιατί; 
Ρητορικό το ερώτημα.  Εκβιάσατε, οι πολιτικοί, την δικαιοσύνη να ενεργήσει έτσι επειδή είναι αριστεροί και το άθλιο πολιτικό σύστημα φοβάται την αριστερή δυναμική αντίδραση ή μήπως τέτοια εντολή έλαβε από τους «άλλους παράγοντες»;
Μα αυτό θα πει ότι, για να φθάσει η κυβέρνηση στο σημείο να προφυλακίσει τον αρχηγό, τον υποτιθέμενο υπαρχηγό, βουλευτές  και στελέχη νόμιμου κόμματος στην βουλή, δεν
φοβάται την από μέρους του κόμματος αυτού (στελεχών και οπαδών) εξέγερση ή, τέλος πάντων, δυναμικές κινητοποιήσεις επειδή αυτό το κόμμα δεν λειτουργεί αντεθνικά σαν το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά κινείται μέσα στα συνταγματικά πλαίσια έστω και αν, πολλές φορές, στελέχη του ξεπερνούν τα όρια της νομιμότητας γεγονός που δεν επιδοκιμάζει κανένας μας αλλά, μέχρις εκεί.
Από το σημείο αυτό μέχρι την σταλινικού τύπου προγραφή του κόμματος της Χρυσής Αυγής και τα φαινόμενα γενικότερης εκτροπής από μέρους της κυβέρνησης η απόσταση είναι μεγάλη και πρέπει να απολογηθείς Σαμαρά σ' εμένα και τους ομοίους μου ηλίθιους ρομαντικούς που αγωνιστήκαμε για να επικρατήσει στο κόμμα μεταξύ των δύο κακών (Σαμαρά και Ντόρας) το «μη χείρον». 
Στηρίξαμε τις κολοτούμπες σου, ανεχθήκαμε την μέχρι υποταγής συμπεριφορά σου περιμένοντας από σένα κάτι το διαφορετικό αλλά... κούνια που μας κούναγε! 
Δεν θα το κάνεις Σαμαρά, το να απολογηθείς εννοώ, γιατί κάποιοι σε έπεισαν και θεωρείς τον εαυτό σου επιτυχημένο και  «φαντασιώνεις» ότι πρωθυπουργεύεις αλλά σύντομα θα αναγκασθείς από εμάς να το κάνεις  και σε πληροφορώ ότι το μόνο που περιμένουμε πλέον από σένα είναι εξεύρεση εκδότη που, λίαν συντόμως, θα  έκδοσει την αυτοβιογραφία σου με τίτλο «Η ψευδαίσθηση ενός τέως πρωθυπουργού και κατά φαντασίαν ηγέτη μιας ολόκληρης προδομένης παρατάξεως» 
Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις Κεδίκογλου.
Οδυσσεύς Πάτσης,
 



α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: