Σελίδες

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Επίδειξη δύναμης Βορίδη...

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΡΙΔΗ:ΒΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΗΧΗ 8% ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ,ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΥΡΟ "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ":

Ψηλά βάζει τον πήχη για τον Γιώργο Καρατζαφέρη μετά τον αποκλεισμό του από τη θέση του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr o κ. Βορίδης έχει διαμηνύσει προς τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ ότι θα θεωρήσει θετικό ένα ποσοστό άνω του 8% στην Περιφέρεια Αττικής, δηλαδή, αν το κόμμα του καταφέρει να πιάσει το ποσοστό των περσινών εθνικών εκλογών (περίπου στο 7,5%).

Μάλιστα, ο κ. Βορίδης τονίζει με κάθε ευκαιρία ότι το ποσοστό αυτό θα πρέπει να είναι αρκετά μεγαλύτερο αν η "αδύναμη" υποψηφιότητα Κικίλια συγκεντρώσει πολύ κάτω του 28% που είχε πάρει η ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής στις εκλογές του 2009.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση ο υποψήφιος περιφερειάρχης του κόμματος Άδωνης Γεωργιάδης συγκέντρωνε μόλις 5,5% την ίδια στιγμή που όπως ο Βασίλης Κικίλιας αγγίζει μόλις το 12%.


ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ (!!!) ΠΗΧΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ,ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!

ΕΜΕΙΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ...ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ Λαος!

ΑΡΑΓΕ,Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ;

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ "ΤΡΙΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΛΙΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ:

ΠΩΣ Η...ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ,ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΩΣ "ΤΣΙΡΑΚΙΑ",ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ,ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ (!!!),ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ,ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
Ελλάς Ορθοδοξία

Δεν υπάρχουν σχόλια: