Σελίδες

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Το γελοίο EPIRUSGATE απευθύνεται ή σε ηλίθιους ή σε αγράμματους, διαλέξτε...

Η δημοσιογραφία  είναι ένα λειτούργημα που στην πόλη μας  έχει χάσει τελείως και κατεύθυνση και σκοπό υπηρετούμενο από αγράμματους δημοσιογράφους και μάλλον εξυπηρετεί από σκοτεινά μέχρι και ύποπτα συμφέροντα και δεν είναι φαινόμενο του σήμερα.
 Αφορμή λαβών από το άρθρο του γελοίου μπλογκ EPIRUSGATE σχετικά με την ανέγερση του ναού των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά και τις ευθύνες του νομάρχη και αυριανού περιφεριάρχη επειδή έδωσε άδεια να κτισθεί το συγκεκριμένο κτίσμα θέλω να ρωτήσω το συγκεκριμένο λασπολόγο και ψευδολόγο μπλογκ αν ξέρει τι γράφει, και σε ποιους ηλιθίους αναγνώστες απευθύνεται.
Ξέρει το ηλίθιο αυτό μπλογκ με τους αγράμματους αρθρογράφους ότι οι Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά έχουν αναγνωρισθεί σαν επίσημη θρησκεία εδώ και τριάντα χρόνια και σαν επίσημη θρησκεία δικαιούται να έχει τους ναούς του;
Εξ άλλου στην θρησκεία αυτή ανήκει και ο παππούς του Τζέφρυ-Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου από την πλευρά της μάνας του που 60 χρόνια στην Ελλάδα δεν μπόρεσε ή δεν θέλησε να μάθει την γλώσσα μας.
Γνωρίζουν αυτοί που αρθρογραφούν στο συγκεκριμένο μπλογκ και που μάλλον αρθρογραφούν και σε συγκεκριμένη εφημερίδα του χώρου της "προοδευτικής παράταξης" ότι ο σύζυγος της εργοδότριάς τους, όταν ήταν εν ζωή ήταν ενεργός τέκτων και επειδή είναι μάλλον αγράμματοι τους λέω ότι ο τέκτων λέγεται και μασσόνος; Αν δεν το γνωρίζουν μπορώ εγώ να τους δώσω συγκεκριμένα στοιχεία (βιβλία και πρακτικά συγκεκριμένης Τεκτονικής Στοάς ) για να το μάθουν. Εξ άλλου, κάποιον τόμο τεκτονικού περιοδικού με ομιλίες του θα έχουν οι δικοί του στην βιβλιοθήκη τους.
Ξέχασαν αυτοί που αρθρογραφούν μ' αυτόν τον τρόπο ότι η εργοδότριά τους έδωσε προ ετών ψευδή στοιχεία προκειμένου να καλύψει την επαγγελματική ανεπάρκεια στελέχους του τοπικού ΠΑΣΟΚ ώστε εκτός από νομάρχης να ασχοληθεί και με την κεντρική πολιτική σκηνή;
Ξέχασαν οι συγκεκριμένοι δημοσιοκάφροι ότι προηγούμενος αρχηγός της παράταξής τους "δανεί- σθηκε" (τις μίζες τις λέμε δάνεια) από εμπόρους όπλων και ποιος ξέρει τι άλλο για να κτίσει την βίλα της δεύτερης γυναίκας του;
Ρωτούν αυτοί οι αγράμματοι δήθεν δημοσιογράφοι αν το ξέρει ο δεσπότης. Εσείς τι λέτε, δεν το ξέρει; Και τι θα μπορούσε να κάνει; Καλύτερα ο δεσπότης να ασχοληθεί με τα κληροδοτήματα που και αποδοτικά είναι και μάλλον αφορολόγητα δηλαδή "μαύρα".
Δεν ντρέπονται να λένε ότι δημοριογραφούν ενώ στην ουσία άνθρωποι σαν αυτούς έφεραν το επάγ- γελμα στο έσχατο σημείο εξαθλίωσης;
Όπως είπα σε προηγούμενη ανάρτηση για όλα τα παραπάνω και για τα οικογενειακά σας θα ασχοληθούμε επισταμένως αμέσως μετά τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: