Σελίδες

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΥΠΡΙΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ



ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ


Ο πρόεδρος της δημοκρατίας και ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος παίζουν ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι που θα θυματοποιήσει για άλλη μια φορά το κυπριακό ελληνισμό.
Επιχειρούν να παρουσιάσουν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ότι υπάρχει στη Κύπρο, πολιτικώς εκπεφρασμένο μίσος προς τους τουρκοκύπριους. Προς το σκοπό αυτό μεγεθύνουν περιθωριακές απόψεις και υποθάλπουν ακραίες καταστάσεις .
Στόχος αυτής της μεθόδευσης είναι να δικαιολογήσουν το πέρασμα του κατεστημένου της υποχώρησης από την γραμμή της ομοσπονδίας στην γραμμή της συνομοσπονδίας . θέλουν να φορτώσουν την αποτυχία των συνομιλιών σε ένα ανύπαρκτο και πλαστό από τις μυστικές υπηρεσίες , ρατσιστικό και θρησκευτικό μίσος προς τους τουρκοκύπριους.
Δεν αποκλείεται στο κατήφορο προς την κόλαση που ολισθαίνει ο κ. Χριστόφιας και ο αρχιεπίσκοπος , να ζήσουμε καταστάσεις θλιβερές που σημάδεψαν κατά το παρελθόν την πατρίδα μας. Η προβοκάτσια κρατά και πάλιν στα χέρια της το μέλλον της πατρίδος μας.
Προειδοποιούμε τον ελληνισμό , να επαγρυπνεί αυτές τις δύσκολες ώρες , στις επάλξεις. Να μην αφήσει να περάσουν τα σχέδια του σκότους , που θα υπαγορεύσουν στη διεθνή κοινότητα την επιβολή δύο κρατών στη πατρίδα μας.
Αυτοί που δηλώνουν μίσος προς τους τουρκοκύπριους και αποκλείουν την δυνατότητα ειρηνικής συμβίωσης στα πλαίσια μιας ευρωπαϊκής δημοκρατικής λύσης , ευθυγραμμίζονται με την λογική του Νταβούτογλου και γενικά τη διχοτομική πολιτική της Τουρκιάς που πάντοτε υποδαύλιζε το μίσος με προβοκατόρικες ενέργειες , κατά δική τους ομολογία.
Μοναδική αντίσταση σε αυτό το παραλογισμό είναι ο ανυποχώρητος αγώνας για μια πραγματική Ευρωπαϊκή δημοκρατία στην οποία θα είναι σεβαστά και απαραβίαστα τα δικαιώματα όλων των νομίμων πολιτών της.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: