Σελίδες

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ανανεωμένη ανάρτηση προς τιμήν της Ντόρας μας.



Η Ντόρα μας θα μας τιμήσει αύριο με την παρουσία της, επίσημα αυτή την φορά, και όχι όπως προ μηνών που ήλθε σαν κλέφτρα για τα βαφτίσια.

Το γεγονός το ανακοίνωσε πρώτος ο τέως υφυπουργός, τέως βουλευτής Άρτας και τέως Νεοδημοκράτης  Γιώργος Παπαγεωργίου. Όλο "τέως" αυτό το παιδί αλλά μπροστά του ανοίγεται μέλλον λαμπρό. Προαλείφεται, με το φτωχό του μυαλό, για Ηπειρωτάρχης στα πλατιά κομματικά πλαίσια της ΔΗΣΥ και για τον λόγο αυτό συγκάλεσε στην Άρτα, για να μας πείσει ότι  αυτός κάνει παιχνίδι, την πρώτη συνάντηση των Ηπειρωτών οπαδών της λατρεμένης μας Ντόρας.

Το επιβεβαίωσε και ο Χρηστάκης ο Μαρκογιαννάκης, ο υπερήρωας του Δεκεμβρίου 2008, που μας επισκέφθηκε για να προετοιμάσει την επίσκεψη. Η Ντόρα θα έλθει και καλά θα κάνουμε να βγάλουμε από σήμερα τις σημαίες στα μπαλκόνια μας., και τα "καλά" μας. Πώς θα την υποδεχθούμε, με τα καθημερινά μας; 

Και χθες βράδυ ο Νικολάκης μας, ξενύχτησε να παίρνει τηλέφωνα προσκαλώντας τις χιλιάδες (τι χιλιάδες,.... μυριάδες) των Ντορικών ώστε να πραγματοποιηθεί μια ευπρόσωπη παρουσίαση της  εδώ team και να δικαιολογηθούν και κάποια έξοδα. Τον βοηθούσε άραγε η Μαιρούλα; Ο Νίκος από την Εκάλη; Ο Θεόδωρος που μάλλον θα έπρεπε να λέγεται Διαολόδωρος (για τον Βλάχο μιλάω...) από το Ανήλιο. Και μην μου πείτε ότι απουσίαζε ο πρώην δήμαρχος και αποτυχημένος ακόμη και στην κρίση των στελεχών που απέμειναν ακόμη δίπλα του (δηλαδή τον μοναδικό Σταλίκα ) o γνωστός σε όλους μας Σάκης. O Σάκης ο πανέξυπνος και διορατικότατος τέως δήμαρχος και πολλά "υποσχόμενος" στο μέλλον. (Σάκης - Ντόρα πετυχημένο δίδυμο, το κόμμα των σοβαρών υποκοριστικών και άρα... το μέλλον τους ανήκει).

Θα έλθει λοιπόν "η Κόρη του μπαμπά της" και εγώ προσωπικά ανησυχώ για τρία πράγματα που ίσως ταράξουν την αγνή και τρυφερή της ψυχούλα.

Το πρώτο είναι ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Τι θέλει τώρα κι αυτός να το παίξει Ηπειρωτάρχης; Έχει τα προσόντα; Και βασικά έχει συγγένεια, έστω και πνευματική κατά την θρησκεία μας, με κάποιον της ηγεσίας του κόμματος; Εκπροσώπησε μήπως ποτέ του την πατρίδα μας, έστω και σαν διορισμένος υπάλληλος του ΥΠΕΞ, στο εξωτερικό; Για Ηπειρωτάρχη προορίζουμε, εμείς οι Γιαννιώτες, τον καθηγητάκο τα προσόντα (ηθικά και πνευματικά) του οποίου θαύμασε όλος ο Γιαννιώτικος λαός με αποτέλεσμα ο δήμαρχος, από φθόνο, όχι μόνο να τον παύσει από αντιδήμαρχο αλλά και να τον "εξωπετάξει" από την δημοτική παράταξη! Που μας εκπροσώπησε επάξια σε θέση του Εξωτερικού όπου η Ντόρα μας τον διόρισε για την αξία του, αποδεκτή απ' όλους μας και από την Μαιρούλα, και όχι για την δήθεν οικογενειακή τους σχέση. Ποιον πας, λοιπόν, ρε Καραμήτρο να συναγωνισθείς, ή προσπαθείς να σπείρεις ζιζάνια πριν καλά-καλά ξεκινήσουμε;

Το δεύτερο είναι μήπως ορισμένοι από μας τους Γιαννιώτες οπαδούς της Ντορίτας μας παρουσίασαν, στον "καθ' όλα επιτυχημένο" Χρηστάκη Μαρκογιαννάκη, τα πράγματα κάπως "τραβηγμένα". Μήπως δηλαδή τον έπεισαν ότι ο γιαννιώτικος λαός ξέχασε και Καραμανλή και Αβέρωφ και συντάχθηκε στην ΔΗΣΥ και μετέφερε τα "πράγματα" λίγο υπερβολικά στο ευαίσθητο κορίτσι μας και....

Το τρίτο είναι μήπως η Ντορίτα μας, διαπιστώνοντας την πραγματικότητα, δικαιολογημένα τα "πάρει κρανίο" και από τώρα και στο εξής αρχίσει να μας το παίζει "μικρή εξερευνήτρια" ψάχνοντας να βρει τους οπαδούς της εδώ στα Γιάννινα, την Ελλάδα αλλά και την αλλοδαπή (μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσει) οπότε, ο Χατζηνικολάου θα βρει καινούργιες ιστορίες για την κυριακάτικη έκδοσή του και μάλλον θα μας κάνει "ρόμπα" ή δεν το καταλάβατε ότι κάθε Κυριακή με το "Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια" σατιρίζει την Ντόρα μας;

Περιμένουμε λοιπόν με χαρά την Ντόρα μας εδώ στα Ιωάννινα για να χαράξουμε μαζί την πορεία προς την ΝΙΚΗ που θα δώσει το στέμμα της εξουσίας στο λατρευτό μας κορίτσι. Η χώρα μας έχει ανάγκη από "νέο αίμα" , με νέε ιδέες και απ' όλο το πολιτικό δυναμικό μόνο η Ντόρα μας μπορεί να μας εξασφαλίσει την πρόοδο χάρις στα γονίδια που κληρονόμησε από τον πατέρα της μαζί με το 1,8% που έλαβε, ο πατήρ τότε, το 1978 που κατέβηκε σαν αρχηγός κόμματος .

Και μια και το έφερε η κουβέντα. Εμείς οι Γιαννιώτες Μητσοτακικοί κάναμε μια πρόταση στον Μαρκογιαννάκη να την μεταφέρει στα όργανα και θα την κάνουμε και αύριο. Προτείνουμε τον Κων/νο Μητσοτάκη για αντιπρόεδρο του κόμματος και θα υποστηρίξουμε την πρότασή μας στο συνέδριο. Πιστεύω ότι ανακοινώνοντας την χαρμόσυνη είδηση όοοολος ο λαός της ΔΗΣΥ θα χαρεί από  τα βάθη της ψυχής του. Το φαντάζεσθε;  Ο ένας, ο μοναδικός και πανάξιος......   Κώστας Μητσοτάκης. Και βέβαια την μεγαλύτερη χαρά θα πάρουν ο αγαπητός μας Σκυλάκι..ς (της Ντόρας μας) και ο εκ Κιλκίς Κυλοτίδης (και πάλι της Ντόρας μας).  Χαράς ευαγγέλια........!!!!.
Οδυσσεύς Πάτσης

ΥΓ Η φωτογραφία της Ντόρας είναι μετά το πρόσφατο-πρόσφατο λίφτινγκ της. Θελήσαμε σαν ιστολόγιο να δείξουμε ότι η Ντόρα μας ανανεώνεται σαν άτομο, όχι μόνο  εμφανισιακά αλλά και στις στις ιδέες της, άξια θυγατέρα πανάξιου πατέρα. Ακολουθείστε το παράδειγμά μας. Σαλπίσατε εμβατήρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: