Σελίδες

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Πάλι «πλακάκια» τα κάνατε ! Να τα δίνατε στους χαμηλοσυνταξιούχους ή στην ΕΛΑΣ να αγοράσουν κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα... σφαίρες. Και ο Στρατός και η Αστυνομία είναι περιουσία του Ελληνικού Λαού κύριε Μιχελάκη! Εκτός και συντάσσεσθε με τις απόψεις παχυδερμο-Πάγκαλου οπότε ...ενημερώστε μας!!!!


Όχι κ. Μιχελάκη... Δεν συμφωνούμε...

http://antilogos-gr.blogspot.com/2011/03/blog-post_5969.html

Για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ανάληψη του χρέους του Μεγάρου Μουσικής ύψους 95 Εκ. € από το Ελληνικό Δημόσιο πήρε θέση ο εκπρόσωπος της Ν.Δ κ. Μεχελάκης κατά την διάρκεια του Briefing .

Ο κ. Μιχελάκης απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα αυτό λέγοντας :

"Το Μέγαρο Μουσικής είναι περιουσία του Ελληνικού λαού. Αυτό το διαχειρίζεται ένας οργανισμός, σύμφωνα με τη νομοθεσία που υπάρχει.
Θεωρώ ότι στο Μέγαρο Μουσικής παράγεται έργο Πολιτισμού. Δεν μπορούμε να αφήσουμε να καταρρεύσουν τα πάντα. Δεν μπορεί να μην υπάρξει παραγωγή Πολιτισμού. Αν αυτή η χώρα έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, έχει ένα μεγάλο προϊόν, το οποίο μπορεί να παράξει, πέρα από τον Τουρισμό, πέρα από τη Ναυτιλία, αυτό το σημαντικό κεφάλαιο λέγεται Πολιτισμός.
Αυτό το κεφάλαιο δεν μπορούμε να το αφήσουμε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες να καταρρεύσει.
Δηλαδή, σ’ αυτή τη χώρα δεν μπορεί να μην υπάρξει παραγωγή Πολιτισμού. Λέω, λοιπόν, ότι πρέπει να βοηθηθεί. Μην αφήσουμε να καταρρεύσουν τα πάντα."

Σημείωση Αντίλογου : Κάντε μία διαβούλευση στο ανανεωμένο site της Ν.Δ να δείτε πώς βλέπουν οι φίλοι και τα μέλη του κόμματος την χρηματοδότηση αυτή...
Ρωτήστε τους αν νιώθουν το Μέγαρο σαν περιουσία του Ελληνικού λαού η σαν ένα ελιτίστικο πριβέ κλάμπ...
Ρωτήστε τους Έλληνες αν πιστεύουν ότι παράγει πολιτισμό αυτός ο οργανισμός... 
Ρωτήστε αν προτιμούσαν αυτά τα 95 Εκ. Ευρώ να πάνε στα χρέη του Μεγάρου η προς ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων...
Ιδεοπηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: