Σελίδες

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Οι Ελληνες αρνιά προς σφαγή.... στο πάσχα των τυρράνων ποιμένων τους! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ)

Δημοσιευμένο στο «ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ»
        

Αν δεν κατανοήσουμε την στενή σχέση των άθεων σοσιαλιστών ή φιλελεύθερων με την χριστιανική κουλτούρα δεν θα κατανοήσουμε τα πρότυπα δομής, λειτουργίας και επιδιώξεων του κατοχικού καθεστώτος.
Είναι οι εξουσιαστές μας που δηλώνουν σοσιαλιστές, κομουνιστές φιλελεύθεροι, προτείνουν υλιστικές κουλτούρες χλευάζουν τον χριστιανισμό αλλά και κάθε παράδοση συλλήβδην, εμφανίζουν ένα μοντέρνο προοδευτικό προσωπείο, ενδεδυμένο με όλες τις νέες τάσεις στην μόδα, στην τεχνολογία στις απόψεις.
Στα μάτια των Ελλήνων το θρήσκευμα πάραυτα  αποκαλύπτονται γυμνοί από αυτήν την παραπλανητική περιβολή. Είναι μόνο υποκριτές χριστιανοί με μοντέρνα περιβολή. Είναι οι χριστιανοθρεμένοι.
Οι κυβερνήσεις τους δουλικά χρίζονται από τους παπάδες, ευλογούνται σε κάθε εορτή και ραντίζονται από αυτούς, οσφυοκαμπτούν για να τους φιλήσουν την χείρα, παραδίδουν τα Ελληνικά στρατιωτικά αγήματα να στην διάθεσή των λειτουργιών τους, φυλάττουν την φλόγα για το Πάσχα τους, καταναλώνουν τεράστια κρατικά ποσά για να συντηρούν τον κλήρο και τον μοναστικό κηφηναριό, εισπράττουν τα έσοδα από τα εισιτήρια των Ιερών Ελληνικών Ναών για να τα κάνουν καμπαναριά, υπακούουν τυφλά τα κελεύσματα των πνευματικών τους για ανταλλαγές κρατικής περιουσίας και ξεπλύματος, συχνάζουν με κατεβασμένες υποτακτικές μούρες σε κάθε χριστιανικό μαντρί ή εβραϊκή συναγωγή. Αυτοί είναι οι χριστιανοθρεμένοι. Δείτε τα έργα τους τους τώρα χωρίς παρωπίδες.
Μέχρι το `74 η Ελλάδα παρουσίαζε ανθηρή φερέλπιδα οικονομία: Η Ελλάδα, από το 1953 έβαινε σίγουρα στο να καταστεί μεγάλη οικονομική δύναμη.  Επί μία 20ετία (1953-1973) παρουσίαζε ετήσια αύξηση του ΑΕΠ 8%.Επί μία 20ετία η ετήσια αύξηση ιδιωτικών επενδύσεων ανέρχετο στο 10%. Το χρέος των 330εκ που παραδίδει η χούντα λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης θεωρείται υγιές γιατί αυτοεξοφλείται.
 Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΣΕ ΠΡΟΒΑΤΟ
Η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος το «ελληνικό οικονομικό θαύμα» έπρεπε να σταματήσει. Ο πρώτος μετά την μεταπολίτευση τσοπάνος, ο Εθνάρχης ήρθε...
να το σταματήσει. Οι προϋπολογισμοί του κράτους μετά το 1974 πέφτουν στην κυριολεξία έξω, φτάνοντας το έλλειμμα στο 26,1% του ΑΕΠ. Τα ελλείμματα αυτών των προϋπολογισμών καλύπτονται όλα από νέα δάνεια ύψους 18,4 δις δολαρίων. Οι Έλληνες λυκόπουλα 20 ετών το 1974, παιδιά των αγριόλυκων του εμφυλίου σε όποια πλευρά και να ανήκαν, ξεπουλιούνται. Ανταλλάσσουν το δικαίωμα ψήφου τους με μία θέση στο δημόσιο για να μετατραπούν σε ελεγχόμενα πρόβατα. Το 1985 βρίσκει την Ελλάδα με την παγκόσμια πρωτιά στο κατά κεφαλήν δημόσιο χρέος!
ΤΟ ΜΑΝΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΡΙΦΙΟΥ
Στην διάρκεια του έτους τα αρνιά, εδώ ο Ελληνικός λαός, αγοραστήκανε από τον νέο βοσκό τους, εδώ τον Εθνάρχη Καραμανλή μετά από διεθνείς συμφωνίες που τον απαλλάσσανε από την εμπλοκή του στο Κυπριακό. Διώκει τους  Ανδρεάδη και Νιάρχο, με το  άρθρου 106 η §3 του Συντάγματος, εκφοβίζει τα κεφάλαια των επενδυτών με αποτέλεσμα την ραγδαία πτώση του ΑΕΠ στο 3,5% και ραγδαία πτώση του ΑΕΠ στο 0,6% Δηλαδή από το 10% στο 0,6% !!! Η πολιτική του κατάφερε να μην έρχεται ούτε δραχμή πλέον για επένδυση στην Ελλάδα. Ο τσοπάνος Εθνάρχης σε 7 χρόνια φτάνει το χρέος σε 8 δις.
Ο ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ΤΣΟΠΑΝΟΣ
Παράλληλα ο διατεταγμένος επόμενος  χριστιανοθρεμμένος ποιμένας του Ελληνικού μαντριού ο αμίμητος Ανδρέας Παπανδρέου κραύγαζε ενάντια στο «Διευθυντήριο των Βρυξελλών» και στο «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο» και το «ενάντια στο μεγάλο και ντόπιο ξένο κεφάλαιο» για να διασφαλίσει παγωμένο το 0,6%! Είχε κανένα συμφέρον από την διατεταγμένη αυτή ποιμαντική πολιτική  ο Έλληνας εργάτης; Όταν το ΠΑΣΟΚ πήρε την εξουσία το 1981, η πτώση του ΑΕΠ συνεχίστηκε από το 3% στο 1,5% με τις ιδιωτικές επενδύσεις φυσικά  στάσιμες στο 0,6%. Ακολουθεί το ξήλωμα της Ελληνικής βιομηχανίας. Η Ελλάς που εξήγαγε ψυγεία στην Γερμανία απέμεινε να παράγει μόνο γιαούρτια και αυτά με εισαγόμενο γάλα!
Η ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΡΙΦΙΩΝ
Το 1981 ο ποιμένας οικονομολόγος υιοθετεί την μεταλλαγμένη ταχεία πάχυνση των εριφίων με δανεικά και αντιβιοτικά μπολιάσματα.
«Τσοβόλα δωσ-τα όλα». Το δόγμα του δανείσου και μοίραζε!
Ως χριστιανοθρεμμένος δανείζεται φυσικά από τις πατρικές εβραϊκές τράπεζες του Ροκφέλερ, δένοντας την χώρα στα δάνεια τους. Συστηματική αποβιομηχάνιση με παράλληλη δαιμονοποίηση του επενδυτικού κεφαλαίου. Ταυτόχρονα οι παραγιοί ποιμένες, εδώ οι εργατοπατέρες διώχνουν το επενδυτικό κεφάλαιο με απεργίες και συνεχείς διεκδικήσεις από τα δανεικά.  Όλες οι τεράστιες βιομηχανίες με πολλαπλασιασμό των μισθών και τις απεργίες κλείνουν: Ιζόλα, Πίτσος, Πειραϊκή Πατραϊκή, Χρωπει κ.α. Πόλεμος κατά της Πεσινέ, εκδίωξη της Πιρέλλι προς την Τουρκία, Σόγιας προς την Μάλτα, αμόκ ενδυναμούμενο από το ΠΑΣΟΚ «ενάντια στο μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο», παροχές για άγρα ψήφων και διαρκώς αυξανόμενος δανεισμός. Εις το όνομα του Έλληνα  εργάτη οι εργατοπατέρες ενίσχυσαν την ανεργία! Τα ερίφια λοιπόν παχαίνουν με μεταλλαγμένη διατροφή, τα δανεικά. Τα ερίφια τώρα ξοδεύουν περισσότερο από όσα παράγουν. Η Ελλάδα  με το easybanking systemμαντρώνεται ως κράτος και ως φυσικά πρόσωπα στο debt base banking system για να ακολουθήσει με το tight banking system η αποπληρωμή με το άρμεγμα του προβάτου.
Ο ΓΕΡΟ ΤΣΟΠΑΝΟΣ
Ο διάδοχος χριστιανοθρεμένος ποιμένας Μητσοτάκης πουλάει και τις ερειπωμένες παράγκες των προβάτων. Οι  προβληματικές ΔΕΚΟ δίνονται σε ιδιώτες. Ο φιλελεύθερος τσοπάνος  δημιουργεί πρωτογενή πλεονάσματα, αλλά έχει την ατυχία υψηλών επιτοκίων και κόστος δανεισμού που πιέζουν το συνολικό χρέος προς τα πάνω. Μέσα σε έναν χρόνο, από το 1989 στο 1990 τα χρωστούμενα της χώρας αυξήθηκαν κατά 6,8% του ΑΕΠ (από 64,2% σε 71%),  Ο φιλελεύθερος τσοπάνος ξεπουλάει ότι μπορείΙδιωτικοποιήσεις και άνοιγμα αγορών του εξασφαλίζουν τον δανεισμό. Όσο έβρισκε δάνεια δεν νοιάστηκε για το δημόσιο χρέος.
 ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ
Το αποτέλεσμα ήταν η Ελλάδα να γίνει το έρμαιο των διεθνών κεφαλαιαγορών και να δανείζεται ασύστολα  νομίζοντας ότι θα βρίσκει εσαεί να δανείζεται ανεξάρτητα από το ύψος του δημόσιου χρέους. Έτσι ο φιλελεύθερος τσοπάνος κατέληξε να  αρμέγει τα πρόβατά του με φόρους συμπίεση μισθών και συντάξεων.
Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΤΣΟΠΑΝΟΣ
Από την άλλη, μετά την συνθήκη του Μάαστριχτ και την καταρχήν συμφωνία για κοινό νόμισμα, ο Εβραίος Τσοπάνος Αβούρ Σημίτης είχε την τύχη να βρίσκεται σε περίοδο πτωτικού κόστος δανεισμού λόγω της τάσης εναρμόνισης με τις οικονομίες της Δυτικής Ευρώπης. Αυτή ήτανε η χρυσή ευκαιρία της ελληνικής οικονομίας να μειώσει σημαντικά το συνολικό χρέος. Αντίθετα όμως, τα κερδισμένα από τα χαμηλότερα επιτόκια πήγανε σε άχρηστα ΤΕΙ ανά την επικράτεια και γιγάντωση του δημοσίου κράτους προς νέα άγρα ψηφοφόρων, άρα ήμερων εριφίων!
Αποτέλεσμα ο δανεισμός του κράτους άρχισε να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, με το δημόσιο χρέος να φτάνει το 1993 στο 80% του ΑΕΠ, να εκτινάσσεται στο 111,6% το 1999. Ο λογιστής τσοπάνης ως πονηρός Εβραίος επέλεξε άλλη τακτική. Ήταν τόσο μεγάλο το χρέος που τον τρόμαξε, άλλωστε ως κακός λογιστής προτίμησε να το κρύψει. Ο Ααρόν Αβούρι, το πατρικό του όνομα, φέρνει την ομόφυλή του Goldman Sachsνα κανει swap δηλαδή να κρύψει το χρέος για να μπούμε στο ευρώ πληρώνοντάς την ένα δις με λεφτά του δημοσίου!
Οι δανειστές δεν αποκάλυψαν τίποτε αφού δεν ήμασταν πια βιομηχανική ανταγωνιστική χώρα αλλά πελάτες τους! Μια χώρα-αγορά για τα προϊόντα τους με δανεικά από τους ίδιους! Διπλό το όφελος λοιπόν για να κάνουνε τα στραβά μάτια οι δανειστές για να προμηθεύονται τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό από την Siemens να αγοράζουν δικά τους  οπλικά συστήματα. Το easy money μεταφέρθηκε στα ερίφια που φιμωμένα από την τρυφηλή ζωή επιζητούσανε περισσότερη καλοπέραση. Τα ήμερα πρόβατα με πιστωτικές κάρτες μπορούσαν να αγοράζουν γερμανικά και γαλλικά αυτοκίνητα, ακριβά ρούχα από το εξωτερικό, συσκευές, κινητά και ότι διαφημίζεται...
 ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ
Έτσι ο πονηρός τσοπάνος σκηνοθέτησε με το χρηματιστήριο μια επίπλαστη ευμάρεια με εικονικά κέρδη  για να βάλει στο χέρι και τις τελευταίες οικονομίες του κοπαδιού. Μόλις το κοπάδι μπήκε και σε αυτό το μαντρί ο Εβραίος Σόρος έκλεισε την πόρτα πίσω του. Τα λεφτά που είχαν μαζέψει μέσω του λαοπλάνου τσοπάνου μαζεύτηκαν πίσω μέσω του λογιστή του. Έμειναν μόνο τα δάνεια και οι ανάγκες...
   Τώρα αναλαμβάνουν οι τράπεζες να δανείσουν κατευθείαν στα φυσικά πρόσωπα και να δημιουργήσουν μια αισιοδοξία στο εμπόριο. Ο κάθε έμπορος πουλούσε με πλάτη την τράπεζα που είτε διευκόλυνε την πώληση είτε την ρευστότητα του και κάθε καταναλωτής αγόραζε με στήριξη της τράπεζας που τον διευκόλυνε ή ζούσε με δανεικά. Ακολούθησε η αύξηση των επιτοκίων δανεισμού, το κλείσιμο δηλαδή της στρόφιγγας.
Ο ΑΔΕΞΙΟΣ ΤΟΠΑΝΟΣ
 Ο χοντρός τσοπάνος ήταν πολύ βαρύς στα κελεύσματα των τραπεζιτών και έκανε λάθη. Με το Μπουρκάς Αλεξανδρούπολη θα έφερνε υγιή χρήματα ύψους 30δις ευρώ που θα μπορούσαν να αποεξαρτοποιήσουν την Ελλάδα από την μέγκενη των διεθνών τραπεζιτών και να καταστρέψουν το 35ετές σχέδιο υποθήκευσης και διαμελισμού της Ελλάδος. Με την ενέργεια αυτή έφερε την Ρωσία πιο κοντά στην Ελλάδα που σήμαινε απεξάρτηση στα οπλικά συστήματα από του Αμερικάνους, πρωτοβουλία κινήσεων, αυτονομία απέναντι στον Τουρκικό επεκτατισμό. Το σχέδιο θα χαλούσε και η Ελλάδα τυλίχτηκε στις φλόγες κυριολεκτικά. Η πίεση του ήταν αφόρητη ώστε να κάνει ότι μπορεί να χάσει τις εκλογές.
Ο ΔΟΛΙΟΣ ΤΣΟΠΑΝΟΣ
Ο γιος του πρωτεργάτη του σχεδίου της καταστροφής παίρνει την γκλίτσα με υποσχέσεις  για νέες χρυσές εποχές. Λεφτά υπάρχουν! Τα ναρκωμένα ερίφια πρόθυμα τον ακολουθούν κακομαθημένα μετά από 35 χρόνια μαλάκυνσης. Εν τω μεταξύ έχει ήδη καλέσει τους δανειστές Εβραίους ομοφύλους του στο μεγάλο τσιμπούσι. Τριάντα μέρες πριν τις εκλογές σε προεκλογική περίοδο  μιλάει με τον Κλίντον και τα Ελληνικά ΜΜΕ το αποσιωπούν! Τριάντα μέρες μετά την εκλογή γευματίζει με τον Εβραίο πρόεδρο της Goldman SachsGary Koen, όχι στο Μαξίμου για να μην καταγραφεί στο πρωτόκολλο αλλά στο Πεντελικόν της Κηφισιάς.  
Οι υπάλληλοι του ΔΝΤ ετοιμάζουν τα κοστούμια τους για την μεγάλη γιορτή.  Το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης για το 2009 στα 300,8 δισ. ευρώ, που σημαίνει με βάση το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν το 125,3%. Το 2010 θα διαμορφωθεί στα 326,305 δισ. ευρώ που φτάνει το 133,6%, κάτι που συμπίπτει απόλυτα με τις πιο δυσμενείς προβλέψεις των διεθνών οργανισμών. Μόνο για το 2009 ο δανεισμός του ελληνικού κράτους ήταν 54 δις ευρώ εκ των οποίων τα 18 δις προορίζονταν για τις τράπεζες. Τώρα λεφτά δεν υπάρχουν...!!
Οι Hubert Burda και Οτμαρ Ισιγκ σύμβουλοι των Goldman SachsJP Morgan, και Deutche Bank, και όργανα των διεθνών πιστωτών μας,  μας λένε, ο πρώτος ως έγκυρος εκδότης του γερμανικού focus με εξώφυλλο την Αφροδίτη, τεμπέληδες που απομυζούμε τον Γερμανικό λαό, και ο δεύτερος πώς ήδη φάγαμε πολλά.. Βγάζουν ένα επενδυτικό προϊόν που προσελκύει τζογαδόρους υπέρ της χρεωκοπίας, εκδίδουν αρνητικές εκθέσεις και αναθέτουν στα διεθνή και εγχώρια μέσα να σπείρουν τον πανικό ώστε να μεγαλώσουν τα cds ( ασφάλιση χρεών σε περίπτωση μη αποπληρωμής) που ελέγχουν κατά 95% παγκοσμίως και έτσι να μπορούν να δανειστούν αυτοί με 3% και να μας δανείσουν με 7% ώστε να αποκομίσουν την διαφορά spread 4% και να κερδοσκοπήσουν από την μιζέρια των ελληνικών εριφίων.
Ο παραγιός του τσοπάνη υπογράφει το μνημόνιο πραξικοματικά 48 ώρες πριν την συνεδρίαση του Ecofin που θα έθετε και την χώρα μας υπό την προστασία του για να δανείζεται με 1.5%, ώστε να μας αιχμαλωτίσουν οι εργοδότες του δόλιου τσοπάνη με το ΔΝΤ.  Ενώ ο παραγιός του λογιστή τσοπάνη που μεσολάβησε αρχικά να κρύψει το χρέος και έγινε γενικός διευθυντής της Εθνικής τράπεζας, διορίζεται πρόεδρος στον Οργανισμό διαχείρισης δημόσιου χρέους...
Η ρωσική κυβέρνηση προσέφερε  25 δισ. δολάρια, με επιτόκιο 4,7%  χωρίς τις επαχθείς δεσμεύσεις του μνημονίου καθώς και πακέτο στρατιωτικής οικονομικής συνεργασίας στο Αιγαίο που περιελάμβανε και ενεργοποίηση κλεισμένων ναυπηγείων για επισκευές Ρωσικών πλοίων από τον Ρώσο πρωθυπουργό Μεντβέντεφ. Φυσικά ο υπάλληλος του ΔΝΤ ο δόλιος τσοπάνης αρνήθηκε για να ολοκληρώσει το εγκληματικό σχέδιο της Ελληνικής σφαγής. Έτσι εξηγείται η θυμωμένη αναφορά του Ρώσου προέδρου και της Ρωσίας που απεχθάνεται το ΔΝΤ   «να πάτε στο ΔΝΤ».
Τα κρατικά χρέη από τα δάνεια του πατέρα του έχουν βάλει μεγάλους ΦΠΑ σε όλες τις συναλλαγές, κυκλοφορεί τραπεζικό ρευστό με τοκογλυφικούς όρους σε μια χρεωμένη αγορά, το αρνί πρέπει να σφαγεί. Ήρθε ή ώρα ο Τζέφρυ Μινεϊκο Τσάντ να καλέσει τώρα του ομοφύλους του στο πασχαλινό του τραπέζι. Φάτε και πίετε διότι αυτό εστί το σώμα μου και το αίμα μου λέει ο οικοδεσπότης τσοπάνος δεικνύοντας τον Ελληνικό λαό σε χρυσή πιατέλα τον φυσικό και ορυκτό πλούτο της χώρας...
Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΑΜΝΟΥ
Επιγραμματικά : χρέος κεντρικής κυβέρνησης 2009: 300,80 δις. ,δάνεια επιχειρήσεων από τράπεζες 132,23 δις , στεγαστικά δάνεια από τράπεζες 79,14 δις , καταναλωτικά δάνεια από τράπεζες 6,44 δις, επίσημα χρέη εργοδοτών προς τα ταμεία 9,00 δις , χρέη προς την εφορία 20,00 δις, εγγυήσεις ένοπλων δυνάμεων 25,00 δις , μεταχρονολογημένες επιταγές 360 δις.Σύνολο 962,61 δις ευρώ! Οι Έλληνες τριάντα έξη χρόνια έχουν παράξει ΑΕΠ 11 τρισεκατομμυρίων, έλαβαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση 350 δισεκατομμύρια Ευρώ Περιφερειακά Προγράμματα Στηρίξεως , και εχρεώθησαν με άλλα 300 δισεκατομμύρια Ευρώ!!!! Σύνολον 11,95 τρισεκατομμύρια Ευρώ! Στο τσιμπούσι υποχρεωτικοί καλεσμένοι οι δανειστές των τσοπαναρέων, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Τράπεζα της Αγγλίας και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα ιδιοκτησίας Ροκφέλερ και Ροτσιλντ, των πολυεθνικών μετόχων που μέσω των αντιπροσώπων οργάνων ΔΝΤ θα διαμελίσουν σε μερίδες το αρνί: Συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο,leasing ορυκτών Μακεδονίας από τον Σόρο, αυτόνομη Τουρκική Θράκη, Αλβανικά Ιωάννινα, Μακεδονία των Σκοπίων, Ελληνική υπογεννητικότητα λόγω φτώχειας που σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία σε 2 γενεές εξαλείφεται και σταδιακή αντικατάσταση του πληθυσμού εντός του αιώνα από αλλοδαπούς που φέρνουν και υποθάλπουν παντοιοτρόπως. Ότι δεν κατάφεραν σε 3000 χρόνια οι Πέρσες οι Βυζαντινοί, οι Οθωμανοί, το πέτυχε μια παρέα τσοπάνων σε 30, να χάσει ένα μοναδικό έθνος την ψυχή του, το βιός του και τέλος την βιολογική ύπαρξή του.
ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Το μνημόνιο ήταν το αναισθητικό πριν την σφαγή. Το μνημόνιο διεθνώς είναι άκυρο αν παραπεμφθεί στα διεθνή δικαστήρια με το νομικό προηγούμενο της Κυβέρνησης Μεταξά και όμως το ακριβές αντίγραφό του παραμένει κρυφό και εφαρμόζεται μόνο στην Ελλάδα ανάμεσα σε χώρες με μεγαλύτερα χρέη. Το χρέος μπορεί να διαγραφεί ως ειδεχθές,αφού διεπράχθη ερήμην και εις βάρος του λαού..
Το προσκείμενο στην Αμερικανική κυβέρνηση περιοδικό Stratfor  έδωσε την απάντηση: «η Ελλάς δεν έχει καμία γεωστρατηγική θέση για την Αμερική. Δεν έχει ούτε φίλους ούτε συμμάχους»  Ο Ομπάμα εδώ και 2 χρόνια κόβει πληθωριστικό χρήμα που θέλει να το ανταλλάξει με το ισχυρό ευρώ και για να φτάσει την ισοτιμία 1:1 έπρεπε να κατεβάσει το ευρώ.
ΠΡΟΒΑΤΑ Ή ΛΥΚΟΙ;
Ήρωες ή δούλοι, πρόβατα ή πάλι λύκοι; Συμμαχία με την Ρωσία, οικονομική συνεργασία με τον Βορρά και την Ασία, προσωρινή στρατιωτική σύμπραξη με το Ισραήλ, κοπή Ελληνικού νομίσματος, άρνηση του ειδεχθούς χρέους, εκβιομηχάνιση της χώρας με εκμετάλλευση του πλούτου με διεθνείς οικονομικές συνεργασίες ασφαλείας, εθνική πολιτική ελέγχου των εισαγωγών και ενίσχυσης των εξαγωγών, εκδίωξη των εισβολέων μεταναστών και υπεργηννητικότητα ως κρατική πολιτική, είναι η σωτηρία από τον βέβαιο αφανισμό που δεν θα επιλέξει κανένας χριστιανοθρεμμένος τσοπάνος. Την έξοδο από το μαντρί πρέπει να την κάνουν τα ίδια τα πρόβατα! Για να επιτευχθεί το θαύμα αυτό απαιτείται ένα ποιοτικό άλμα:  τα πρόβατα να επιδείξουν ηρωισμό και να μεταμορφωθούν σε  λύκους μέσα  στο μαντρί. Πώς θα γίνει αυτή η μεταμόρφωση πλαδαρών αρνιών από τα λουκούλλεια γεύματα των τσοπάνων τους σε σφριγιλούς γεροδεμένους άγριους λύκους; H απάντηση μονολεκτική και κυριολεκτική:
ΔΙΑΙΤΑ!
Θα κόψουμε καθε πνευματική σύνδεση με ότι μας ζημίωσε: τηλεοπτική προπαγάνδα, οικουμενικές θεωρίες και διεθνιστικά οράματα. Θα κόψουμε κάθε κομματική σχέση και θα αναζητήσουμε την πολιτική αυτοργάνωση μέσα απο την οργάνωση του λαού σε Δήμους. Ας κάνουμε το απλό και θα βρεθούν οι άνθρωποι να πάρουν την πρωτοβουλία. Θα παύσουμε κάθε βλαβερή συνήθεια, αλκοόλ καπνό κρέας διαστροφές και πάθη. Θα βγούμε στον δρόμο να τρέξουμε, να πίνουμε καθαρό νερό και να γυμναζομαστε με κάθε μέσο δυνατό. Θα διαβάζουμε όσο μπορούμε την Ελληνική γραμματεία και αν δεν μπορούνε τουλάχιστον την  Ελληνική Ιστορία και ίσως βρούμε ψυχική βοήθεια στους Θεούς. Θα προσέχουμε τί είναι Ελληνικό και τι δεν είναι, απο ένα φαγώσιμο μέχρι μια ιδέα διότι απο αυτό εξαρτάται η βιολογική σωτηρία μας πια.
Θα φέρουμε την Ελλάδα μέσα μας για να έρθουν οι Θεοί οι Ήρωες και οι Πρόγονοι βοηθοί στον Τιτάνιο Αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Θα χωρίσουμε το μέλλον μας σε 12 άθλους, θα τους ονοματίσουμε και θα τους ανάγουμε στην ζωή μας έναν έναν στην σειρά για να διεξάγουμε νικηφόρο αγώνα  όχι ο καθένας μόνος του, αλλά  όλοι σαν Έθνος για να πετύχουμε την Κάθαρση μας, απο τον ιουδαιοχριστιανισμό, τους ιουδαίους διεθνείς τραπεζίτες και τους ελλλαδίτες χριστιανούς τσοπάνηδες. Ο χρόνος μέχρι τον βιολογικό αφανισμό μας είναι πιά ελάχιστος. 200 χρόνια μετά την Ελληνική επανάσταση ή θα κάνουμε σαν λύκοι την έξοδο απο το μαντρί ή θα είμαστε στην ουρά του σφαγείου πεινασμένοι, άστεγοι και άρρωστοι να παρακολουθούμε βουβά το τέλος της φυλής μας.  

Δέξιππος Κοινωνικός Αγωνιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια: