Σελίδες

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Προσοδοφόρος απασχόληση της Μάργκαρετ Τσαντ. Μετά τις ΕΓΕς οι ΜΚΟ. Να φάμε από παντού!!!


Ιδιοκτήτρια της πιο πλούσιας ΜΚΟ η Μαργαρίτα!

Εν μέσω καταγγελιών και ψιθύρων για τις προκλητικά υψηλές επιχορηγήσεις που απολάμβανε σωρεία Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων από τον κρατικό κορβανά δια του υπουργείου Εξωτερικών, εξόχως ενδιαφέρουσα αποδεικνύεται η περίπτωση της ΜΚΟ ΚΕΔΕ ( Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη) πρωτοβουλία Μαργαρίτας Παπανδρέου. «Όλα… για τη μητέρα του» φάνηκε πως τα έδωσε ο νυν πρωθυπουργός όταν εν έτει 2002 και επί υπουργίας του στο Εξωτερικών ενέκρινε επιχορήγηση ύψους… 400.000 για τους σκοπούς της οργάνωσης η οποία μάλιστα καίτοι όχι ιδιαιτέρως δραστήρια (το τελευταίο δελτίο τύπου εκδόθηκε όπως είδαμε στην ιστοσελίδα της www.kede.org τον περασμένο Ιούλιο) συνεχίζει να συγκεντρώνει το υψηλό ενδιαφέρον των… κρατικών διαφημιστών.

ΟΠΑΠ, Υπουργείο Εξωτερικών, Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, Υπουργείο Υγείας και ΕΥΔΑΠ φιγουράρουν υψηλά και σταθερά στην ιστοσελίδα της οργάνωσης με την εύλογη απορία να γεννάται: Τι είδους προβολή αναζητά π.χ. η …ΕΥΔΑΠ στην χαμηλής επισκεψιμότητας ιστοσελίδα της κας Παπανδρέου;

Αναφορικά πάντως με το προφίλ της, κύριος στόχος της ΚΕΔΕ είναι η προώθηση ενός πολιτισμού ειρήνης και μη βίας, με εργαλείο την Εκπαίδευση για την Ειρήνη, μέσω της ενδυνάμωσης των γυναικών, των νέων και της κοινωνίας των πολιτών. Πρόκειται περί τωόντι φιλόδοξου στόχου με περιορισμένη από ό,τι φαίνεται δραστηριότητα, καθώς για πολλά από τα σχέδια της ΜΚΟ ο χρόνος έχει παγώσει στο… 2007.

Με σύμμαχο εσένα

Δεν υπάρχουν σχόλια: