Σελίδες

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Α. ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

από το Δεξί X-trem
[Εδώ δεν έχουμε δεσμεύσεις ούτε αναστολές και το έχουμε αποδείξει πολλές φορές. Όποιος κάνει κουτοπονηριές (γιατί η συγκεκριμένη καταγγελία δεν αποτελεί σκάνδαλο αλλά είναι θέμα ηθικής) θα την ακούει κανονικά... και αν έχουμε άδικο ας μας διαψεύσει και θα ζητήσουμε και συγγνώμη... αν και ησυγκεκριμένη καταγγελία είναι αδιαμφισβήτητη. Βέβαια το πιθανότερο είναινα μην υπάρξει καμία αντίδραση στα πλαίσια της λογικής των πολιτικών:"έλα μωρέ αύριο θα έχει ξεχαστεί"... έτσι σκέφτονται μέχρι να τους έρθει η κατραπακιά και να αναρωτιούνται γιατί...]

Μπορεί ορισμένες συμπεριφορές πολιτικών στο παρελθόν να «πέρναγαν» απαρατήρητες, αλλά σήμερα με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας, ο λαός θα πρέπει να
γνωρίζει την Αλήθεια και να πράττει ανάλογα. Συγκεκριμένα ο Γραμματέας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος συνέχιζε όταν ήταν Υφυπουργός να δίνει μαθήματα πολιτικής ηθικής. Από τo παρακάτω Φ.Ε.Κ, η σύζυγος του κ. Λυκουρέντζου, η κα. Ευδοκία Μπασδεκοπούλου- είχε αποσπαστεί, όσο ήταν η ΝΔ στην κυβέρνηση, στο Γραφείο του συζύγου της, προκειμένου να απολαμβάνει τα προνόμια που προκύπτουν από την απόσπαση.
Δείτε από την εφημερίδα της κυβερνήσεως...




Στη συνέχεια (ΦΕΚ 417) η κα. Ευδοκία Μπασδεκοπούλου λαμβάνει νέα απόσπαση στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών Θανάση Σκορδά, ο οποίος ήταν αρμόδιος για τα ζητήματα Φορολογίας και Τελωνείων. Οι κακές γλώσσες λένε πάντως ότι ο κ. Λυκουρέντζος είχε υποσχεθεί την «απόσπαση» αυτή, και όπως άλλες παρόμοιες, σε ψηφοφόρους του από την Αρκαδία, αλλά δεν το έκανε. Προτίμησε να ευνοήσει τη σύζυγό του. Γι' αυτό και δεν το έλεγε σε κανέναν, ιδιαίτερα στην Αρκαδία.



Φαίνεται λοιπόν ότι κάποιοι πολιτικοί το μοναδικό που τους ενδιέφερε ήταν να βολέψουν την οικογένειά τους προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα και οδηγώντας την πατρίδα μας σε αυτή την κατάσταση. Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς με τέτοιους ανθρώπους ονειρεύεται να πάει σε εκλογές και να κυβερνήσει; Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορεί να ανεχθεί η Ελληνική Κοινωνία και χρέος μας είναι να πούμε σήμερα το δικό μας επίκαιρο ΟΧΙ.
Αναγνώστρια

Δεν υπάρχουν σχόλια: