Σελίδες

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Το νόημα της ημέρας δεν αλλοιώνεται! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!


 
Αυτό που συνέβη σήμερα στην Θεσσαλονίκη είναι η υγιέστατη οργή του κόσμου που την προκάλεσαν οι ίδιοι. Έσπειραν ανέμους και αρχίζουν να θερίζουν θύελλες.
Ο κόσμος έκανε το αυτονόητο, όσο κι αν θέλουν τα παπαγαλάκια και οι κυβερνητικοί να κυνηγάνε χείμερες και να βλέπουν μεμονωμένες ομάδες, χρυσές αυγές, ή παραστρατιωτικές παραθρησκευτικές ομάδες, πολιτικά κόμματα ή οτιδήποτε άλλο κατεβαίνει στο κεφάλι τους, η αλήθεια είναι μία. Κάποιοι ξεκίνησαν
τις διαμαρτυρίες και η της αγανάκτησης απλώθηκε στον κόσμο. Σε προηγούμενα χρόνια σε φαινόμενα αντιδράσεων οι κόσμος αποχωρούσε και αποστρεφόταν τέτοιες ενέργειες. Όχι όμως σήμερα…
Εκδιώχθηκαν οι πολιτικοί, πολίτες ανέβηκαν στην εξέδρα των επισήμων και η παρέλαση των πολιτικών τμημάτων έγινε μπροστά στον κόσμο. Η παρέλαση ΔΕΝ ακυρώθηκε από τον κόσμο, όπως λένε τα τσουτσέκια των ΜΜΕ, απαίτηση των πολιτών ήταν να φύγουν οι προδότες, όχι τα τμήματα της παρελάσεως.
Αν δεν περίμεναν τέτοιες αντιδράσεις κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου! Ο κόσμος βράζει και περιμένει μια σπίθα να ξεσπάσει την οργή του. Εδώ μας οδήγησε η εθνοσωτήριος πολιτική τους.
Είναι ώρα να φανούμε άξια τέκνα, άξιων προγόνων
Το νόημα της ημέρας δεν αλλοιώνεται! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: