Σελίδες

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου – Χριστόφια και ασφαλώς ο ηλίθιος ο δικός μας θα συμβούλευσε τον άλλο ηλίθιο να γράψει στα αρχ...ια του το πόρισμα και τους Κύπριους


 

by Λουκάς

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια είχε σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου. Κατά την διάρκεια της επικοινωνίας, ο Πρόεδρος Χριστόφιας, με πρωτοβουλία του οποίου έγινε η επικοινωνία, ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για το πόρισμα από την έρευνα σχετικά με την έκρηξη της 11ης Ιουλίου στη Ναυτική Βάση "Ευάγγελος Φλωράκης" στο Μαρί.
Τον ενημέρωσε επίσης, για τις ερευνητικές δραστηριότητες εντοπισμού υδρογονανθράκων που διεξάγει η Κύπρος στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, καθώς και για την πορεία των συνομιλιών για το Κυπριακό. Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στον Πρόεδρο Χριστόφια και στις προσπάθειές του για ουσιαστική πρόοδο των συνομιλιών. Οι δυο ηγέτες επισήμαναν την ανάγκη αποφυγής έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και την ανάγκη τήρησης υπεύθυνης στάσης από όλους τους εμπλεκόμενους.

Geopolitics & Daily News

Δεν υπάρχουν σχόλια: