Σελίδες

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ο Παπανδρέου σκέφτεται να παραιτηθεί......!!!!


Financial Times Deutschland: Ο Παπανδρέου σκέφτεται να παραιτηθεί

Σύμφωνα με τους γερμανικούς Financial Times, ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου εμπιστεύτηκε στους συνεργάτες του πως σκέφτεται να παραιτηθεί και ουσιαστικά η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές. Η αιτία σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι πως είναι ανίκανος να κυβερνήσει μιας και οι αποφάσεις παίρνονται από αλλού, δηλώνει κουρασμένος (αυτό το έπαθε και ο προηγούμενος) και κατανοεί τις διαμαρτυρίες των Ελλήνων πολιτών.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κος Μόσιαλος όπως γράφει η γερμανική έκδοση των Financial Times δήλωσε πως τα συγκεκριμένα σενάρια είναι ανακριβή και τα διέψευσε. Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τη συνεχόμενη πίεση της αντιπολίτευσης να ωθηθεί η χώρα σε εκλογές ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στη πρόσφατη προσπάθεια των αρχηγών των δύο μεγαλυτέρων ελληνικών κομμάτων για συναίνεση που ωστόσο έπεσε στο κενό.
“Η Ελλάδα είναι ο  αποδιοπομπιαίος τράγος της Ευρωζώνης” επισήμανε πριν μερικές ημέρες ο ίδιος υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, την ώρα που το ελληνικό χρηματιστήριο καταποντίζενται καθημερινά παρέα με την ελληνική αγορά, ολοκληρώνει το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: