Σελίδες

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Αν κατάλαβα καλά χοντρέ απειλείς! Απειλείς ίσως αυτούς που σε απείλησαν και εκβίασαν στο παρελθόν, κουνώντας τώρα εσύ το χοντροδάκτυλό σου, αλλά απειλείς από θέσεως ισχύος αντιπρόεδρος γαρ. Απειλείς τους ανθρώπους που σε έκαναν αυτό που είσαι και καλά τους κάνεις γιατί τα λάθη πρέπει να πληρώνονται σ΄ αυτήν εδώ την ζωή. Ταυτόχρονα όμως χοντρέ δείχνεις την ποιότητά σου σαν άνθρωπος... Ήγγικεν γαρ το τέλος της διαπλοκής λαμόγια...


 Eντάλματα σύλληψης των δύο μεγαλομετόχων του καναλιού ALTER, του Κώστα Γιαννίκου και του Γιώργου Κουρή εξέδωσε η εισαγγελία σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης αφορά χρέη της συγκεκριμένης εταιρείας και άλλων εταιριεών τους προς το δημόσιο.
ImageΣε ότι αφορά τον δεύτερο χθες είχε πάει να επισκεφθεί τον υπουργό Οικονομικών Ε.Βενιζέλο, αλλά η συνάντησή τους ήταν εξαιρετικά σύντομη και αργότερα στην ομιλία του στην Βουλή ο υπουργός Οικονομικών είπε την φράση "Είναι καιρός να ξαναγνωριστούμε με αυτούς που μας κουνάνε το δάκτυλο μπροστά στο πρόσωπο".
Τα μέσα ενημέρωσης των δύο ανθρώπων του τύπου, (ALTER, Aυριανή, Επενδυτής, Ιnformer κλπ) εσχάτως ασκούσαν ιδιαίτερα έντονη κριτική στην κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: