Σελίδες

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτο θράσος στην Κύπρο του Χριστόφια: Έστειλαν λογαριασμό νοσοκομείου σε θύμα της έκρηξης στην Κύπρο!


Το θράσος και η αδιαφορία ορισμένων δεν έχουν όρια. Ενώ η Κύπρος δεν έχει ξεχάσει ακόμη το τι έγινε τον Ιούλιο από την έκρηξη στο Μαρί και τα 13 θύματα κάποιοι στέλνουν λογαριασμούς σε θύματα!

Για τη νοσηλεία του 28χρονου ειδικού αστυφύλακα Χριστόδουλου Αντωνίου στο νοσοκομείο, η οικογένεια του έλαβε τις προηγούμενες μέρες ένα λογαριασμό €833.

Μετά την έκρηξη στο Μαρί, ο 28χρονος νοσηλεύτηκε στην εντατική με πολύ σοβαρά τραύματα και υποβλήθηκε σε σωρεία χειρουργικών επεμβάσεων σε Κύπρο και εξωτερικό, ενώ σήμερα νοσηλεύεται στο Ισραήλ, όπου παλεύει για να ξαναβρεί το φως του.

Κι όμως. Σε αυτόν τον άνθρωπο, το νοσοκομείο Λευκωσίας απέστειλε τιμολόγιο €833 για τη δεκαπενθήμερη παραμονή του στην Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας (από 13 εώς 26 Ιουλίου).

Όπως γράφει η κυπριακή εφημερίδα “Φιλελεύθερος” η γκάφα έγινε γνωστή και το νοσοκομείο απολογήθηκε. Γιατί όμως έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και ειδικά όταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος δίνει μάχη για να μπορέσει να δει ξανά το φως της ημέρας. OnAlert

Δεν υπάρχουν σχόλια: