Σελίδες

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Λ.Παπαδήμος ... πρεσσάρει προσωπικά Α.Σαμαρά για νέα μέτρα


ImageΣήμερα Δευτέρα στις 6 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Λ.Παπαδήμος θα συναντηθεί με τον με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντ. Σαμαρά, προκειμένου να τον μεταπείσει σε ότι αφορά την στήριξη των μέων μέτρων που σκοπεύει να πάρει η ο ίδιος και έχουν ήδη αποδεχθεί ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ.
Η συνάντηση των Λ.Παπαδήμου και Α.Σαμαρά θεωρείται κρίσιμη καθώς τυχόν άρνηση της Ν.Δ. να στηρίξει τα νομοθετήματα θα περάσει αναγκαστικά μόνο με τις ψήφος ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ και πειδή το τελευταίο αρνείται να "εκτεθεί" χωρίς να έχει την κάλυψη της Ν.Δ., μάλλον πάμε μένει μόνο το ΠΑΣΟΚ.

Η επόμενη συνάντηση θα γίνει με τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ και πρώην Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου και θα ακολουθήσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης που ζήτησε μάλιστα και συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, κάτι το οποίο η Ν.Δ. μέχρι στιγμής απορρίπτει.  

Η τρόϊκα θέλει νέα μέτρα, οι δανειστές θέλουν ... ολόκληρη της χώρα για να συναινέσουν σε "κούρεμα" 50% και αυτό όχι όλοι, οι "παπαδημικοί" φαντασιώνονται το πακέτο των 89 δισ. ευρώ και εκβιάζουν με την δήθεν λήψη του τον ... Μάρτιο και η κυβέρνηση Παπαδήμου θέλει να μειώσει τις επικουρικές συντάξεις, να μειώσει τους μισθούς και να κόψει τα δώρα στον ιδιωτικό τομέα κλπ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: