Σελίδες

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Και αναρωτιέται κανείς αυτοί οι άνθρωποι οδηγήσανε τη χώρα σε μια πρωτοφανή καταστροφή ακόμα και τώρα συνεχίζουν την ίδια πολιτική; Κι όμως είναι έτσι....


Θρασείς, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα
 


Η άγρια επίθεση της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚεναντίον της Ελληνικής κοινωνίας και της δημόσιας περιουσίας είναι αναμφισβήτητο γεγονός, όσο και η συνέχιση της καταστροφικής για τον τόπο και τους πολίτες οικονομικής (και όχι μόνο) πολιτικής από την κυβέρνηση Παπαδήμου (και των τριών κομμάτων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ που την στηρίζουν).
Δυόμισι χρόνια οι ολετήρες προελαύνουν και δεν έχουν αφήσει τίποτε όρθιο, Σύνταγμα, νόμους, θεσμούς, μισθούς, συντάξεις κλπ. Το κοινοβούλιο έχει πρακτικά καταργηθεί και οι κυβερνώντες θρασείς, αδίσταχτοι, ανάλγητοι, διεστραμμένοι, ξετσίπωτοι και μοιραίοι έχουν εξαπολύσει πόλεμο κατά της κοινωνίας και της δημοκρατίας.
Σε αγαστή συνεργασία οι ακροδεξιοί του ΛΑΟΣ μαζί με τους δεξιούς νεοφιλελεύθερους της ΝΔ και τους «σοσιαλιστές» νεοφιλελεύθερους του ΠΑΣΟΚ συσπειρώνονται εναντίον του λαού.
Οι κυβερνώντες, υπάλληλοι του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος... και του μεγάλου κεφαλαίου, έχουν βαλθεί να εξοντώσουν τους πολίτες, να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό, να καταργήσουν τη δημοκρατία και τέλος να παραδώσουν μπιρ παρά την περιουσία του Ελληνικού δημοσίου στους ξένους επενδυτές (και τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που φαίνεται πως υπάρχουν στο Αιγαίο).

Η αποκρουστική παρουσία τους στα κανάλια και στους δημόσιους χώρους (σε όσους μπορούν δηλαδή να παραβρεθούν χωρίς τον κίνδυνο να προπηλακιστούν από αγανακτισμένους πολίτες) και η ξύλινη φασίζουσα γλώσσα τους δημιουργούν μιαν εφιαλτική εικόνα σαν να ζούμε σε κοινωνίες φασιστικές και αποκλεισμένες, από πολιτικούς διεφθαρμένους και αδίσταχτους.
Φυσικά η κατάσταση που οδήγησαν τη χώρα οι πολιτικοί δεν φαίνεται να τους απασχολεί καθόλου καθώς ψηφίζουν από τη μία νόμους ρουσφέτια και από την άλλη νόμους που τους απαλλάσσουν από ενδεχόμενη τιμωρία (νόμος περί ευθύνης υπουργών κλπ).
Και αναρωτιέται κανείς αυτοί οι άνθρωποι οδηγήσανε τη χώρα σε μια πρωτοφανή καταστροφή ακόμα και τώρα συνεχίζουν την ίδια πολιτική; Κι όμως είναι έτσι.
Όπως λέει και ο λαός «σου έρχεται να σπάσεις την τηλεόραση» όταν τους ακούς για τα ψέματα που εκφέρουν και το θράσος τους που περισσεύει.
Βέβαια, όπως έχουμε γράψει και άλλες φορές, στο πλευρό τους ευρίσκονται τα διεφθαρμένα ΜΜΕ για να τους συμπαρασταθούν με ψεύδη και ή διατσρέβλωση απόκρυψη γεγονότων.
Οι πολιτικοκοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις αυτές εντάσσονται στην απόπειρα για παγκόσμια κυριαρχία του μεγάλου κεφαλαίου που δεν έχει πατρίδα και στην κατάργηση των εθνών.
Αν στην Ελλάδα αποδομείται η παιδεία, καταστρέφεται η γλώσσα, «διορθώνεται» η ιστορία, καταργούνται οι έννοιες «Εθνικός» σαν η λέξη να αποτελεί μίασμα και υπάρχει διαπιστωμένη μειωμένη εθνική κυριαρχία και αδιαφορία των κυβερνώντων για τα δικαιώματα της χώρας (ΑΟΖ), αυτά δεν γίνονται μήπως για την μακροπρόθεσμη διάλυση του ελληνικού έθνους και την ένταξή του στον παγκόσμιο χυλό των χωρών της διεθνοποίησης;
Ακόμα και αυτή η άνευ προηγουμένου ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών στη χώρα σε πολλές χιλιάδες κάθε μήνα που με την αυξημένη εγκληματικότητα έχουν ήδη κάνει τη ζωή των Ελλήνων πολιτών αφόρητη είναι τυχαία; Η απραξία της πολιτείας είναι συμπτωματική;
Τα χρόνια που περνούμε είναι από τα πιο κρίσιμα για την περίοδο μετά τον Β! παγκόσμιο πόλεμο. Δεν ξέρω πόσοι από μας έχουμε πραγματικά καταλάβει τι συντελείται στις μέρες μας, τι αλλαγές δρομολογούνται, τι ανθρώπινα και εργατικά δικαιώματα πολλών δεκαετιών χάνονται με ταχύτητα μέρα με την μέρα.
Ο παρανόμως πρωθυπουργεύων κ Παπαδήμος το έχει δηλώσει ότι κόκκινη γραμμή είναι η «σωτηρία» της χώρας και εννοεί ότι είναι η σωτηρία των τραπεζών και η κινεζοποίηση της χώρας.
Ύστερα από λίγα ακόμα χρόνια καταστροφής και με νέα δάνεια σύμφωνα με το Αγγλικό δίκαιο η χώρα παραδομένη, προδομένη, καθημαγμένη, πτωχευμένη θα γλύφει τις πληγές της που δεν θα θρέφουν. Τότε θα είναι πολύ αργά! πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: