Σελίδες

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗ Ν.Δ. ΔΙΑΛΥΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ... ΛΑ.Ο.Σ...!!!



Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ καί ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε..!!!


Γράφει ο Ανδρέας Μητσόπουλος
Δικηγόρος
Σημάδια έντονου πανικού για το πολιτικό του μέλλον, δείχνουν οι σπασμωδικές κινήσεις και η αγωνία του Καρατζαφέρη, να παραταθεί πάση θυσία ο πολιτικός βίος της υπηρεσιακής κυβέρνησης Παπαδήμου, δήθεν για το καλό του τόπου.
Πίσω από το ρεσιτάλ του άκρατου εγωκεντρισμού του, θεωρώντας τον εαυτό του ρυθμιστή των εξελίξεων και πρόσωπο της ημέρας, κρύβεται η ιδιοτελής τακτική του, να γαντζωθεί όσο γίνεται περισσότερο στην εξουσία, μέσω των 4 υπουργών και υφυπουργών του, που τους τοποθέτησε το μνημονιακό σύστημα, μήπως και σώσει την διαφαινόμενη χαμένη γι’ αυτόν παρτίδα και απομακρύνει...


τον κίνδυνο να βρεθεί σε πολιτικό αδιέξοδο.
Η αστείρευτη και ανερμάτιστη μνημονιακή του λαγνεία, που οδήγησε τον ίδιο σε σύμπλευση με τις δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και του ψευτοπροοδευτισμού και τον ελληνικό λαό στον οικονομικό καιάδα της φρίκης, οι ατέλειωτες και αψυχολόγητες πολιτικάντικες κωλοτούμπες του, που βάζουν τα «γυαλιά» ακόμα και σε καταξιωμένους ακροβάτες και η εν γένει ανιδεολόγητη πολιτική του πορεία, έχουν ήδη προκαλέσει αρρυθμία στο συνονθυλευματικό μόρφωμα του ΛΑ.Ο.Σ.
Τη στιγμή που η κυβέρνηση Παπαδήμου, είναι έτοιμη να λάβει νέα σκληρότερα μέτρα, είναι αδιανόητο για κόμμα που υποτίθεται ότι πιστεύει στις αρχές του Κοινωνικού Πατριωτισμού, να μην βάζει «κόκκινες γραμμές» στο κυνηγητό που υφίσταται ο ελληνικός λαός και να ζητά παράταση του πολιτικού βίου της κυβέρνησης, ακόμη και μέχρι το φθινόπωρο του 2013.
Τον ακούμε βέβαια που και που, ανάλογα με το τί κέρδη θέλει να αποκομίσει, να εκφέρει πατριωτικό λόγο, ομιλώντας για σύσταση Α.Ο.Ζ., κατάργηση του νόμου περί απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες και στρατηγικής σημασίας συμμαχία με τη Ρωσία, αντιγράφοντας τόσο τον πρώην όσο και τον νυν Πρόεδρο της Ν.Δ.
Δεν τον θυμόμαστε όμως να αντιστάθηκε στην υποδούλωση της Πατρίδας στους ανθελληνικούς οικονομικούς κύκλους, όταν στήριζε το ΠΑΣΟΚ με την ψήφο του στο μνημόνιο και την υπαγωγή της χώρας στο Δ.Ν.Τ.
Δεν τον ακούσαμε να εκθέτει τις προτάσεις του ενάντια στην αδηφαγία της Τρόϊκα.
Δεν τον ακούσαμε τότε, παρά τους σημερινούς «λεονταρισμούς» του, να πιέζει προς σύναψη δανείου με τη Ρωσία, τη στιγμή που ο Βλαντιμίρ Πούτιν, μας πρότεινε υψηλού ποσού δάνειο με ιδιαίτερα ελκυστικό επιτόκιο, ώστε να αποφύγουμε την περιπέτεια του Δ.Ν.Τ.
Ο Καρατζαφέρης και η παρέα του, που τον υπακούει δουλικά (άλλωστε συνεργάτες με σκυμμένο το κεφάλι θέλει, γιατί οι άξιοι του προκαλούν δέος), έχουν ξεφύγει από την εποχή που το σύστημα τους χαρακτήριζε ακροδεξιούς, μισαλλόδοξους και φασίστες.
Για να γίνουν αρεστοί στο σύστημα, σήμερα δεν εκπροσωπούν κανέναν ιδεολογικό χώρο στο πολιτικό στερέωμα.
Τα περί πατριωτισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης, που δήθεν διέπουν το ΛΑ.Ο.Σ., καταρρίπτονται καθημερινά με τις αλλοπρόσαλλες θέσεις που διατυπώνει ο ίδιος κάθε μέρα στα φιλικά προς αυτόν κανάλια του συστήματος και κυρίως με την εκ πεποιθήσεως υποταγή στην Τρόικα, μια υποταγή που σύντομα θα καταλήξει μοιραία, σε πλήρη απεμπόληση κυριαρχικών δικαιωμάτων και εθνικής κυριαρχίας.
Σε αντίθεση με αυτό το περίεργο μόρφωμα, η νέα Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά, εκπροσωπώντας όλη ανεξαιρέτως την Κεντροδεξιά, από τους υποστηρικτές του υγιούς Φιλελευθερισμού, ως τους οπαδούς της καθαρόαιμης Λαϊκής Πατριωτικής Δεξιάς, είναι το μόνο κόμμα που διατυπώνοντας γνήσιες και αντρίκιες θέσεις, στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΙΙ, θέσεις που συνεχίζει να ενστερνίζεται και σήμερα, αποτελεί το μοναδικό Φάρο Ελπίδας για την έξοδο από την κρίση.
Πράγματι, ο Αντώνης Σαμαράς, αναλαμβάνοντας υψηλό ρίσκο, δέχθηκε να βρεθεί η Ν.Δ. στο κυβερνητικό σχήμα της κυβέρνησης Παπαδήμου, όχι για την εξασφάλιση αξιωμάτων, αλλά για να συμπράξει στην εξασφάλιση της 6ης δόσης και στην αποφυγή της χρεωκοπίας που προκάλεσε η κυβέρνηση Παπανδρέου, με την απόφαση για διεξαγωγή διχαστικού δημοψηφίσματος.
Δεν αντιμετώπισε ποτέ αυτή την κυβέρνηση ως κάτι μόνιμο, αλλά επιμένει στην βραχεία διάρκειά της, ώστε να οδηγηθεί η χώρα στις κάλπες, στις 19-2-2012 και σε κάθε περίπτωση στις αρχές Απριλίου, πριν το ΠΑΣΧΑ.
Η παρουσία της Ν.Δ. σε αυτήν τη μεταβατική κυβέρνηση, δεν σημαίνει ότι σταματά η Αντιπολίτευση.
Ο Αντώνης Σαμαράς άλλωστε έχει καταστήσει σαφές ότι θα τίθενται «κόκκινες γραμμές», κάθε φορά που θίγονται περαιτέρω, κοινωνικά δικαιώματα, πράγμα που έπραξε, με τη σθεναρή αντίστασή του στην περικοπή των επικουρικών συντάξεων.
Η Ν.Δ., με τον πρωτόγνωρο για τα δεδομένα ελληνικού κόμματος, αντιμνημονιακό αγώνα και την εσωτερική της εξυγίανση, έχει ξανακερδίσει τον κόσμο της Παραδοσιακής Βάσης, που πίκρανε κατά τα 5 χρόνια διακυβέρνησής της, που σε κάθε περίπτωση, πέρα από τα αρνητικά σημεία, είχε να επιδείξει και φλογερό πατριωτισμό με την άσκηση ΒΕΤΟ στο Βουκουρέστι και την υπογραφή συνεργασίας με τη Ρωσία, για την λειτουργία του αγωγού Μπουργκάζ-Αλεξανδρούπολη, συμφωνία που χάλασε το ΠΑΣΟΚ.
Ο Καρατζαφέρης αντίθετα, που αποδείχθηκε ανάξιος των προσδοκιών 400.000 ανιδιοτελών πατριωτών της Λαϊκής Δεξιάς, προερχομένων κατά κύριο λόγο από τη Ν.Δ., βλέπει τώρα το κόμμα του να διαλύεται και να τον εγκαταλείπουν ένα-ένα τα στελέχη του ανά την επικράτεια, μολονότι οι δημοσκοπήσεις των φιλοπασοκικών ΜΜΕ, τον θέλουν εντός Βουλής με υψηλά ποσοστά για να στερήσει την αυτοδυναμία της Ν.Δ.
Όσο βρίσκεται στη Βουλή και πριν βρεθεί στα αζήτητα, θα ελπίζει ότι θα προλάβει να διαπραγματευθεί το δυσοίωνο μέλλον του. Γι’ αυτό ενδιαφέρεται διακαώς να παραταθεί η κυβερνητική θητεία του Λουκά Παπαδήμου, δηλώνοντας ότι θα τον στηρίξει με κάθε τρόπο.
Η εμμονή του Καρατζαφέρη να υψώνει κάθε φορά «σημαία ευκαιρίας», σύντομα θα αποβεί μοιραία.
Ο λαός αποζητά ξεκάθαρες πολιτικές και όχι μεσοβέζικους ακροβατισμούς.
Η Λαϊκή Δεξιά, παραδοσιακή ραχοκοκκαλιά της Ν.Δ., που βρίσκεται και πάλι μαζικά, σε επίπεδο άξιων στελεχών αλλά και ψυχωμένων φηφοφόρων, προ των πυλών της Παράταξης, θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους εκμεταλλευτές των εθνικών ευαισθησιών του λαού και θα δώσει στα πολιτικά χαρακώματα, αβυσσαλέο αγώνα και την τελική ώθηση για τη Νίκη στις Εκλογές.
Νίκη που θα είναι ΝΙΚΗ του Ελληνικού Λαού, ενάντια στους ξένους δυνάστες και τις εγχώριες θεραπαινίδες τους.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ. πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: