Σελίδες

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Οι πολιτικές εξελίξεις των ΓΙΓΑΝΤΩΝ της Ελλάδος


Μετά από τις αλλεπακόλουθες πολιτικές εξελίξεις ο απλός πολίτης πρέπει να είναι μπερδεμένος. Οι Γίγαντες της πολιτικής έχουν διασπασθεί. Καταρχάς ο Επαγγελματίας πολιτικός κ Χρήστος Παπουτσής που τα κατορθώματα του μπορούν να γεμίσουν άπειρες κόλλες χαρτιού με αόρατο μελάνι, επιθυμεί να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ. Σαν το πιο πετυχημένο υβρίδιο που δημιούργησε ο γενετιστής Ανδρεάς Παπανδρέου, είναι και ο πιο κατάλληλος να ηγεθεί του κόμματος. Ο Χρήστος Παπουτσής ήταν ο πρώτος αμιγώς Homo Pasokus Lamogius. Όντως υπήρχαν πολλοί αξιόλογοι Πασόκοι την π.Χ. (προ Χρήστου) εποχή, αλλά ο κ. Χρήστος Παπουτσής αποτέλεσε πετυχημένο πείραμα. Ήταν ένα trial τεστ: εάν ένας τέτοιος άνθρωπος με φανερή έλλειψη σοβαρών προσόντων μπορεί όχι μόνο να επιβιώσει αλλά και να ανεβεί σε αξιώματα μόνο και μόνο γιατί...
ανήκε στο Κόμμα . Από φοιτητής πρόεδρος της ΕΦΕΕ, ανέβηκε σε όλα τα σκαλιά της πολιτικής μόνο και μόνο γιατί ήταν ΠΑΣΟΚΟΣ (καθαρός 100%). Ευρωβουλευτής, Επίτροπος, Βουλευτής και Υπουργός. Το πείραμα ήταν επιτυχία και έτσι καθιερώθηκε ο Homo Pasokus. Ένας άνθρωπος που πραγματικά από όπου πέρασε τα κατορθώματα του, ακόμα γράφονται (με αόρατο μελάνι). Η ανάληψη της προεδρεία από τον κ. Χρήστο Παπουτσή θα επιφέρει το Coup De grace στην σταδιοδρομία του Γίγαντα της πολιτικής (και της γενετικής). Είναι η φυσική επακολουθία της εξέλιξης, το Κόμμα και η κοινωνία που φτιάχτηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου, να ηγηθεί από τον αντίστοιχο Frankenstein.

Από την άλλη μεριά υπάρχει ο Πάνος Κάμμενος, ο προστάτης της Ελλάδος από τα «κακά ξένα» (επειδή από ντόπια γέμισε ο τόπος) συμφέροντα. Ο Πάνος Κάμμενος ένας νέος με πολύ θυμό, δημιουργεί ένα κόμμα για ανεξάρτητους Έλληνες. Ο Κάμμενος ύστερα από το email του yfipourgos τώρα θα δημιουργήσει και το aneksartitosellinas@ σαν συνέχεια της προόδου. Ο κ. Καμμένος είναι τόσο ανεξάρτητος από τα κακά ξένα συμφέροντα, παρόλα που βρίσκεται  συνέχεια στο twitter και στο facebook. Πηγές λένε ότι για να ενισχύσει την ανεξαρτησία την δική του και των λοιπών Ελλήνων θα δημιουργήσει τις Ελληνικές εκδόσεις των παραπάνω εργαλείων. Σε λίγο θα αρχίσει να στέλνει προσκλήσεις για το ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ (COPYRIGHT W&R) και για το Κεηλαδόνι.

Οι Διαγραφέντες του ΠΑΣΟΚ, Καστανίδης και Κατσέλη, Θέλουν να δημιουργήσουν και αυτοί κόμμα. 2 άλλοι γίγαντες της ντόπιας πολιτικής, δημιουργήματα και αυτοί Homus Pasokus. Η Κατσέλη και ο Καστανίδης είναι και αυτοί επιτυχημένα προϊόντα αλλά όπως έγινε και στην ταινία highlander- there can be only ONE! Το ΠΑΣΟΚ έχει εκθρέψει τόσα ταλέντα που είναι λογικό να θέλουν να κανούν τα δικά τους κόμματα. Π.χ. η ΝΔ προσπάθησε και η ίδια ένα μπλε ΠΑΣΟΚ.

Η ΔΗΜ.ΑΡ του κ. Κουβέλη μπορεί να χαρακτηρισθεί σαν ένα κόμμα με σταθερές πολιτικές αξίες και θέσεις. Εάν η ΔΗΜ.ΑΡ ήταν δελτίο καιρού τότε το κείμενο θα διάβαζε ως εξής: Αύριο μπορεί να βρέξει, αλλά μπορεί και όχι. Υπάρχει περίπτωσή ηλιοφάνειας καθώς και πιθανότητα χιονοπτώσης. Η ΔΗΜ.ΑΡ έχει εφαρμόσει την τέχνη του Κινέζου SUN TZU : μπέρδεψε τον αντίπαλο σου, ώστε ποτέ να μην είναι σίγουρος για τις προθέσεις σου. Ο πιο εύκολος τρόπος για το παραπάνω είναι να μην ξέρεις ούτε εσύ που πας και τι θες να κάνεις. Άλλη στρατηγική της ΔΗΜ.ΑΡ είναι να βλέπει ποίες είναι οι τρεις πιο διάσημες θέσεις της κοινωνίας και να της υιοθετεί (έστω και εάν η μια αναιρεί την άλλη). Π.χ. ΝΑΙ στο ΕΥΡΩ, ΝΑΙ στα χρήματα των ξένων, ΟΧΙ σε Μέτρα, ΟΧΙ σε αλλαγές στο Δημόσιο, ΝΑΙ σε νέα Δάνεια κλπ κλπ.

Ο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη από την άλληθα μείνει στην ιστορία για την φοβερή δήλωση : Δεν συμφωνώ με τα μέτρα που συμφώνησα προχτές. Τέλος το ΚΚΕ είναι σταθερό, όσο σταθερό έχει παραμείνει από το Θάνατο του Στάλιν. Το Ελληνικό ΚΚ είναι το μοναδικό ΚΚ που ακόμα δεν έχει συνηδειτοποιήσει ότι ο Στάλιν και ο Σταλινιμσός έχουν πεθάνει.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: