Σελίδες

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΣΚΕΨΕΙΣ !!! Δεν είναι τυχαίο ότι κατά την πρωθυπουργία του ΓΑΠ, η χώρα χρεοκόπησε και συγχρόνως “ανακαλύψαμε” ότι έχουμε ώς χώρα το πλουσιότερο σε υδρογονάθρακες υπέδαφος.



Εστρεψα την σκέψη μου στο άμεσο παρελθόν μας ώς χώρα, ώς Έλληνας πολίτης, και αντίκρυσα μιά άλλη πραγματικότητα, η οποία επιμελώς απεκρύβη και δομήθηκε μεθοδικά τα τελευταία 35 χρόνια.

Μιά πραγματικότητα όμως, μέσα στην οποία “μεγάλωσα”, "παιδεύτηκα", με την κυριολεξία του όρου, και εφησύχασα, εναποθέτοντας την “τύχη” την δική μου και των απογόνων μου, της πατρίδας μας, σε ένα πολιτικό σύστημα, το οποίο φάνηκε μικρότερο των περιστάσεων, πλήρες μετριοτήτων και αφρόνων πολιτικών, υπαλλήλων ξένων συμφερόντων, “αεριτζήδων” κατά το κοινώς...

λεγόμενον.
Ήμουν νιός και εγέρασα όπως λέει και η δημοτική ρήση, αναπολώντας τίς χαμένες ευκαιρίες και κρίνοντας την πολιτική απάτη την οποίαν υπέστην εγώ και άλλα 10 εκατομμύρια συνέλληνες. 

Νοιώθω οργισμένος, διότι δεν έχω την ευκαιρία και τον χρόνο να επανορθώσω, να αποδώσω τίς ευθύνες εκεί που τούς αξίζει να αποδωθούν, σε αυτούς οι οποίοι με εξαπάτησαν και ωφελήθηκαν παντιοτρόπως.

Σε αυτούς οι οποίοι μου εστέρησαν την δυνατότητα να διαμορφώσω ένα κοινωνικό περιβάλλον, ανάλογο των προσδοκιών μου, για τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου.


Σε αυτούς οι οποίοι επι 30 χρόνια “γλεντούσαν” είς βάρος μου, και τώρα μού στέλνουν να πληρώσω τον “λογαριασμό” ενός μη βιώσιμου χρέους.

Σε αυτούς που ακόμη και σήμερα έρχονται ως “πρόθυμοι σωτήρες” να με σώσουν, από αυτό που οι ίδιοι προκάλεσαν. 

Η Ελλάδα ως χώρα η οποία “βγήκε” από μια στρατιωτική δικτατορία το 1975, “ανέθρεψε” ένα οικονομικο-πολιτικό σύστημα επί 35 χρόνια, βασισμένο σε δάνεια από “εταίρους” και “φίλους”. 

Οι πολιτικές ηγεσίες αυτού του τόπου, οδηγώντας-διοχετεύοντας τα χρήματα από τα δάνεια στην “κατανάλωση”, και στην πολιτική τους επιβίωση, απαξιώνοντας πλήρως την παραγωγική βάση της χώρας, "αποβιομηχάνησαν" την χώρα, οι αγορές των "αγροτικών οχημάτων", η "ανέγερση ξενοδοχείων", οι "επιδοτήσεις", γινόταν με δανεικά. 
Δημιούργησαν με αυτόν τον τρόπο, μια επίπλαστη κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα, μια κοινωνία "πλαστής ευφορίας". 

Ο πολιτικός κόσμος, το πολιτικό προσωπικό της χώρας, την τελευταία 35ετία αναπτύσσοντας την διαπλοκή και την αναξιοκρατία ως μέθοδο, εγκαθίδρυσε το λεγόμενο “πελατειακό κράτος”, εξυπηρετώντας πλήρως τα προσωπικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα αυτών τους οποίους εκπροσωπούσαν.

Συνεστήθη ένα κράτος, με πολίτες διαφόρων κατηγοριών, και πολιτικούς οι οποίοι φρόντισαν να διασφαλίζουν μέσω αναθεωρήσεων του Ελληνικού συντάγματος, ψηφισμάτων Ζ!, νόμων περί ευθύνης υπουργών, νόμος περί τού “πόθεν έσχες”, κτλ, το ακαταδίωκτο ή αλλιώς την προστασία τους, από ευθύνες τις οποίες ούτως ή αλλιώς είχαν απέναντι στην κοινωνία και τον Ελληνικό λαό, ως εκ της θέσης των, δηλ. της άσκησης δημόσιας εξουσίας και διαχείρισης, για τα οποία υποχρεούνται να λογοδοτήσουν στον Ελληνικό λαό.

Η συμπερασματική κατάληξη αυτής της διαδρομής στο παρελθόν, σε συνδυασμό με την “κρίση”, ειδικότερα των δύο τελευταίων ετών, είναι καταλυτική, με οδηγεί χωρίς επιφύλαξη να συμπεράνω, ότι η “μεταπολίτευση” στην Ελλάδα ήταν προσεκτικά σχεδιασμένη και επιμελώς εφαρμοσμένη σε ότι αφορά την οικονομική και πολιτική διαχείριση των “πραγμάτων”. Από ποιους, το δείχνει το παρόν πολιτικό σύστημα και το υπό "κατασκευή" μελλοντικό!!!

Η χώρα δεν ήρθε “τυχαία” σε αυτήν την κατάσταση χρεοκοπίας, δεν είναι “τυχαίο” το γεγονός ότι ο ΓΑΠ, ήταν ο πολιτικός ο οποίος είπε “ΝΑΙ” στο σχέδιο Ανάν πρίν απο μερικά χρόνια, πρίν ακόμη αποφασίσουν οι ίδιοι οι Κύπριοι, δεν είναι τυχαίο ότι έγινε πρωθυπουργός ύστερα απο την “βίαιη αποπομπή” του κ. Κ. Καραμανλή, μέσω εκλογών

Δεν είναι τυχαίο ότι κατά την πρωθυπουργία του ΓΑΠ, η χώρα χρεοκόπησε και συγχρόνως “ανακαλύψαμε” ότι έχουμε ώς χώρα το πλουσιότερο σε υδρογονάθρακες υπέδαφος, εξ’ ίσου σημαντικό άν όχι μεγαλύτερο και απο αυτό της Μέσης Ανατολής.

Δέν είναι τυχαίο το "πολιτικό πραξοκόπημα" της 11 Νοεμβρίου 2011, με εγκατάσταση πρωθυπουργού και κυβέρνησης στην χώρα, χωρίς εκλογές.


Τίποτα δεν είναι πλέον “τυχαίο”, όλα προέρχονται μέσα απο έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό, του οποίου την εφαρμογή, όπως φαίνεται, ανέλαβαν ξένοι και ντόπιοι “πρόθυμοι σωτήρες”, χρησιμοποιώντας υποτελείς και δοσίλογους εγχώριους πολιτικούς.

“και ο στεναγμός μου από σού οὐκ απεκρύβη ...” 

Τόν “λόγο” πλέον τον έχει ο Ελληνικός λαός !!!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: