Σελίδες

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Τα προεκλογικά στρατόπεδα του Χρυσοχοΐδη!


Τριάκοντα ( όσα και τα αργύρια-απλή σύμπτωση...) στρατόπεδα για λαθρομετανάστες θα ιδρύσει-λέει- ο κ. Χρυσοχοΐδης σε όλη την Ελλάδα, για να φιλοξενεί μέσα (;) σ αυτά 1000 λαθρομετανάστες στο κάθε ένα!

Δηλαδή, θα φιλοξενηθούν 30.000 λαθρομετανάστες συνολικά σ αυτά.
Με τους υπόλοιπους 1.970.000 λαθρομετανάστες τι θα γίνει; Θα τους δώσουν...εκλογικά βιβλιάρια ή θα επανδρώσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις και την ΕΛ.ΑΣ ;
Αυτά είναι προεκλογικά μπαγιάτικα σενάρια, που υποτιμούν τη νοημοσύνη του Ελληνικού λαού. Φαίνεται, ότι το "ηθικό" του ΠΑΣΟΚ εξυψώθηκε αφού βρέθηκαν- έστω και μερικές χιλιάδες- μαζοχιστές που πήγαν και ψήφισαν στις εσωκομματικές μονοθέσιες "εκλογές"!

'Ετσι, απεφάσισε ο κ. Χρυσοχοΐδης να καθαρίσει την Αθήνα (μακάρι να γινόταν) από τους λαθρομετανάστες, προεκλογικά, με διαδικασίες του...

κατεπείγοντος, για να κερδίσει ψήφους από τους εξαθλιωμένους και καθημαγμένους κατοίκους των Αθηνών.
Θα μπορούσε ίσως να το επιτύχει, δυσαρεστώντας μόνο μερικά κομπλεξικά ψευτοπροοδευτικά οικολοκοκκινοπρασινίζοντα κατάλοιπα της ψευτοκουλτούρας, εάν τους φόρτωνε σε πλοία και τους έστελνε με one way ticket στις πατρίδες τους, ή αν τους επέτρεπε- έστω και κρυφά- να φύγουν από μόνοι τους να πάνε όπου θέλουν εκτός Ελλάδος και μόνο τότε θα μπορούσε να καυχηθεί ότι έκανε κάτι καλό-επιτέλους- για την Ελλάδα. Βέβαια, κάτι τέτοιο θέλει κότσια, που είναι "είδος εν ανεπαρκεία" και δυστυχώς δεν υπάρχουν πια Μπαϊρακτάρηδες να ξεβρωμίσουν τηνΑθήνα...

Το όλο σχέδιο είναι καταδικασμένο σε αποτυχία για τέσσερις βασικούς λόγους:


1- Το ποσοστό των λαθρομεταναστών που θα "φιλοξενηθούν" είναι ασήμαντο σε σχέσει με τον αριθμό τους.

2- Η όλη κίνηση γίνεται με προχειρότητα και βιασύνη για προεκλογικούς λόγους ( στο γόνατο! )

3- Οι αντιδράσεις που θα προκληθούν στις τοπικές κοινωνίες θα είναι τέτοιες που θα οικτίρει εαυτόν για τομεγάλο φιάσκο που αναμένεται να υποστεί, του οποίου το πολιτικό κόστος θα είναι σημαντικά ανώτερο από το όποιο πολιτικό κέρδος πιστεύει (κακώς) ότι θα αποκομίσει!

4- Το όλο σχέδιο είναι θνησιγενές και δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί ούτε μερικώς, αφού δεν υπάρχει ούτε η απαραίτητη κτηριακή υποδομή, ούτε η επάνδρωση με "ιδιωτικούς" φύλακες είναι δυνατή σε τόσο σύντομο χρόνο και χωρίς νομικό καθεστώς που να τους καλύπτει, ούτε Αστυνομικοί υπάρχουν για να φρουρούν εξωτερικά τριάντα στρατόπεδα!

Το πιο πιθανόν είναι, εάν τελικά καταφέρει να "μαντρώσει" κάποιο αριθμό λαθρομεταναστών, αυτοί ναμπαινοβγαίνουν ανενόχλητοι στα στρατόπεδα, να ληστεύουν και να τρομοκρατούν τις γύρω περιοχές και να μεταβάλουν τα στρατόπεδα σε μουσουλμανικά χωριά-γκέτο ληστοσυμμοριών.

Έτσι άλλο ένα ...μεγαλόπνοο σχέδιο του ...εξ αντανακλάσεως εξολοθρευτή της "17 Νοέμβρη" θα τεθεί εις τον κάλαθο των αχρήστων.

Κλείνουμε με ένα "καρφάκι":
Στην περιοχή της Βέροιας υπάρχουν πολλά στρατόπεδα κενά. Θα χρησιμοποιήσει έστω και ένα από αυτά;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: