Σελίδες

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Οι τούρκοι ριζώνουν τη κατοχή σε γεώτρηση 3000 μέτρων

Πολύ σωστά ο εκπρόσωπος του ελληνικού υπουργείου εξωτερικών κ. Δελαβέκουρας , χαρακτηρίζει την έναρξη γεώτρησης στα κατεχόμενα για εξεύρεση υδρογονανθράκων , ως άλλη μια απόδειξη του γεγονότος της εισβολής και κατοχής που είναι και η ουσία του κυπριακού.
Η Τουρκία με την ενέργεια αυτή δείχνει ότι δεν σέβεται κανένα νόμο και κανένα διεθνές δίκαιο. Σε ένα κόσμο που προσπαθεί να θέσει ένα νομικό πλαίσιο ειρηνικής συμβίωσης των εθνών , η Τουρκία προτάσσει το δίκαιο του ισχυροτέρου . Εγώ είμαι λέει ο δυνατός , θα σε σφάξω να πάρω την γη σου και τη τιμή σου .
Τα Ηνωμένα Έθνη και η Ευρωπαϊκή Ένωση κάνουν πως δεν βλέπουν αυτή την θηριωδία και μάλιστα συζητούν και προετοιμάζουν την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.
Η συμπεριφορά της Τουρκίας όχι μόνο έναντι ημών των Ελλήνων της Κύπρου αλλά και έναντι των Κούρδων , των Ποντίων , των Αρμενίων , των Ασσυρίων και άλλων εθνοτήτων της Μικράς Ασίας , αντιπροσωπεύει την απόλυτη βαρβαρότητα και κτηνωδία.
Είναι μεγάλο λάθος της Ευρώπης να ανοίξει τις πύλες της στην βαρβαρότητα επειδή...

τούτο επιβάλλει το συμφέρον της χρηματοπιστωτικής ολιγαρχίας που καταστρέφει το όραμα της ένωσης των ευρωπαϊκών εθνών.
Είναι λυπηρό επίσης που το πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου , μη εξαιρουμένης και της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής , συνέδεσε την επίλυση του κυπριακού με την προσπάθεια ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε..
Η στρατηγική που εδράζεται πάνω σε αυτή την σχέση αρνείται να κατανοήσει την ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ σημασία της ενότητας των ευρωπαϊκών εθνών.
Η Τουρκία είναι ένα ξένο σώμα , ένα καρκίνωμα για την Ευρώπη και δεν πρέπει ποτέ να επιτραπεί η είσοδος της σε αυτήν , αλλά τουναντίον οφείλει η Ευρώπη των εθνών που εμείς οι εθνικοκοινωνιστές οραματιζόμαστε να ακολουθήσει την στρατηγική επιβολής του δικαίου στην Μικρά Ασία και απελευθέρωσης των καταπιεσμένων γηγενών εθνοτήτων της.
Αυτή πρέπει να είναι η γραμμή των Ευρωπαίων εθνικοκοινωνιστών και της Ευρώπης των εθνών .
Η Αγιά Σοφιά πρέπει να επιστρέψει στους ορθόδοξους χριστιανούς , όπως και ο ναός της Αρτέμιδος στην Έφεσο στους τιμητές της θεάς.
Οι συνομιλίες με τον Τούρκο κατακτητή της πατρίδος μας μόνο ντροπιασμένες υποχωρήσεις επισωρεύουν .
Να σταματήσουν οι συνομιλίες με τους βάρβαρους κατακτητές και μέσα από ένα εθνικοκοινωνικό κράτος ενδυνάμωσης του λαού , που σήμερα στενάζει κάτω από την τυραννία της ολιγαρχίας , να τεθεί η στρατηγική της απελευθέρωσης που ως αποκορύφωση της θα έχει τον ένοπλο αγώνα για την εκδίωξη των βαρβάρων από τα χώματα μας.

Λουκάς Σταύρου 
πρόεδρος Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: